Şimdi Ara

Motorola ATRIX 806 tl iyi fiyat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
13.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tegra2 ve geforce alanında marka olmuş modeller artık.. Herneyse anladıgım kadarıyla f/p ürün istiyorsun, razrı unutcan ozaman.. Kararını şöyle ver, tlf hızlı olsun gameloft hd oyunlar oynarım, en az 16 gb da hafıza olsun diyorsan atrixi; ekran biraz daha büyük olsun, fullhd video çekiminden asla taviz vermem çektiğim fotolarıda poster yapıcam, online radyolar ise beni kesmez diyorsan atrix2 alacaksın.
    Root ile herşey olur at&t atrixi kullananlar var motorola forumuna bir göz at istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 3 Nisan 2012; 13:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

@Bipper
    Tegra2 ve geforce alanında marka olmuş modeller artık.. Herneyse anladıgım kadarıyla f/p ürün istiyorsun, razrı unutcan ozaman.. Kararını şöyle ver, tlf hızlı olsun gameloft hd oyunlar oynarım, en az 16 gb da hafıza olsun diyorsan atrixi; ekran biraz daha büyük olsun, fullhd video çekiminden asla taviz vermem çektiğim fotolarıda poster yapıcam, online radyolar ise beni kesmez diyorsan atrix2 alacaksın.
    Root ile herşey olur at&t atrixi kullananlar var motorola forumuna bir göz at istersen..

ben hiçbir telefonumun kulaklığını daha telfona takmış adam değilim :) bırak radyo dinlemeyi.. Foto desen nikon'um o iş için alındı. ozamn sonuç atrix 1 oluyor.. hem ekranda biraz daha küçükmüş sanırım 0,3'' kadar.. Root dediğin olanı bilmiyorum ama sanırım oda format misali bi hadise ve olayı çözüyor.. Baya bi netleştirmeme yardımcı oldun çok sağol..

• adamlar herşeyi koyuyor bir radyo çipi koyamıyor
  • Bu telefonun en büyük dezavantajı brick olursa telefon gidiyor, şuan için buna bir çözüm yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih3516

quote:

Orijinalden alıntı: slhsm

parmak izi okuyucusu maalesef aktif değil ama zaten kullandığım bir özellik değil. bu arada atrix için yasal ics gelecek diye biliyorum

Benim telefonda ics 2.3.4 ve parmak izi okuyucu aktif.
    Sizin telefonda farklı bir problem olabilir.

Bu arada Türkiye'de satılan Atrixler'in sar değeri 0,84'tür. 1,47 olan ABD'de satılan Atrix 4G'nin sar değeridir.

Araştırmadan yorum yapmayalım lütfen. Forumda biraz araştırma yaparsanız bir çok konuda bunu görebilirsiniz.

Sizin kullanmış olduğunuz sürüm (2.3.4) ics değil resmi gingerbread sürümüdür ve bir problem olmaması da normaldir.

Araştırmadan yorum yapmayalım diyebilmek için önce kendimiz araştıralım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

adamlar herşeyi koyuyor bir radyo çipi koyamıyor

apple özentisi
  • Selam arkadaşlar. uzun bir araştırmamdan sonra bu teli almaya karar verdim. Ama fiyat olarak düşermi beklemelimiyim merak ediyorum. çünkü atrix2 yok daha türkiyede. yoksa fiyat bu aralıkta kalırmı bilemedim. Napiim?
  • arkadaslar tahmin ediyorum cipte radyo fm alicisi vardir, TRT bandrolu ek masraf getirdigi icin ureticiler normalde acik gelecek donanimi kapatarak maliyeti dusurmeye calisiyorlar, kesin emin olmamakla beraber %99 vardir diyorum, google play den spirit FM free yi indirerek radyo chipi aktif hale getirebilirsiniz, veya baska yollarla, nette arastirin ...
  • motorola ana konusunda radyo çipi olduğu yazıyordu ama arkadaşın dediği gibi aktif edilmemiş bandrol muhabbeti nediyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: president05

Selam arkadaşlar. uzun bir araştırmamdan sonra bu teli almaya karar verdim. Ama fiyat olarak düşermi beklemelimiyim merak ediyorum. çünkü atrix2 yok daha türkiyede. yoksa fiyat bu aralıkta kalırmı bilemedim. Napiim?

Cihazın fiyatında yalnızca güncel kur farklarından dolayı hafif oynamalar söz konusu, ki mevcut durumda bu cihazın fiyat olarak çok çok farkedilir bir şekilde düşmesi pek olası gibi gözükmüyor açıkçası. Ancak muhtelif çek /puan kampanyaları ile daha ucuza mal etmek mümkün olabilir. Nasıl ki daha önce benzer şekilde fırtınalar estiren f/p telefonu olan huawei x5 piyasaya girdiği fiyat ile 3 aşağı 5 yukarı aynı olarak satıştan kalktıysa bu da öyle olacaktır diye düşünüyorum. Atrix 2-3-4-5 çıksada farketmez, yenisi gelene kadar bu cihaz satıştan kalkar zaten.

• t20de radyo yok, sonradan eklenebiliyor yazılım ile, bu da mı böyle?
  • Lg optimus blackte bu bandrol muhabbeti vardı, gsmarenada radyo var görünüyordu ve bir apk ile radyoyu hemen aktive etmiştik ama atrixte zannetmiyorum zira gsmarenada donanımsal radyo yok diyorki kolay kolay hata yapmayan güvenilir bir sitedir.
  • Fiyat tek kelimeyle harika.
  • arkadaslar almayı dusunenler gonul rahatlıgı ıle alınabılır cunku kactane hesaptan hepsıburadaya 500tl uzerı alısverıste 100 tl cek verın mesajlarıma sonucta cevap geldı

"yakın zamanda boyle bı kampanya dusunmuyolar "

napalım bızde dusunurlerse alırız :D
  • Çok güzel telefon arkadaşlar. 3 hafta önce kendime geçen hafta da bir yakınıma aldık. Markaya takılmayın çünkü önemli olan işletim sistemi ve programlar. Malum androidli bir telefon olduğundan herhangi bir androidli telefondan yazılımsal olarak fazla bir farkı yok. Ancak donanım farkı çok.

Parmak izi okuyucusu denmiş, bir ara kullandım ama zor geldiği için iptal ettim. İsteyen tuş daha doğrusu ekran kilidi için, parmak izi, şifre veya ekrana çizilecek herhangi bir desen ayarlayabilir.

Markatten veya başka yerlerden bulacağınız programlarla istediklerinizi yapabilirsiniz.

fazla oyun takıntım yoktur, basit oyunlar yükledim, iyi zaman geçirtiyor. Herhangi bir androidli dokunmatikten farkı yok doğal olarak ancak telefonun forumdaki başlığında yüksek kaliteli oyunlarda herhangi bir problem çıkarmadığı belirtilmekte.

Kablosuz çekim gücü bana yetersiz geldi. Önceden 5800 vardı, eşimde de wildfire S var. ikisinin de çekim gücü Atrix'ten daha iyi bence.

16 gb dahili hafızası olması çok iyi (bence).

Şarj kablosu çok kısa, şarjda takılıyken kullanmak nerdeyse imkansız. Gidermek için PDA Teknoloji'den 1,5 m'lik kablo aldım mecburen.

Kılıf olarak yine PDA teknolojiden bir slikon ve bir de şeffaf sert kılıf aldım. Silikon kılıf çok kullanışsız, diğer kılıfı kullanıyorum.

Ekran koruyucu da aynı yerden aldım ama hiç hoşuma gitmedi, çıkardım. Zaten yine forumdaki başlığında ekran koruyucuya gerek olmadan kullanılabileceğini okumuştum.

Wildfire S'te telefon ayarlarını ve rehber vs'yi eski telefondan almakla ilgili bir özellik vardı ama Atrix'te yok. O nedenle rehber ve mesajları biraz dolambaçlı olarak Atrix'e alabildim. Rehberi bluetooth'la atrixe gönderdim, ordan içe aktar diyerek telefona kaydettim. Ancak bu özellik hafıza kartı varsa işe yarıyor.

Mesajları ise bayağı bir araştırdıktan sonra ovi suite aracılığıyla xml dosyasına çevirdikten sonra başka bir program aracılığıyla atrix'e atabildim.

Telefon ilk kullanımda sizden motoblur hesabı oluşturmanızı istiyor, daha sonra da isterseniz sosyal ağlardaki (face, twitter, e posta vs) hesaplarınızı ekleyebiliyorsunuz. Bunlar internete bağlı oldukça kolayca telefon üzerinden görüntülenebiliyor.

Şarjı ekran boyutu ve özellikleri dolayısıyla çok fazla gitmiyor. Hiç bir özelliği kullanmazsanız şarj idare edebilir ama o telefonu aldıktan sonra özelliği kullanmayacaksak ne işe yarar değil mi! Ben internet sürekli açık olduğundan ve her boş vaktimde oyun oynadığımdan her gün yatarken şarj ediyorum.

Telefon android özelliği nedeniyle istenildiği gibi özelleştirilebiliyor.

HDMİ çıkışı ve kablosu da var ama henüz kullanamadım.

quick office yüklü geliyor. Güzel özellik. Ancak internetten diyelim ki excel dosyası indirmek istediğinizde dosya desteklenmiyor uyarısı vererek dosyayı indirmiyor. indirebilmesi için markette program var, onu yükleyince her dosyayı indirebiliryosunuz.

Bilgisayar bağlantı arayüzünü sevmedim, daha kullanışlı olabilirdi. Dosyaları görmek için bağlantıyı kurduktan sonra bir İP adresi veriyor ve tarayıcıdan o adresi açmanız gerekiyor. Nedense bu bağlantı da çok yavaş oluyor. Ovi suite daha iyi bence.

Şimdi bir çok olumsuz özellik yazdım gibi görünebilir ama çok profesyonel bir kullanıcı olmadığımdan bahsetmem gereken özelliklerini tam olarak bilmiyorum. Ben gayet memnunum. Eksikliklerini çeşitli programlarla giderebiliyorum sonuçta. Ve araştırdığım kadarıyla da iyi kullanıcı olup telefondan memnun olmayan yok.

Örneğin Araç yuvası diye bir özellik var. burda müzik, navigasyon gibi programlar var. Kullanım kolaylığı olsun diye büyük düğmeler oluşturulmuş ve araç kullanırken bayağı pratik oluyor.

444'lü vs numaraları ararken tuş takımının otomatik görünmesi sağlanabiliyor.

Kendi görev yöneticisi var, istenen program ordan sonlandırılabiliyor. Hatta otomatik sonlandır listesine alınıp, belirli süre kullanılmayınca otomatik sonlanması sağlanabilir.

Go launcher yükledim ve çehresi değişti, bayağı pratik oldu.

Hesaplarınızı eklediğinizde kişileri otomatik olarak rehbere ekliyor. Kişi resmi olarak face profil resmini gösterebiliyor.

Sonuç olarak kesinlikle eğer bu parayı verecekseniz almanızı öneririm. Pişman olmayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

arkadaşlar 700-800-1000 lria civarı alınacak daha iyi telefon var mı motorola atrixden başka ? birde bunun için kılıf ekran koruyucu vs nerden alınır

PDATeknoloji adında, Konya'lı bir firma var. Orada Atrix aksesuarlarını bulabilirsin. Genelde aynı gün kargoya veriyorlar.

http://www.pdateknoloji.com/search/atrix
  • Nedir bu sar değeri sizin ağzınızdan duyabilir miyim?
  • SAR= Specific Absorbation Rate '' Telefonun yaydığı radyasyon'' bu basitte.. benim anlamadığım bazı arkadaşların dediği ypok tr dekilerin sar değeri 0.74 amerikadakilerin sar değeri 1.24 vs gibi şeyler.. şimdi motorola Türklere kıyakmı geçmiş oluyor.. 4G diye diyecekler.. peki USA dan aldığım telefonu Türkiyede kullanacağım için yine 4g üzerinden mi radyasyon yieyecem.) arkadaşın biri avea ve diğer operatörler arasındaki sar değer farkından bahsedip sebebinden bahsedip açıklama getirmiş.. o mantıklı ona bişey diyemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 3 Nisan 2012; 17:12:06 >
  • kulağına koyduğunda beynine giden radyasyon miktarı diyebiliriz SAR DEĞERİ için kısaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

kulağına koyduğunda beynine giden radyasyon miktarı diyebiliriz SAR DEĞERİ için kısaca

Atın ölümü arpadan olsun üstad. Çok önemli değilmiş demek ki sar değeri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.