Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 aylık mücadele sonucunda bu gün teleservice tarafından telefonun fatura bedeli hesabıma yatırılmış. darısı bekleyen arkadaşların başına.
    geçen yıl da oğlumun kullandığı atrixte de aynı süreç yaşanmış ve Tüketici hakem heyeti ve sonrası 4 aylık mücadele sonucu onun da parasını almıştık.
    öğrendik ki yetkili servisi teleservice olan cihaz bedava verseler dahi alınmazmış.
  • fabialife F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. benim para da yatmış simdi siz söyleyince kontrol ettim. ama bu mallar bu sefer de fazla yatırmışlar...
    ya her işleri sallama bu adamların...
    şeytan diyor haber verme bırak onlar koşsun peşinde...

size ne kadar yattı hocam tam olarak telefon bedeli mi yoksa bunlar gecikme faizi falan mı yatırdılar anlamadım ben bu işi...

bir de şimdi iadesi ile falan uğraşacağız bunun...
  • buradaki para iadesi alan insanları gördükçe üzülüyorum, benim telefonun dokunmatiği tam garanti bittikten sonra bozuldu. neyse ki swifkey keyboard isimli bir uygulama yükledim ve klavyeyi sağa çekip küçülttüm, bu sayede telefonun sol kısmındaki bozuk kısım kullanmama bir sorun teşkil etmiyor

telefon ilk çıktığında almıştım hb den, dokunmatiği tam 2 yıl dayandı
  • emptybottle kullanıcısına yanıt
    vallahi benimde 2.5 yıl ancak dayandı aslında algılamama problemi yok dokunmatik saçmalıyor A ya basıyorum Z çıkıyor :D Çıldırmak üzereyim kırıcam yakında ama bir yerdende baya herşeyi yapabiliyorum telefonda :D

Bunun çözümü varmı 4.4 kullanıyorum şuan telefon daha sık olmaya başladı acaba yazılımsal mı diyorum ama 2.3.7 de aynı problem vardı
    Garantide bitti doğal olarak kıvranmaya devam..
  • Arkadaşlar merhaba. CM 11 ( Android 4.4.4 ) kurulumunu beceremedim nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar anlatabilirse çok makbule geçer. Teşekkürler
  • Bende ilk çıktığında almıştım. Geçen gün kardeşim dokunmatiği çalışmıyor dedi aldım baktım Sol bölgede parmak boğumu kadar yer çalışmıyor. O ekran kaç para acaba bilgisi olan varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

hayırlı olsun hocam. benim para da yatmış simdi siz söyleyince kontrol ettim. ama bu mallar bu sefer de fazla yatırmışlar...
    ya her işleri sallama bu adamların...
    şeytan diyor haber verme bırak onlar koşsun peşinde...

size ne kadar yattı hocam tam olarak telefon bedeli mi yoksa bunlar gecikme faizi falan mı yatırdılar anlamadım ben bu işi...

bir de şimdi iadesi ile falan uğraşacağız bunun...

benim fatura bedeli 679 lira idi ve o bedel yatırılmış.
    sehven bir yanlışlık yapılmadı ise fatura bedeli ne ise o bedeli ödüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keniks

vallahi benimde 2.5 yıl ancak dayandı aslında algılamama problemi yok dokunmatik saçmalıyor A ya basıyorum Z çıkıyor :D Çıldırmak üzereyim kırıcam yakında ama bir yerdende baya herşeyi yapabiliyorum telefonda :D

Bunun çözümü varmı 4.4 kullanıyorum şuan telefon daha sık olmaya başladı acaba yazılımsal mı diyorum ama 2.3.7 de aynı problem vardı
    Garantide bitti doğal olarak kıvranmaya devam..

ben orjinal haliyle kullanıyorum telefonu. zaten bu haliyle donan, bazen sapıtıp verdiğim arama komutlarına 3 dakika sonra cevap veren bir telefona başka bir yazılım yüklemeyi düşünmedim hiç. işin garibi bunu yaptığında tüm komutlara cevap veriyor, sadece rehberden ara butonuna dokunduğumda birşey yapmıyor, kısa bir süre sonra ben telefonda başka birşey yaparken aranıyor ekranı açılıyor bir anda. neyse ki bu sık olmuyor, sadece telefonu kapatıp açtığımda bazen yapıyor bunu.

keşke geç alsaydım telefonu, şuan 600-900 lira arasında bir para iadesi alıp yeni telefon alma imkanım olurdu. çünkü çalışan telefonu atamıyorum hala işlevini yerine getirdiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 16 Ocak 2015; 18:55:54 >

• suicide kullanıcısına yanıt
    bir şey yapmadım ama kendi kendine bi oynatıyor, bi oynatmıyor. nedendir anlamadım.
    birde tangodan görüntülü görüşme yaparken benim sesim bazen gitmiyor. bu nedendir acaba?
  • Arkadaşlar elimde 0 atrix aksesuarları var. 1 deri 1 silikon kılıf, 2 ekran koruyucu, 3 batarya ve 1 duvar şarj ünitesinin hepsini 35'e bırakıyorum. İsteyen olursa dükkana bakabilir.
  • Teşekkürler hepsiburada elveda atrix para iadesi tamamdır
    Hakem heyetine yaptığımız başvuruyu geri çekmek kaldı birtek

• Eğer hala kullanan varsa elimde 3-4 gün kullandığım silikon kılıf ile sıfır deri kılıf ve 1 adet ekran koruyucuyu 15TL'ye bırakabilirim.
  • Atrix dokunmatik ekranı olup da satmak isteyenler özel mesaj gönderebilirler.

Sipariş vermek üzereyim ama belki elinde olan vardır diye sorayım dedim.

• Arkadaşlar, Atrix 4g ye temizden cm7.2.0 yükleyeyim tekrardan dedim.

Ancak play store hatası alıyorum sürekli (com.android.vending).

Bir de home ve arama tuşu işlemiyor, basınca titreşim veriyor ama çalışmıyor.

En azından fastboot komutlarını zaten rootlu olan telefona aynı rootlarken ki gibi mi yapıyoruz yoksa farklı yol mu izliyoruz?

Cevaplarsanız sevinirim gerçekten de. Teşekkürler.

• atrix için çıkmış iyi kötü lolipop romu yok değilmi ?
    biraz araştırdım şunu gördüm doğrumudur
    http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/motorola-atrix-4g-3708.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenox

Atrix dokunmatik ekranı olup da satmak isteyenler özel mesaj gönderebilirler.

Sipariş vermek üzereyim ama belki elinde olan vardır diye sorayım dedim.

bende dokunmatik ekran sipariş vericem nereden alacaksınız? ve kendiniz mi takmayı planlıyorsunuz?
  • aliexpress'ten sipariş verdim. yuksek satis yapan birini sectim. kendim deneyecegim. cerceveli olanı istedim. bakalim nasil olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane bundan sipariş verdim:

Bir tane de bundan:

• Merhabalar. Benim bir sorum olacaktı. Şu meşhur epinter CM10.1 romunu yükledim her şey güzel tıkır tıkır çalışıyor. Yalnız kamera kullanırken bi şey dikkatimi çekti odaklarken çıt çıt diye ses çıkartıyor, stock romda böyle bir ses çıkmıyordu. Romu sevdim fakat tek korkum bu sorunun kameranın odaklama kabiliyetini bozabilme ihtimali. Baya da ses çıkıyor hani TV seyrederken bile duyuluyor sanki zorlanıyor gibi. Bir çözümü var mıdır acaba? LG Camera yükledim belki uygulamadandır diye onda da aynı sorun var.
    Edit: Kameraya baktım fotoğraf çekerken, bildiğin lens oynuyor görünüyor net bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berginon -- 26 Ocak 2015; 21:02:35 >
  • merhaba arkadaşlar. 7 ay önce verdiğim telefon dün onarılmış. gelin alın diyorlar. ben hakem heyetine başvurmuştum 6 ay önce para iadesi için. karar verilmedi daha. ne yapmalıyım sizce telefonu servisten almasam bi hak kaybına uğrarmıyım?
  • 
Sayfa: önceki 13111312131313141315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.