Şimdi Ara

Motorola atrix ereyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar motorola atrixi ereyon.com dan almak istiyorum fakat ereyonda olan atrixlerde refurbished olayı varmıdır ??

• Ben aldım bir sorun yok. Ayrıca telefon edip bu refurbished olayını dile getirdim, öyle bir durum varsa siparişimi göndermeyin, iptal edin dedim. Öyle bir durum yok, gönderelim en ufak bir tereddütünüz olursa geri gönderirsiniz, kabulumüzdür dediler. Bir hafta oldu sorunsuz kullanıyorum. Aynı fiyata satılan samsung ace ile karşılaştırdım, iyikide bunu almışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khramn

Ben aldım bir sorun yok. Ayrıca telefon edip bu refurbished olayını dile getirdim, öyle bir durum varsa siparişimi göndermeyin, iptal edin dedim. Öyle bir durum yok, gönderelim en ufak bir tereddütünüz olursa geri gönderirsiniz, kabulumüzdür dediler. Bir hafta oldu sorunsuz kullanıyorum. Aynı fiyata satılan samsung ace ile karşılaştırdım, iyikide bunu almışım.

peki hocam çok sağolun bende arıcaktım fakat akşam oldu yarın artık kutu rengi neydi acaba ??
  • Kırmızı, sanırım dockstation olanlar kırmızı, olmayanlar mavi kutulu imiş. Sizde dikkat ederseniz bazı sitelerdeki satışlarda doockstation listelenmiyor. Kısacası kutu rengi farkı ordan geliyor ve ereyondeki kırmızı kutulu. Dock station olmasını kesinlikle tavsiye ederim. Hem eve geldiğinizde telefonu sehpa üzerine bırakmaktansa dock üzerine bırakıp şarj olmasını sağlıyorsunuz, hemde dockta çok daha hızlı şarj oluyor .
  • quote:

Kırmızı, sanırım dockstation olanlar kırmızı, olmayanlar mavi kutulu imiş. Sizde dikkat ederseniz bazı sitelerdeki satışlarda doockstation listelenmiyor. Kısacası kutu rengi farkı ordan geliyor ve ereyondeki kırmızı kutulu. Dock station olmasını kesinlikle tavsiye ederim. Hem eve geldiğinizde telefonu sehpa üzerine bırakmaktansa dock üzerine bırakıp şarj olmasını sağlıyorsunuz, hemde dockta çok daha hızlı şarj oluyor .

ben kutu rengini ondan sormadım ama önemli değil teşekkür ederim yine aldığınızda sim kart yuvasında veya sd kart yuvasında çizik varmıydı hocam
  • Siz sorunca kapağı söküp tekrar baktım. hafiza kartı bölmesinde hiçbirşey yok, vidalarda hiçbir bazılma yok. Sim yuvasında hafis çizik vardı ancak ben onun telefonun kontrolünde ve/veya yerel ayarların yüklenmesinde kullanıldığını düşünüyorum. sonuç olarak o fiyata asla alamayacağım kalite ve özellikte bir telefonum oldu ve en önemlisi hiçbir sorunu yok. Bir haftadır herhangi bir proplem yaşamadım gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor.
  • Hocam ben de bugün yarın siparişi vericem ereyondan alan arkadaşlara soruyorum. En büyük endişem sorunlu cihazı yollamaları. Böyle bir durum olmadı değil mi? İçerik olarak dock varmş hdmi yokmuş, bugün aradım ereyonu sordum. Gelen ürün 0 dı değil mi size? Herhangi bir sıkıntı sorun yok içiniz rahat yani??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siz sorunca kapağı söküp tekrar baktım. hafiza kartı bölmesinde hiçbirşey yok, vidalarda hiçbir bazılma yok. Sim yuvasında hafis çizik vardı ancak ben onun telefonun kontrolünde ve/veya yerel ayarların yüklenmesinde kullanıldığını düşünüyorum. sonuç olarak o fiyata asla alamayacağım kalite ve özellikte bir telefonum oldu ve en önemlisi hiçbir sorunu yok. Bir haftadır herhangi bir proplem yaşamadım gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor.

evet o olayı biliyorum netcell telefonları alıp türkçe rom atıyolarmış hiçbirşeye dokunmuyolarmış bende ereyondan alıcam :)
  • ereyondan satın alan arkadaş bi cevap verse? siparişi yarın vericem.. son tereddütlerimi de yıkmış olayım en azından??
  • a.) Cihaz kullanılmış değil.
    b.) içerikte dock var hdmi yok. (ayrıca bugün farkettim docka takılınca tema değişiyor sangi bir masaüstü saatiymiş gibi duruyor, docktayken çağrı geldiğinde ses direk hoparlörden veriliyor)
    c.) ürün sıfır.
    d.) 10 gün oldu şimdiye kadar bir sorunla kaşılaşmadım, cihaz sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca şöyle bir ekleme yapayım cihaz için mutlaka bir ekran koruyucu jelatin kullanın, yalnız öyle dandik olmasın. Gittim vatan comp tan ttec diye bir koruyucu aldım dandiğin dandiği çıktı. Mutlaka IPG veya o tür silikon içerikli olandan alın. Yalnız dikkat edin MB860 için olsun. Ben yanlışlıkla -2332 için olandan almışım bir saat kesip küçültmekle uğraştım.
  • Hocam teşekkür ederim cevap için, ben de öğlen siparişi vermeyi planlıyorum ereyondan. Yorumlarımı yazarım elime ulaşınca..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.