aslında soru şöyle: kamera mı yoksa işletim sistemi ve multimedia mı? kararsız kaldım. yardımcı olursanız sevinirim. bi de kamera 1.3 ile 2 çok farkeder mi? 1.3 berbat mıdır?
İhtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapmalısınız. Her iki telefonun fotoğraf kalitesi arasında fark bulunuyor.
Sony Ericsson W810i'de 2 Megapiksel autofocus, macro modu özelliğine sahip kamera ve çift led flaş kullanılmış.
w810i tavsiye ederim
W810i Tavsiye Ediyorum.
E2 de güzel telefon ama ben alacak olsam W810i alırdım.
W810i.
bende bu ikisi arasında w810i derim fotoğraf kalitesi açısından aralarında oldukça bariz fark var.
E2, Fiyatı, ekranı ve genel özellikleri itibariyle kamera dışında w810i'den daha avantajlı durumda.
W810i. Motorola'dan nefret ediyorum hangi modeli olursa olsun.
w810i
Motorola kadar iğrenç bir telefon tanımıyorum ben.Çok gıcık oluyorum ya öyle böyle değil yani.Ne tiplerini nede özelliklerini seviyorum o telefonların.En iyisi sonyericsson sony takıl güncel kal. Hin motoya bulaşma bence
w810 tabiki motorolayı esgeç karşıaştırcak başka tel bul
tabikide w810i derim
kıyasının bile yapılması son derece yanlış bence w810i diyorum.
Eğer ben telefon alacak olsaydım büyük bir ihtimalle Motorola E2 alırdım. İşte almamın nedenleri :
- İnsan kamerayı bir süre sonra nerdeyse hiç kullanmıyor. E en zayıf yönü kamera olduğuna göre... - Kulaklık ve hoparlör ses çıkışı harika. - Diğer özellikler de var ( Edge/Bluetooth/Radyo ) . - Sony Ericsson W810i artık herkeste olmaya başladı. - Motorola Rokr E2'nin tasarımı çok çekici görünüyor.
Tabi bu benim açımdan...
ya e2 yok ki ortalıkta adamlar toplattı mı ne hiçbir bayide görmedim 290ytl fiyat çok iyi nie gidip 810 aliim ki 290ytl ye e2 varken ama yok hiçbir yerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme