Şimdi Ara

Motorola atrix'e yeni ics romu nasıl yüklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuda bana yol gösterebilecek bi babayiğit arkadaş var mı cok sevinirim nasıl yapacağımı birisi özetle anlatırsa hem herkesin ihtiyacı

• Bir sorum var, daha öne hiç custom rom yükledin mi? Çünkü yüklemediysem anlattıklarım biraz karışık gelecek.
    İlk olarak cihazı yedekle.
    Sonra cihazı unlock etmen gerekiyor.
    Daha sonra unlock ettikten sonra cihazın recovery'sini costom recovery ile değiştireceksin.
    Sonra romun bu halini custom recovery'den yedekleyeceksin.
    Sonra cihaz üstünden tüm wipe işlemlerini yapacaksın. Fastboot üstünden de yapılması gerekiyor.
    Ardından kullanmak istediğin romla ilgi tüm dosyaları indirip bunları recovery üzerinden telefonun hafızasına atacaksın.
    Vereceğin cevaba göre çok daha detaylı bir açıklama yazabilirim.
  • Umarım arkadaş daha önce ben gibi elini bu işe sürmeyen tiplerdendir resimli güzel adım adım bi anlatıma benimde ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 28 Ekim 2012; 7:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşref_37

Umarım arkadaş daha önce ben gibi elini bu işe sürmeyen tiplerdendir resimli güzel adım adım bi anlatıma benimde ihtiyacım var.

+1 katılıyor ve merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogokce

quote:

Orijinalden alıntı: Eşref_37

Umarım arkadaş daha önce ben gibi elini bu işe sürmeyen tiplerdendir resimli güzel adım adım bi anlatıma benimde ihtiyacım var.

+1 katılıyor ve merakla bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_59787332/tm.htm

Bayramda konuyu düzgünce okudum CM7 kullanıyorum şu anda aslında burda herşey anlatılmış biz andiroide yabancı oldugumuzdan öyle geliyor konuyu takip edip birazdan araştırınca işlem tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 31 Ekim 2012; 23:05:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.