Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Orijinalden alıntı: kita

quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

Orijinalden alıntı: kita

arkadaşlar operatör üzerinden facedeki videoları izleyemiyorum. ama wifi den bağlandığımda aynı videoları izleyebiliyorum. nedendir acaba yardım eder misiniz?

Hocam atrixle bir ilgisi yok.Operatörle ilgili bir durum

operatörle görüştüm. oda telefonla ilgilidir diyor. yeni internet ayarlarını aldım ama yine videoları oynatmıyor. telefona indirdiğim uygulamaları mı silsem, yoksa yazılım güncellemesi mi yapsam(motoblur hesabı kurmamıştım).

Hocam ne alaka yav.Benim telefonumda 3g yi açınca gayette hızlı bağlanıyorum.Sizin internetiniz sınırsız olanlardan ve sizde hız kotasını aşmış olabilir misiniz acaba ? Yada hocam oturduğunuz yerin altyapısı ile ilgilidir.

paketim 1 gb lık. paketi yenilediğimdede oynatmıyor.önceden böyle bir sorun yoktu sonradan oldu.

• birkaç farklı şey yükleyip deneyin, diğer video programlarında da aynısını yapacak mı. ya da tarayıcıdan izlemeyi deneyin facebook videolarını bu yöntemlerde sorun yaşamazsanız sıkıntı facebook programında demektir. sadece fabrika ayarlarına döndürmek çok işe yaramıyor, en güzeli bilgisayardan orijinal rom u yeniden flashlamak, ozaman tam anlamıyla sıfırlanıyor cihaz.
  • arkadaşlar dokunmatiği basmayan telefonlar için ne siparişi vermek gerekiyor ?

b.x.y.s.e.t basmıyor:)

bu mu ?

yoksa farklı birşey mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vibisi -- 23 Aralık 2014; 15:54:45 >

• vibisi V kullanıcısına yanıt
    ürünün orijinal olduğunu sanmıyorum, orijinali motorolanın elinde bile yok çünkü. hiç gidipte aynı malzemeye 10-15 dolar yerine 100 lira vermeyin, şunlardan bir tane bakın.

• peki ürün bunlar mı ? yani dokunmatığindeki sıkıntı bu ekranı değiştirdiğimiz zaman geçer mi ? deneyen oldu mu hiç acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

Arkadaşlar bendede hepsiburadadan aldığım atrix var garantisinin bitmesine 2 ay var telefonda sürekli olan bi sorun yok ama bazen meydana gelen sorunlar var mesela arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması, eldeki hafif bi nemlilikte sapıtması, gibi sürekli olmayan arada sırada olan sorunlar var telefonu orjinal romla kullanıyorum şimdi telefonu garantiye göndermelimiyim ilerde daha büyük sorunlar çıkarır mı? yoksa göndermeyip bu sorunlarla kullanmaya devam mı etmeliyim bi fikir verirseniz sevinirim.Tesekkürler.

Aynı sorunlarla teleservice verdim cihazı aynı zamanda almışız sanırım benimkininde garantisini 2 ayı var dedim garanti bitmeden şansımı bir deneyim zaten servis parça temin edemiyor 20 iş günü bekleyip yukarda bahsedildi gibi çekicem HB ye ihtarnameyi

Aynı sorun bendede var önceleri önemsemiordum , işyerınde acil bi durum oldu telefon resmen arama yapmadı kafayı yedım atasım geldi o an telefonu. aradan 2 3 dk gectı kendı kendıne aramıs karsıdakı alo alo dıe bagırıo :S

Bıde sureklı kendı kendıne kapanıor bu aralar. onun dısında senın yazdıgın ne warsa aynısı bende oluyor .

İade sebebi olur mu bu durum ?

Yarın teknosadan 700 e zenfone 5 almayı dusunuordum ama ya Moto G2 yollarsalar dıye dusundum. Moto G2 zenfone dan ıyımı ?

Bide faturam HEPSIBURADA dan brıghtstar garantılı fakat fatura benim adıma değil. Başka bırı satın alıp bana sıfır kutusunda daha ucuza sattı puan kazanmak ıcın.

Bu durumda Hepsiburada ya kendim nasıl basvurabılırm? Bole bı sansım war mı ?

Yardımlarınızı beklıyorum. Sımdıden teşekkurler :)

• vibisi V kullanıcısına yanıt
    dokunmatik panel bu evet, daha once getirtip degistirenler duymustum calisanda calismayanda vardi... sonuc hicbir zaman %100 degil, bi 20 kusur lira ile sansinizi deneyeceksiniz artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kitkat ile adam oldu mu bir gelisme varmi

• burock1907 kullanıcısına yanıt
    Dostum sana tavsiyem mağazadan almak yerine internetten sipariş vermen niye dersen hangi telefonu istersen al 2 hafta tertemiz kullan çizme düşürme şarjı haricinde aksesuarları geri iade edecekmiş gibi hiç açma kullanma ambalajı zarar vermeden aç hiçbir şeyi atma beğenmezsen 14 gün içinde koşulsuz iade et paranı geri al

Atrixe gelince fatura sahibi hepsiburada sitesinden arıza talep formu doldurarak kargo kodu almalı sen de kodla yurtiçi kargoya telefonu bırakmalısın sonra servis tespit yapar hepsiburada da bilgi verir tabi fatura sahibiyle iletişim kurman gerek

• quote:

Dostum sana tavsiyem mağazadan almak yerine internetten sipariş vermen niye dersen hangi telefonu istersen al 2 hafta tertemiz kullan çizme düşürme şarjı haricinde aksesuarları geri iade edecekmiş gibi hiç açma kullanma ambalajı zarar vermeden aç hiçbir şeyi atma beğenmezsen 14 gün içinde koşulsuz iade et paranı geri al

Atrixe gelince fatura sahibi hepsiburada sitesinden arıza talep formu doldurarak kargo kodu almalı sen de kodla yurtiçi kargoya telefonu bırakmalısın sonra servis tespit yapar hepsiburada da bilgi verir tabi fatura sahibiyle iletişim kurman gerek

''''''''Fatura sahibi ile tanışmıyorum bile kendısınden ırtıbat no bulup rica etsem , iadeyı yaparken nasıl olcak adamın hesabına gecmez mı para ? ''''

Bu arada ,ilginçtir bende bugün tam alcak iken Hepsiburada dan alım daha saglam olur dedım 70 TL bonus veren teknosa dan almaktan vazgectm garantı olsun dıye :)

Senın bu yardım msj ını daha yenı gordum yani :) Teşekkür ederim.

Yalnız herkes çok iyi diyor ama ses kalitesi ve kamerasını hıc begenmedım teshırdekı telefondamı sorun wardı yoksa hepsımı oyle ?

Sesı cok az en son sesteyken bıle. Kamerası 8mp gıbı degıl karlanmıs gıbı cekıor anlam veremedm :(

Bıraz daha ekleyıp LG G3 beat almayı bıle dusundum bu yuzden onun kamerası cok ıyıydı...

Para iadesi garantisi yok öyle kolay kolay alamazsın ben 2 aydır sıkıştıryorum hepsiburada müşteri hizmetlerini sırf hakem heyetine kalıpta 8-9 ay sürmesin diye tabi fatura sahibinin vereceği hesaba yatar para iade onaylanırsa elemana rica eder kendi hesap numaranı vermeyi denersin

Zf5 e gelince tespitlerin çok doğru kamera kötü ses zayıf ayrıca cihaz hafif yamuluyor cepte falan dikkat etmek gerekiyor Zf6 100 tl farkla daha iyi sayılır kamera tatminkar ama ses aynı ama ekran çok iyi alışınca 6" süper. 5-10 gün kullan beğnmedin iade eder başka cihaz bakarsın neyse ki internetten almışsın

Kamera bu fiyat aralığında pek iyi olmaz zaten belki huawei g7 ye bakabilirsin 200-300 tl farkla. Mesela ben asla herkesin elinde gördüğüm cihazı almam samsung hiç kullanmadım iphone ölürüm daha iyi lg ye niyetlendim ama oda çok yaygın artık zf5-zf6 kullandım hanım zf6 ya çok sulanıyor bu ara ay başı g7 alıp zf6 yı hanıma bırakıcam sanırım kısmet 949 tl n11 de kvk garantili

• para iadesi yapılabilmesi için vereceğiniz hesap numarasındaki isim ile faturadaki ismin mutlaka tutması gerekiyor arkadaşlar.
  • quote:

Para iadesi garantisi yok öyle kolay kolay alamazsın ben 2 aydır sıkıştıryorum hepsiburada müşteri hizmetlerini sırf hakem heyetine kalıpta 8-9 ay sürmesin diye tabi fatura sahibinin vereceği hesaba yatar para iade onaylanırsa elemana rica eder kendi hesap numaranı vermeyi denersin

Zf5 e gelince tespitlerin çok doğru kamera kötü ses zayıf ayrıca cihaz hafif yamuluyor cepte falan dikkat etmek gerekiyor Zf6 100 tl farkla daha iyi sayılır kamera tatminkar ama ses aynı ama ekran çok iyi alışınca 6" süper. 5-10 gün kullan beğnmedin iade eder başka cihaz bakarsın neyse ki internetten almışsın

Kamera bu fiyat aralığında pek iyi olmaz zaten belki huawei g7 ye bakabilirsin 200-300 tl farkla. Mesela ben asla herkesin elinde gördüğüm cihazı almam samsung hiç kullanmadım iphone ölürüm daha iyi lg ye niyetlendim ama oda çok yaygın artık zf5-zf6 kullandım hanım zf6 ya çok sulanıyor bu ara ay başı g7 alıp zf6 yı hanıma bırakıcam sanırım kısmet 949 tl n11 de kvk garantili

Ben vatan da ürünü incelerken bi çift geldi , adam eşine ZF 6 almış bu telefonun kamerasında sorun var galiba bulanık çekıyor dedı yakınlastırıncada kare kare oluyor dedı o sırada ZF 5 elımdeydı bıde ben bakım dedım aynı sey onda da wardı adam bunu arıza sanmıs o derece moralım bozuldu. Herseyi guzel olan bu cıhaza kamera ayıp olmuş sanki. 6 da pek fark goremedm acıkcası yazılan 8 13 mp ler gercek degılmıs onu anladm. 5mp iphone 4 de ( S bıle demıyorum) zoom layınca bole berbat goruntu olusmuor acıkcası.

Aklım çok karıştı o yüzden. Zperia z serisi isitıorm ama çok pahalı.GM Elite yada sızın önerdıgınız g7 mantıklı gelmeye basladı ıkısıde 1000 TL şuanda limitim 600 - 700 anca para iadesi gelırse ekleyıp bunları yada Z serısı alabılırlm kı o da cok zor dıosunuz :( Para iadesi yerıne Moto G de gelse razıyım aslında telefon ıyıce kafayı yedı arama yapamıorm resmen :( acil bıse olsa tek isem yandım yani... He bide G3 beat var 850 TL bımeks de o da 5 ınc 4 cekırdek 1gb ram alınır mı ? Kemerası cok ıyı

Yarın HB yi arayıp bu fatura olayını sorucam belki yardımcı olurlar :(

Bu arada yardımlar için çok teşekkürler , yıne olursa onerılerınızi ve değerli bılgılerınızi paylasmaktan cekınmeyın lutfen :)

• Telefonun şarjı çok çabuk bitiyor. Başka sorun yok. Garantisinin bitmesine 40 gün var. Hepsiburada'ya göndersem mi? Para iadesi çıkma ihtimali nedir? Bir de üzerinde orijinal rom yüklü değil. Telefon root yapılmış. Serviste sorun olur mu? Göndermeden önce orijinal rom yüklemeli miyim?

Ekleme: Android 4.4.4 kurdum çok beğendim. Keşke daha önce kursaymışım. Henüz fazla kullanamadım. İnşallah sorun çıkmaz çünkü çok güzel oldu.

cm-11-20141216-UNOFFICIAL-olympus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 27 Aralık 2014; 4:37:31 >

bahsettiğiniz olay mp den daha çok kamera lensiyle alakalı mp büyük olması fotoğrafın boyutunu arttırır kullanılan lens eğer kaliteli değilse ister 60 mp olsun pek bir ifade etmez
  • Aynen öyle ...

Off sırf kamerası yuzunden vazgectm zenfone dan :( ama uygun fıyatlı bıse bulamasssasm mecbur alıcam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

para iadesi yapılabilmesi için vereceğiniz hesap numarasındaki isim ile faturadaki ismin mutlaka tutması gerekiyor arkadaşlar.

Ben kiz arkadasimin hesap numarasini verdim iade ettiydi hepsiburada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quemoy

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

para iadesi yapılabilmesi için vereceğiniz hesap numarasındaki isim ile faturadaki ismin mutlaka tutması gerekiyor arkadaşlar.

Ben kiz arkadasimin hesap numarasini verdim iade ettiydi hepsiburada.

yaptıkları hiç yasal gibi durmuyor hayret, ben iade aldığımda özellikle ısrar etmişlerdi halbuki.
  • cm 10.1 rom kullanmayın ilk başta iyi geliyor insana ...sonra sim kartı okumuyor, şarkıyı dinlerken uykuya aldığında tekrar uykudan açılmıyor retrica powercam gibi fotoğraf uygulamaları ön kamera ters çekiyor ............. artık siz bilirsiniz.....
  • parmak izi kullanan varmı???
  • 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.