Şimdi Ara

Motorola atrix alınırmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cennetten arsa satarak 6 milyon TL topladılar!
    http://www.haberturk.com/yasam/haber/721952-cennetten-satilik-arsa

http://www.ereyon.com.tr/urun/motorola-atrix.aspx?gclid=CN60xv_k0K4CFQJj3wodeV3ZAQ

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/motorola-atrix_02.044.1472.0003.htm?gclid=CPnOnP_k0K4CFUFD3wodHSpUBQ

bu 2 linkte buldum telefon nasıldır kullananlar yazabilirmi android 4.0 ice cream sandwich güncellemesi gelecekmi atrix 1-2 varmış bu hangisi oluyo buradaki model ?

kullananlar yorum yapabilirmi veya 2. el olarakmı alayım ?

huawei ideos x5 satım üstüne 450 tl daha ekliyip alıcam para biriktirmem gerekli ama alınabilir bi telefonmu tasarımı harika bana göre süper

Motorola nın logosuna hayranım zaten ismide bi çekici bugün avea vodafone ve turkcell bayisine gittim motorola atrixi sordum Türkiyede yok dediler bulamazsın dediler ne derece doğru bilemedim

• verdiğin linkteki modeller atrix. Yani 1 :)
    2012'nin üçüncü çeyreğinde gelicek denildi 4.0 için :)
    Bence çok makum bir fiyatta. fiyat performansta en iyi cihaz. Kesinlikle sıfır garantili almanı tavsiye ederim :)

Kesinlikle almalısın bu telefonu. Onun harici birşey demek istemiyorum :P Alınca karşılaşırız forumda :D
  • hocam imzandaki telefonmu bu ?

atrix 4g mi en son çıkan bu atrix 1 son çıkan atrix 4g mi çözemedim version olayını motorolada :)

bunda tegra 2 var
    1gb ram
    16gb hafıza var
    ve birsürü sevdiğim özellik :)

adnroid 2.3 gelmiş buna android 4 gelmedimi hala ?

ve atrix 2 hangisi oluyo fiyatı ne kadar ?

son zamanlarda ahtapot paul gibiyim iddaa da nokta atışı yapıyorum resmen

geçen hafta eskişehir fb 2-1 galatasaray 3-2 beşiktaş bjk 1-2 trabzonspor ve bugün galatasaray 4-0sivasspor skorlara nokta atışı yaptım azcık para olsa 20-40 misli giricem ama 2 misli girip 40 lira 20 lira alıyorum :)

iddaada iyiyimdir iddaa oynaya oynaya 2 haftada 500 tl biriktirirm yüklü girersem 1 haftada biriktirmiş olurum

yukardaki sorularımın cevabınıda alırsam hocam ona göre seçim yapayım :)
  • evet imzamdaki telefon :)

atrix modeli. atrix 4g ile arasında herşey aynı. :) ( 4G olayı dışında ) kafanı takma sen buna. al gitsin atrix'i :) türkiyede bu model var şu an resmi satış olarka :)

android 4.0 yaklaşık bir 6-7 ay sonra falan gelecek resmi olarak :) belki daha az belki daha çok. Ama custom romlar var şu an 4.0 :) yükleyebilirsin.
  • Tavsye etmiyorum doğrusu kullaniyorum ama pismanim aldigima isinma sorunu çok büyük sorun tabi kullanilmayacak telefon değil ama yurtdisinda telefon fiyatlari abartili olmadigi için talebi yok anladigim kadariyla ki normal olarak biraz indirimle stoklarini eritiyorlar isinma kamera tus kilidi uygulamari stabil calistirma hepsi sorun ve duzelecek şeyler değil fiyat olarak galaxy w veya garantisiz bak bence alirsan ilk başta bu dediklerim önemli gelmiyor ama zamanla hata yaptigini anliyorsun iyice arastir fiyatina özelliklerine aldanma bir de incelemelere bakma 2 günde anlasilmiyor dediklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları atrix içinmi söylediniz ?
  • bence almayın..
    herkes alınca telefon ayağa düşmesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: afc101

Tavsye etmiyorum doğrusu kullaniyorum ama pismanim aldigima isinma sorunu çok büyük sorun tabi kullanilmayacak telefon değil ama yurtdisinda telefon fiyatlari abartili olmadigi için talebi yok anladigim kadariyla ki normal olarak biraz indirimle stoklarini eritiyorlar isinma kamera tus kilidi uygulamari stabil calistirma hepsi sorun ve duzelecek şeyler değil fiyat olarak galaxy w veya garantisiz bak bence alirsan ilk başta bu dediklerim önemli gelmiyor ama zamanla hata yaptigini anliyorsun iyice arastir fiyatina özelliklerine aldanma bir de incelemelere bakma 2 günde anlasilmiyor dediklerim

Hocam şu an elimde bir Galaxy W ve birde Motorola Atrix var. (Galaxy W eşimin Atrix benim)

Galaxy W kesinlikle Atrix'den çok daha fazla ısınıyor. İkisinde de Racing Moto adlı oyunu açıyorum atrixte hiç ısınma yok ama Galaxy W yanıyor arkası.

Ayrıca tuş kilidi uygulamaları ve stabil çalıştırma gibi sorunlardan bahsetmişsiniz. Ne demek istediğinizi anlayamadım zaten yok böyle sorunlar.

Bence sizin elinizde ki telefon bozuk. Bir garantiye verin isterseniz.

Ya da elinizde telefon bile yok, sadece kötülüyorsunuz. (Ki gerçekten nedeni buysa çok merek ettim, bir insan neden böyle birşey yapar.)

• hocam videolarında takılma görmedim zaten arkadaşın telefonda bir sorun var herhalde

buradaki tim neden turkcele hiç gelmedi bile dedi turkcell çalışanı nasıl bi iştir
  • quote:

Tavsye etmiyorum doğrusu kullaniyorum ama pismanim aldigima isinma sorunu çok büyük sorun tabi kullanilmayacak telefon değil ama yurtdisinda telefon fiyatlari abartili olmadigi için talebi yok anladigim kadariyla ki normal olarak biraz indirimle stoklarini eritiyorlar isinma kamera tus kilidi uygulamari stabil calistirma hepsi sorun ve duzelecek şeyler değil fiyat olarak galaxy w veya garantisiz bak bence alirsan ilk başta bu dediklerim önemli gelmiyor ama zamanla hata yaptigini anliyorsun iyice arastir fiyatina özelliklerine aldanma bir de incelemelere bakma 2 günde anlasilmiyor dediklerim

Atrix kullanıcısıyım bahsettiğiniz sorunlarla hiç karşılaşmadım. Isınma sorunu var denmiş ama ben telefonu ısıtamıyorum . Tuş kilidi nasıl stabil değil anlamadım bence siz telefonu elinize bile almamışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverJames

hocam videolarında takılma görmedim zaten arkadaşın telefonda bir sorun var herhalde

buradaki tim neden turkcele hiç gelmedi bile dedi turkcell çalışanı nasıl bi iştir

Ben kadıkoy turkcell tımden aldım. 3 gun once :) 970 pesın fıyatına 8 taksıtle aldım :) bunun ozellıklerınde dıger telefonlar 1500 tl cıvarında.. 1 gb ram 1 ghz işlemci. 16 gb depo ) parmak ızı okuyucu guvenlık daha ne olsun .
  • Tus kilidi arkada bence hiç ergonomik değil
    Isinma sorunu bence çok fazla w kullanmadim fiyat için söylegim telefon ama s ve s2 ye göre çok isiniyor isinma sorununun dokunmatigi islevsiz halde gördüm ama sadece iki kez oldu
    Uygulamalar stabil calismiyor marketten inen oyun tam olarak ekrani kaplamiyor calismiyor da bazen calismamasi uygun sürüm zor bulunduğu için gerci
    Uygulama farkli belki uygulama ile alakali olabilir ama motoralaya destek daha az google etkisi hala hissedilmiyor mesela
    Ben neden yazilim ki tavsiye etmiyorum kullanilmaz rezil demiyorum ama basit hatalari gözüme çok batmaya basladi kullandikca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 540x960 pix normaldir yaani
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagasadow82

quote:

Hocam şu an elimde bir Galaxy W ve birde Motorola Atrix var. (Galaxy W eşimin Atrix benim)

Galaxy W kesinlikle Atrix'den çok daha fazla ısınıyor. İkisinde de Racing Moto adlı oyunu açıyorum atrixte hiç ısınma yok ama Galaxy W yanıyor arkası.

Ayrıca tuş kilidi uygulamaları ve stabil çalıştırma gibi sorunlardan bahsetmişsiniz. Ne demek istediğinizi anlayamadım zaten yok böyle sorunlar.

Bence sizin elinizde ki telefon bozuk. Bir garantiye verin isterseniz.

Ya da elinizde telefon bile yok, sadece kötülüyorsunuz. (Ki gerçekten nedeni buysa çok merek ettim, bir insan neden böyle birşey yapar.)

+1

• quote:

Tus kilidi arkada bence hiç ergonomik değil
    Isinma sorunu bence çok fazla w kullanmadim fiyat için söylegim telefon ama s ve s2 ye göre çok isiniyor isinma sorununun dokunmatigi islevsiz halde gördüm ama sadece iki kez oldu
    Uygulamalar stabil calismiyor marketten inen oyun tam olarak ekrani kaplamiyor calismiyor da bazen calismamasi uygun sürüm zor bulunduğu için gerci
    Uygulama farkli belki uygulama ile alakali olabilir ama motoralaya destek daha az google etkisi hala hissedilmiyor mesela
    Ben neden yazilim ki tavsiye etmiyorum kullanilmaz rezil demiyorum ama basit hatalari gözüme çok batmaya basladi kullandikca

öncelikle cihazda ısınma var ancak normal bir ısıdır bu şimdi bilgisayar olarak bakın çok güçlü hi-end işlemci ekran kartları olan bir bilgisayarla kıytırık giriş seviyesi bir bilgisayarı kıyaslayıp giriş seviyesi pc hiç ısınmıyor ama hi-end çok ısınıyor bu sebeple giriş seviyesi pc daha iyi derseniz ortamda bulunanlar tarafından şiddet görebilirsiniz

ısınma var ancak normal bir ısı ben bunu 945 ve gio'da da yaşadım öyle çok uç ısılar değil hatta derece olarak söyleyim atrix ile en yüksek 39 derece gördüm. galaxy s2 daha fazla ısınıyor diyorlar ne derece doğru bilinmez ısınsada normaldir 1.2ghz dual core cpu var. vodafone 945 ile 76 derece gördüm tabi benim hatamdan dolayı idi bunuda ekleyim.

yazılımsal olarak motorola çok iyi denemez şu anda sonyercicson xperia arc var elimde arkadaşımın birkaç günlük değiştik test için. bu arc menüde sayfa geçişi falan olsun çok seri ama atrixte bu serilik göremedim keza galaxy s2 bile bu kadar seri gelmedi bana buda demek oluyorki yazılımın etkisi var (TSF launcher ile arayüz daha seri ve daha hızlı oluyor tavsiye ederim) ancak iş oyuna gelince atrix arc'a toz yutturdu örnek oyun olarak shadow gun denedim arc oyun içinde normal gezinirken normal takılma yok ancak çatışma anında (mermi toz duman patlama) bariz fps kayıpları yaşıyor.

tuş kilidi konusuna ilk başta zor ancak alışınca gayet kolay geliyor.

ekran uyumsuz konusunda sen gidip galaxy s2 (benzer başka cihazda olabilir) için 240x400 çözünürlüğünde oyun yüklersen ekran boş kalır yada 540x960 oyun yüklersen ekran taşar anlayacağıın tüm cihazlar için kendine has apk bulunması gerekir. atrixe özel bir sorun değil sorun yaşamamak isteyen iphone4s alır 1-2 sene uyarmı uymazmı sorunu yaşamaz.

Özetle bu fiyat alınabilecek en iyi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 7 Mart 2012; 9:32:36 >

• Bu atrix in sar değeri nedir acaba. klavuzunda yazan head ve body
  • bence soru sorulurken telefondan ne beklendiği eklenmeli ?

bir telefondan ne bekliyoruz. peki beklentilerimizin karşılığı olan ücret nedir ?

ben telefondan memnunum, bataryasından memnunum, ekran hassasiyetinden memnunum, gayet hızlı tepki veriyor, ulaşmaya çalıştığım programlara kolayca ulaşıyorum, bekleme yapmıyorum,

zaten telefondan beklediklerimiz bunlar değilmi. Kıyas yapılacaksa eğer ford fiesta ile audi a 6 yı kıyaslayama yapamayacağımıza göre, çok fazla iphone ile karşılaştırmamak lazım. ama aşağı kalır yanı yok illaki.
    ben memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

Bu atrix in sar değeri nedir acaba. klavuzunda yazan head ve body

0,84 diye hatırlıyorum.
  • Arkadaslar bende atrıx almak uzereyım bırkac sorum var cevaplarsanız cok ıyı olur.

bende desıre s vardı daha onceden atrıx ın desıre s e gore artısı veya eksısı nedır ? Kamerasının performansından memnunmusunuz ? ics gelcek mı ? desire s e göre ıslemcısı nasıldır ?ınternette gezınme ve vıdeo ızleme konusunda takılmalar var mı ?

Bır de sanırım hepsıburadada kı kampanya sona ermıs 860 tl su an , sız hangı fıyattan aldınız var mı daha ucuz satan bı yer ? bır tane ınternet sıtesı vardı tum dıger sıtelere göre fıyat bılgısı gosterıyordu ama adını unuttum ( cımrı degıl )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.