Şimdi Ara

Motorola ATRIX 806 tl iyi fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
13.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ckul

bu arada gereksiz bir bilgi ama avea hat kullanırsanız diğer operatörlere göre daha az sar değeriyle telefonu kullanmış olursunuz.

tam tersi olmasın.
    telefon iyi çekmezse baz istasyonuyla daha zor irtibat kurabildiği için sar değerinin yükseldiğini duymuştum.
    avea da malum çekmiyor doğru düzgün...
  • parmak izi okuyucusu maalesef aktif değil ama zaten kullandığım bir özellik değil. bu arada atrix için yasal ics gelecek diye biliyorum
  • avea iyi çekmediği için sar değeri düşük olmasın:) şaka maka 10 yıldır aynı avea numarasını kullanıyorum ama mecburiyetten tabiki. 1-2 haftadır bu telefonu araştırıyorum. kötü diyene rastlamadım. kredi kartı kampanyasına veya hediye çeki kampanyasına denkgelmiş olsam hemen alcam.
  • ya koskoca telefon yapıp radyo koymamak nedir arkadaş. bir radyosu olsa çoktan almıştım. çok gerikafalıyım tamam. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Ray -- 3 Nisan 2012; 0:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

ya koskoca telefon yapıp radyo koymamak nedir arkadaş. bir radyosu olsa çoktan almıştım. çok gerikafalıyım tamam. :(

+1
    Büyük handikap for me
  • biraz pil fazla gider net üzerinden idare edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

sar değeri operatöre göre değişiyor mu ? yeni bilgi öğrendiğimizi iyi oldu. bu arada bu cihaz şimdi bu fiyatsa yazın dibe vurur. bence benim gibi pusuda bekleyin.

şöyle bir durum var gsm 900'ü rurkcell ve vodafone gsm 1800'ü ise avea kullanıyor.

eğer internette araştırırsanız x telefonu için sar değerlerinin gsm 1800'de gsm 900'e göre daha düşük olduğunu görürsünüz, yani kısacası avea gsm 1800 olduğundan aynı telefon için en düşük sar değerini verir diğer operatörlere göre.
  • almak icin benim gbi pusuda bekleyen arkadaslar bi zahmet hepsiburdaya 100tl cek kampanyasi yapmasi icin msj yagmuruna tutunuzda alalm artk su tlfnu yahu
  • Atrix'e resmi ics aciklamasi henuz yok. Kanaatimce olmayacakta cunku atrix 3 bile yolda ki 2 Turkiye'ye henuz gelmedi.
  • 700 civarlarına düşmesini bekleyeceğim. 1 ay önce 50 tl puanla 810tlye geliyordu 12 taksit.
  • USA dan bi tanıdık gelecek istediğin bi telefon varsa getiryim dedi ''ATRİX 2'' ye baktm motorola sayfasında 450$+ %8,5 KDV gibi bi rakam e-bayda ise yine ''atrix 2'' 330$ en dip fiyatı ..almalımıyım kararsız kaldım.. o fiyatalra başka hangi telefon istenir ki..çokta fazla büyük ekranı olsun istemiyorum..
  • hiç görmeden aldım teli 2 ay önce . 890 a gelmişti. bekleseymişim olcakmış. güzel tel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

parmak izi okuyucusu maalesef aktif değil ama zaten kullandığım bir özellik değil. bu arada atrix için yasal ics gelecek diye biliyorum

Benim telefonda ics 2.3.4 ve parmak izi okuyucu aktif.
    Sizin telefonda farklı bir problem olabilir.

Bu arada Türkiye'de satılan Atrixler'in sar değeri 0,84'tür. 1,47 olan ABD'de satılan Atrix 4G'nin sar değeridir.

Araştırmadan yorum yapmayalım lütfen. Forumda biraz araştırma yaparsanız bir çok konuda bunu görebilirsiniz.
  • yıllarca motorola v3i kullanmış biri olarak, eğer ihtiyacım olsaydı, görmeden dokunmadan gözüm kapalı alabilirdim. motorola + google; eğer bir sürpriz olacaksa o sürpriz iyi yönde olur.
  • Dün bir adet atrix siparişi vermiştim hizlialdan. 877 tlye hbdeki indirimi görünce siparişi iptal edip hbden sipariş verdim kargo dahil 814 liraya geldi şuan kargoda heyecan dorukta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

USA dan bi tanıdık gelecek istediğin bi telefon varsa getiryim dedi ''ATRİX 2'' ye baktm motorola sayfasında 450$+ %8,5 KDV gibi bi rakam e-bayda ise yine ''atrix 2'' 330$ en dip fiyatı ..almalımıyım kararsız kaldım.. o fiyatalra başka hangi telefon istenir ki..çokta fazla büyük ekranı olsun istemiyorum..

Bence atriz2 1'den daha iyi değilki.. 0,3" daha büyük ekran 8 mp kamera ve fm radyo artısının dışında hafızadan, chipsetten, grafik işlemciden, fingerprintten, bataryadan ödünler verilmiş.. Ben atrixi tercih ederdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

USA dan bi tanıdık gelecek istediğin bi telefon varsa getiryim dedi ''ATRİX 2'' ye baktm motorola sayfasında 450$+ %8,5 KDV gibi bi rakam e-bayda ise yine ''atrix 2'' 330$ en dip fiyatı ..almalımıyım kararsız kaldım.. o fiyatalra başka hangi telefon istenir ki..çokta fazla büyük ekranı olsun istemiyorum..

Bence atriz2 1'den daha iyi değilki.. 0,3" daha büyük ekran 8 mp kamera ve fm radyo artısının dışında hafızadan, chipsetten, grafik işlemciden, fingerprintten, bataryadan ödünler verilmiş.. Ben atrixi tercih ederdim

yukarıda bir arkadaş ''fingerprint'' aktif değil demiş.. chipset ve grafik işlemci farkı nekadardır.. yani çok küçük farkalrmı yoksa oldukça büyük bir farkmı ? Atrix 2 nin tipini ben biraz daha beğendim daha kibar duruyor 1 göre .. ama kararım değişebilir tabi.

Motorola Droid Razr de düşündüğüm diğer bir alternatif ama o da biraz fazla ince..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 3 Nisan 2012; 12:20:42 >

• quote:

quote:

quote:

yukarıda bir arkadaş ''fingerprint'' aktif değil demiş.. chipset ve grafik işlemci farkı nekadardır.. yani çok küçük farkalrmı yoksa oldukça büyük bir farkmı ? Atrix 2 nin tipini ben biraz daha beğendim daha kibar duruyor 1 göre .. ama kararım değişebilir tabi.

Motorola Droid Razr de düşündüğüm diğer bir alternatif ama o da biraz fazla ince..

Fingerprinti kendi aktif etmemiş onu söylüyor.. gsmarenadan karşılaştırabilirsin 8 gb hafıza farkı, tegra2 chipset, geforce gpu önemli farklar.. İlla alternatif istiyorsan Razr maxx'a bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 3 Nisan 2012; 12:36:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fingerprinti kendi aktif etmemiş onu söylüyor.. gsmarenadan karşılaştırabilirsin 8 gb hafıza farkı, tegra2 chipset, geforce gpu önemli farklar.. İlla alternatif istiyorsan Razr maxx'a bakabilirsin.

Bakmaya bakarımda birinde x diğerinde y çipset var'ı görecem ama ben x-y arasındaki farkı bilmeyince bu bi çözüm olmuyor.. :)) doktora gidip influenza olmuşssun demesi gibi bişey bu ... Birinin bana arkadaş kısaca ''grip'' olmuşsun demesi gerek.. baktığım alternatif Droid razr dediğim maxx modeli zaten ama hem iyi para hem dediğim gibi benim için biraz fazla ince.. onun yerine Sony Ericsson XPERIA S - 32GB ta düşünülebilişr ama dediğim gibi fiyatlar uçuk.. Konu dışı bir başka sorumda şu olacak.. ben e-bay dan Unlocked Atrix telefonlara bakıyorum.. Şifreli olsa burda kırdırma durumu oluyormu.. mesela oranın AT&T şebekesi için üretilmiş cihaza burda takla attırtıp aveada çalıştıravbilirmiyiz ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.