Şimdi Ara

Motorola Atrix Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, telefonu alalı bir hafta falan oldu, (İkinci el, toplamda 1 aylık ürün) cihaza bugün oyun vs. yüklediğimde Shadowgun oyununda cihaz 10 dakika sonra düzgün tepki vermemeye başladı. Oyundan çıkıyorum dokunmatik falan düzgün çalışıyor. Ondan sonra GT Racing oynayayım dedim, bu seferde belli bir süre sonra gaz pedalını algılamamaya başladı. Bas bırak yapıyor gibi oluyor. İnternette gezinirken falanda cihazın gayet sıcak olduğunu hissedebiliyorum. Ancak Real Racing 2 yüklediğimde hiçbir sorun olmadı. Diğer Atrix lerde de aynı sorun var mı yoksa cihazı garantiye yollayayım mı ? Ayriyetten cihazın sıcaklığını ölçebileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mı ? Şimdiden teşekkürler...

• Butun batarya monitor tarzi uygulamalarla sicakligi olcebilirsiniz. Evet cihaz cok fazla isiniyor(42 dereceyi gordum) ama dokinmatiginde hic sorun olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzahir

Butun batarya monitor tarzi uygulamalarla sicakligi olcebilirsiniz. Evet cihaz cok fazla isiniyor(42 dereceyi gordum) ama dokinmatiginde hic sorun olmadi.

Peki hocam siz Shadowgun ya da GT Racing oyununda sorun yaşadınız mı? Yani bu oyunlarda sorun yaşamam ileride sıkıntı yaratabilir mi yoksa oyunun optimizasyon sorunu falan mıdır ?
  • iki oyunda yok bende ama nova , 9mm , dead space tarzı oyunlarda hiçbir sorun yaşamadım.
  • Isınma bende de oluyor ama oyunlar takılma veya ekranda temassızlık olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

Isınma bende de oluyor ama oyunlar takılma veya ekranda temassızlık olmuyor.

Hocam sadece bu 2 oyunda başıma geldi bu olay, diğer oyunları denemeye başladım ve başıma gelmedi. Sizce ne yapmalıyım ?
  • Hocam racingmotoyu denermisin ondada bi süre sonra gazı kesiyormu?
  • Isinma normal.. ama sende olanlar normal degil... telefonu aldigin kisiye sordun mu bu durumu..1 saate yakin bir internnet gezinmesinden sonra 40 dereceye geliyor telefon. Anormal degil bu. O isinmasin ben mi isinayim.. :)) 5 dk onterneti kesip baglantilari kapatinca dusuyor sicaklik..
  • Hocam acaba crackten dolayı mı diye düşündüm çünkü başka oyunlarda sorun yoktu ancak @apoykalips nickli arkadaşın dediği oyunu yükledim yaklaşık 20-25 dakika sonra oyun gazı algılamamaya başladı. Canım sıkılmadı değil açıkçası. Sizce garantiye yollayayım mı telefonu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhadogdu

Arkadaşlar merhabalar, telefonu alalı bir hafta falan oldu, (İkinci el, toplamda 1 aylık ürün) cihaza bugün oyun vs. yüklediğimde Shadowgun oyununda cihaz 10 dakika sonra düzgün tepki vermemeye başladı. Oyundan çıkıyorum dokunmatik falan düzgün çalışıyor. Ondan sonra GT Racing oynayayım dedim, bu seferde belli bir süre sonra gaz pedalını algılamamaya başladı. Bas bırak yapıyor gibi oluyor. İnternette gezinirken falanda cihazın gayet sıcak olduğunu hissedebiliyorum. Ancak Real Racing 2 yüklediğimde hiçbir sorun olmadı. Diğer Atrix lerde de aynı sorun var mı yoksa cihazı garantiye yollayayım mı ? Ayriyetten cihazın sıcaklığını ölçebileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mı ? Şimdiden teşekkürler...

senin sorunun çözümü burada.
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=49680117

• quote:

Orijinalden alıntı: runo15

quote:

Arkadaşlar merhabalar, telefonu alalı bir hafta falan oldu, (İkinci el, toplamda 1 aylık ürün) cihaza bugün oyun vs. yüklediğimde Shadowgun oyununda cihaz 10 dakika sonra düzgün tepki vermemeye başladı. Oyundan çıkıyorum dokunmatik falan düzgün çalışıyor. Ondan sonra GT Racing oynayayım dedim, bu seferde belli bir süre sonra gaz pedalını algılamamaya başladı. Bas bırak yapıyor gibi oluyor. İnternette gezinirken falanda cihazın gayet sıcak olduğunu hissedebiliyorum. Ancak Real Racing 2 yüklediğimde hiçbir sorun olmadı. Diğer Atrix lerde de aynı sorun var mı yoksa cihazı garantiye yollayayım mı ? Ayriyetten cihazın sıcaklığını ölçebileceğim tavsiye ettiğiniz bir program var mı ? Şimdiden teşekkürler...

senin sorunun çözümü burada.
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=49680117

Hocam çok teşekkürler ilginiz için :) Vakit bulduğum zaman telefona yapacağım.

• Bu ısınma aslında çok da anormal değil, o tarz oyunlar işlemciyi çok yorduğu için telefon çok ısınıyordur. Dokunmatik bozukluk için üstte arkadaşın attığı raindrop.fix iş görebilir.

Eğer normal zamanlarda da çok ısınıyor ise sana, Voltage Control programını öneririm. Voltajı, -50 azaltırsan işlemci üzerindeki şarjın daha az gider ve telefonun daha az ısınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::UnKnown::

Bu ısınma aslında çok da anormal değil, o tarz oyunlar işlemciyi çok yorduğu için telefon çok ısınıyordur. Dokunmatik bozukluk için üstte arkadaşın attığı raindrop.fix iş görebilir.

Eğer normal zamanlarda da çok ısınıyor ise sana, Voltage Control programını öneririm. Voltajı, -50 azaltırsan işlemci üzerindeki şarjın daha az gider ve telefonun daha az ısınır.

Hocam telefonu şu anda rootlamadığım için, voltaj düşüremiyorum. Gerçi bendeki ısınmada her Atrix'te olduğu gibi yazılımsal diye tahmin ediyorum. Çünkü güzel grafikli bazı oyunlarda 20 dakikada anca 40 dereceyi geçerken, Flick Shoot tarzı grafik namına bir şey olmayan oyunlarda 5 dakika içinde uyarı veriyor.
  • Telefonu daha verimli yapmak için Root yapmak bence şarttır ya. Hem daha verimli hem daha fazla seçenekli kullanıyorsun. Bence yapın derim.
  • quote:

Telefonu daha verimli yapmak için Root yapmak bence şarttır ya. Hem daha verimli hem daha fazla seçenekli kullanıyorsun. Bence yapın derim.

Hocam, telefonun şu an mobil veri olayı çalışmıyor, bildiğiniz operatörün internetini kullanamıyorum (diğer sim kartlar bende çalışmıyor ancak başka telefonlarda çalışıyor.) Bu yüzden root işini biraz ertelemeyi düşünüyorum. Bu sorun hakkında bir bilginiz var mı acaba ?
  • quote:

quote:

Telefonu daha verimli yapmak için Root yapmak bence şarttır ya. Hem daha verimli hem daha fazla seçenekli kullanıyorsun. Bence yapın derim.

Hocam, telefonun şu an mobil veri olayı çalışmıyor, bildiğiniz operatörün internetini kullanamıyorum (diğer sim kartlar bende çalışmıyor ancak başka telefonlarda çalışıyor.) Bu yüzden root işini biraz ertelemeyi düşünüyorum. Bu sorun hakkında bir bilginiz var mı acaba ?

APN tanımlamaları tamam mı telefonun? Bilgin yoksa şu yolu izleyip kontrol edebilirsin, settings>wireless and network settings> mobile networks> access point names
    Hangi operatörsen burda internet tanımlaması yapılmış olması lazım. Yapılmadıysa benden alıntı yap yazdığını anlayıp cevaplayım.

Bir de telefonu nereden aldın? Amerikadan kontratlı falan mı?

• quote:

quote:

quote:

APN tanımlamaları tamam mı telefonun? Bilgin yoksa şu yolu izleyip kontrol edebilirsin, settings>wireless and network settings> mobile networks> access point names
    Hangi operatörsen burda internet tanımlaması yapılmış olması lazım. Yapılmadıysa benden alıntı yap yazdığını anlayıp cevaplayım.

Bir de telefonu nereden aldın? Amerikadan kontratlı falan mı?

Yok anlatamadım ben durumu, ayarlarım zaten yapılıydı, bundan öncede zaten 3 ay boyunca internetimi kullanıyordum. Ancak şu anda sorunu nasıl anlatsam, mobil veriyi açtığım anda tam internete bağlanıyor sembol geliyor. 5 saniye geçtikten sonra bağlantı kesildi diyor sonra tekrar bağlanmaya çalışıyor, tam bağlanıyor tekrar mobil veri kesiliyor.

Sorun telefondan mı sim karttan mı diye 3 farklı telefon ve 3 farklı sim kart denedim, sadece benim telefonumda bu sorun oluyor, diğerlerinde herhangi bir sorun yok. Şimdi ben telefonu garantiye yollayayım mı yoksa APN dışında başka ayarlarda mı yapmam lazım ? Hard reset veya fabrika ayarlarına geri dönsem düzelir mi acaba ?

• Hard reset'i önerir her forum kullanıcısı böyle sorun için, bence yedekle herşeyini yap gitsin. Ne olabilir ki?
    APN ayarları da tamamsa bunun sorununu çözeceğini düşünüyorum:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.