Şimdi Ara

Motorlu Taşıtlara Yeni Zam Yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • halk dahada zevk alıyor bu durumdan sıkıntı yok. artçı şeklinde zam yapılıyor ki o titreşim edasıyla siz anladınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Özellikle meyve suyu ve abur cubur diye tabir edilen ürünlere zam gelmesini seviniyorum.

Toplu taşıma da en ucuz şehirde en ucuz tek gidiş en kısa mesafe 7.5TL olsun bir an önce.

Bu hükümet ne zaman alt gelirin boğazına dokunmaya başlarsa, o zaman körü körüne savunanlar yok edecek ilk başta bunları.

deme öyle çarpılırsın valla :D Bugün onlardan biriyle konuştum da ne olacak bu ülkenin hali böyle birde tarafınızdan dinleyeyim dedim ne dese beğenirsiniz bu fetöden bıktık sırf reise karşı millet olsun diye hem fetöcü firmalar hemde chp liler bilerek zam yapıp duruyor ama 2023 gelsin herşey değişecek diyor.

arkadaş bunu bunlara bu şekilde yutturmuşlar ya

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bu eleman yüzünden sitede 4 gibi gun ceza yedim,sirf hakaret ettim diye😑 benim anlamadığım ,bu hesap parodi hesap gibi duruyor, hep ayni sözlerle başlıyor. Parodi hesap ise soylenen agir laflari sikayet etmeyecek, değilse forum yönetimin bu kisiyle arasında ne gibi bağ var?😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Cola 4.25. 4.75 olur herhalde.

Neyse ben hep le cola alıyorum 2.25. A101 in bi colası da ucuz ama çok yavan bi tadı var.

Kola icmeyi birakin hazir zamda gelmisken. Sekerli suya 5 lira vermeyin. Gecen pepsi aldim o da bozmus. Son 1 senedir ayda en fazla 2 litre iciyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.