Şimdi Ara

MOTOROLA ATRIX KİŞİYE MÜZİK ATMA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir aylık Motorola Atrix kullanıcısıyım telefondan gayet memnunum fakat listemdeki kişilere ayrı ayrı müzik atamıyorum sorun bende mi yoksa telefonda mı vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: volkitolkixxl

Selamlar....
    Bir aylık Motorola Atrix kullanıcısıyım telefondan gayet memnunum fakat listemdeki kişilere ayrı ayrı müzik atamıyorum sorun bende mi yoksa telefonda mı vereceginiz cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Merhaba

Telefonda sorun yok, sorun sende :)

Menu -> Kişiler -> zil sesi atamak istediğin kişinin adının üzerinede bir defa dokun gelen ekranda alt tarafdaki kapasitif tuşlardan en soldaki tuşa bas -> Seçenekleri seçtiğinde Zil sesi varsayılan yazar oradan kişiye isteğinin zil sesini seçebilirsin

veya

Bilgisayardan Motorola Telefon portalı üzerinden de yapabilirsin (Çok kişiye zil sesi ayarlayacaksan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wall -- 5 Mayıs 2013; 22:59:58 >
  • Telefonun muziklerini atıyorum da Sd karttaki müzikleri atamıyorum sorun orda yani yine de teşekkürler cevap icinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkitolkixxl

Telefonun muziklerini atıyorum da Sd karttaki müzikleri atamıyorum sorun orda yani yine de teşekkürler cevap icinn

esfile explorer yükle, müzik atma bölümde "İşlemi şunu kullanarak tamamla" yazan ekranda esfile explorer'ın select'ini seç esfile explorer açılır "Choose path yazan ekranda path'ı /mnt/sdcard ı seçersen dahili hafıza içinden /mnt/sdcard-ext seçersen harici sdcard içerisindeki müzik dosyasını seçebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.