Şimdi Ara

Motorola, 13 Mayıs'ta yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    8 çekirdekli işlemci mi bekliyorsunuz.
    Android'in en büyük sorunlarından birisi ucuz telefonların kullanışsız olması.
    Telefon hem ucuz olacak hem de güncelleme alacak. Motorola stock android kullanıyor.
    Giriş seviyesi android telefonlar da çok satıyor. Orada da rekabet var. Moto e ile giriş seviyesindeki rekabete girilecek, moto x+1 ile üst seviyedeki rekabete girilecek.
    Motorola iyi yolda. Google motorolaya çok önemli katkı yaptı. Şimdi lenovo devasa üretim gücüyle telefonu kitlelere ulaştıracak.
    Telefonun tasarımı plastik ama samsung telefonlarının malzeme kalitesinden daha iyi.
    Samsung alacağıma motorola alırım. Stock android demek doğrudan güncelleme almak demek. Motorola telefonlarının da akıllı özellikleri var. Moto x'in güzel özellikleri var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorolo çok kaliteli bir firma, yine çok sağlam
    ürünler gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atrixten sonra uzun süre uzak kalacağım
  • Motorolayı severim. Motorola telefon kullanmak isterim ama şuan bütçemi de düşünmek zorundayım. Telefonumun başına bir iş geldiğinde muhatap alabileceğim bir servis veya yeterli destek göremedikten sonra amiral gemi modellerini almam için sebep yok. Motorola'nın zamana ihtiyacı var. Bilhassa Lenovo satın aldıktan sonra ümidim artmış durumda.Hali hazırda bulunan Lenovo firmalarının servis ağının Motorola için eğitim aldıktan sonra Türkiye'de de tekrardan toparlanma sürecine gireceklerini düşünüyorum. Lakin Lenovo Türkiye için yatırım planlamaları veya satış stratejileri olarak ne zaman harekete geçer bilemiyorum.Gerekenler yapıldıktan sonra bilmeden yorum yapanlarda öğrenir Motorola neymiş, kalite nasıl olurmuş, telefon nasıl yapılırmış. Aldıktan 2 sene sonra bile f/p olarak adından hala söz ettirebilecek telefonlar çıkaracak bir firmadır Motorola.
  • Moto G alacaktim bu konuyu gorunce bi an duraksadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.