Şimdi Ara

Eski model yumatu uydu alıcı ve turksat 4A sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, eski model yumatu marka uydu alıcımda turksat 4A gözükmüyor. Tek tek tp ekleyerek kanal alıyorum ama bazı kanalları bulamıyorum. Sinyal kalitesi %74 gözükmesi bir neden olur mu? Veya turksat 4a yı nasıl yukleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hannibal Lecter

Merhaba arkadaşlar, eski model yumatu marka uydu alıcımda turksat 4A gözükmüyor. Tek tek tp ekleyerek kanal alıyorum ama bazı kanalları bulamıyorum. Sinyal kalitesi %74 gözükmesi bir neden olur mu? Veya turksat 4a yı nasıl yukleyebilirim?

İşe sıfırdan başlayın,komple reset,(fabrika ayarlarına dönün) mevcut tp lerin tamamını silin,menü den ekle-buraya 11747--27500--H frekansını girip taratın ayrıca ikinci frekans olarak
    11844--2222 V frekansınıda girebilirsiniz, bu frekanslar ile türksat uydusunu yüklemiş olacaksınız,şayet çanak anten ve LNB problemnizi yoksa ,bu işlemden sonrada kanal bulma tara_
    masını yaparak TÜRKSAT üzerinden yapılan yayınları kaydedebilirsiniz.kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 21 Eylül 2016; 20:03:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TELESCOPE

quote:

Merhaba arkadaşlar, eski model yumatu marka uydu alıcımda turksat 4A gözükmüyor. Tek tek tp ekleyerek kanal alıyorum ama bazı kanalları bulamıyorum. Sinyal kalitesi %74 gözükmesi bir neden olur mu? Veya turksat 4a yı nasıl yukleyebilirim?

İşe sıfırdan başlayın,komple reset,(fabrika ayarlarına dönün) mevcut tp lerin tamamını silin,menü den ekle-buraya 11747--27500--H frekansını girip taratın ayrıca ikinci frekans olarak
    11844--2222 V frekansınıda girebilirsiniz, bu frekanslar ile türksat uydusunu yüklemiş olacaksınız,şayet çanak anten ve LNB problemnizi yoksa ,bu işlemden sonrada kanal bulma tara_
    masını yaparak TÜRKSAT üzerinden yapılan yayınları kaydedebilirsiniz.kalın sağlıcakla.

Cevap için teşekkürler hocam. Bu frekansları tp ekleme ekleme bölümünden mi ekleyecegim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr. Hannibal Lecter kullanıcısına yanıt
    evet ayrıca şebeke(network) taramasının açık olması lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TELESCOPE

quote:

Cevap için teşekkürler hocam. Bu frekansları tp ekleme ekleme bölümünden mi ekleyecegim?

Receiver menülerinde maksat işlev aynı olmakla birlikte farklı ifadeler kullanılıyor,her markanın benimsediği bir menü biçimi var,siz menüden ekle durumuna gelerek bu frekansları girin,
    ve kanal taraması yaparkende tümü ibaresinin yerine FTA yani şifresiz açık olan kanalları aratmış olursunuz.Teşekkür ediyorum ve fakat hocalık ne haddimize,piyasa esnafıyız sadece
    kalınız sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 22 Eylül 2016; 19:08:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.