Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13081309131013111312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler ama anlamiyorum o kadar saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefon yaklaşık 3 aydır Teleservisde tamir için parça bekliyordu, bu arada bande 20 günü doldurunca tüketici hakem heyetine başvurmuştum.
    tüketici hakem heyetindeki prosüdür devam ediyor.
    ancak bu gün baktığımda teleservis kayıtlarında telefonun kaydının kapandığı ve müşteri isteği ile iade edildiği kaydı var. ancak ne benişm böyle bir talebim ne de teleservisin bilgilendirmesi oldu.

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kargo giriş yapıldı URKU001 08.09.2014 10:20
    Kargo giriş yapıldı ARPA001 10.09.2014 08:25
    Kayıt alındı SENE002 10.09.2014 16:27
    Yedek parça bekliyor SARA014 11.09.2014 08:09
    Kapatıldı SARA014 02.12.2014 09:02

Tamir Bilgileri

MUSTERI ISTEGI UZERINE ONARILMADAN IADE EDILMISTIR

kayıt yukarıdaki gibi

eğer gönderdilerse telefon henüz elime ulaşmış değil, teslim alıp almama konusunda tereddütlerim var.
    telefonu servise gönderdikten sonra Hepsiburada.com'u aradığımda telefonu onlardan habersiz servise göndediğim için ( ki doğrusu da bu olduğu halde ) ilgilenmemişlerdi.
    şu aşamada ne yapsam daha doğru olur sizlerin fikirlerini almak istedim. özellikle bu tür gelişme yaşayan, bedel iadesi alan veya tecrübesi olan arkadaşlar fikir ve tecrübelerini yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabialife -- 7 Aralık 2014; 12:34:09 >

• arkadaşlar operatör üzerinden facedeki videoları izleyemiyorum. ama wifi den bağlandığımda aynı videoları izleyebiliyorum. nedendir acaba yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kita

arkadaşlar operatör üzerinden facedeki videoları izleyemiyorum. ama wifi den bağlandığımda aynı videoları izleyebiliyorum. nedendir acaba yardım eder misiniz?

Hocam atrixle bir ilgisi yok.Operatörle ilgili bir durum
  • Not Afraid kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Telefonu Hepsiburada ya göndericem garanti için ama faturayı bulamıyorum,siteden fatura örneği istedim ama resmi işlemlerde kullanılamaz yazıyor bir sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord4

Telefonu Hepsiburada ya göndericem garanti için ama faturayı bulamıyorum,siteden fatura örneği istedim ama resmi işlemlerde kullanılamaz yazıyor bir sorun olur mu?

faturasızda gönderseniz sorun olmaz garanti için fakat iade kararı çıkarsa faturayı kesin geri istiyorlar diye biliyorum.
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Hadi ya :/ kesin bulmak lazım o zaman. Eyv.
  • siz yinede m.hizmetlerine bir mesaj atıp sorun hb'nın. yardımcı oluyorlar genelde.
  • Dün aradım zaten HB yi, gerek yok dediler bende verdim bu gün kargoya.Bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

quote:

arkadaşlar operatör üzerinden facedeki videoları izleyemiyorum. ama wifi den bağlandığımda aynı videoları izleyebiliyorum. nedendir acaba yardım eder misiniz?

operatörle görüştüm. oda telefonla ilgilidir diyor. yeni internet ayarlarını aldım ama yine videoları oynatmıyor. telefona indirdiğim uygulamaları mı silsem, yoksa yazılım güncellemesi mi yapsam(motoblur hesabı kurmamıştım).
  • quote:

quote:

quote:

operatörle görüştüm. oda telefonla ilgilidir diyor. yeni internet ayarlarını aldım ama yine videoları oynatmıyor. telefona indirdiğim uygulamaları mı silsem, yoksa yazılım güncellemesi mi yapsam(motoblur hesabı kurmamıştım).

Hocam ne alaka yav.Benim telefonumda 3g yi açınca gayette hızlı bağlanıyorum.Sizin internetiniz sınırsız olanlardan ve sizde hız kotasını aşmış olabilir misiniz acaba ? Yada hocam oturduğunuz yerin altyapısı ile ilgilidir.

• quote:

quote:

quote:

muhtemelen telefondandır, youtube vs. gibi uygulamalar düzgün çalışıyor mu mobil internette.?

• 15.08.2014 tarihinde teleservice kaydı alınan, işlemin sonuçlandırılmaması sebebiyle, 19.09.2014 tarihinde Küçükçekmece Tüketici hakem heyetine başvuru yaptığım, para iadesi 27.10.2014 tarihinde karara bağlanmış, dün de bana tebliğ edildi(posta kutusuna bırakmışlar kararı).
    bugün kararı satıcı ereyon.com.tr sitesine mail ile gönderdim.

normalde kararın kendilerine tebliğ edilmesi gerektiğini, bu süreci beklediklerini belirttiler.
    ama mail attığım için daha fazla mağdur olmamam adına işleme almışlar.
    15 gün içinde paranın hesabıma geçeceğini belirtti.

atrix sayfam kapanmış oldu.

diğer atrix'imin parasını da hepsiburada.com şikayetim üzerine iade etmişti.
    sağolsun onlar bu kadar uğraştırmadı.

gözümün çiçeği brigstar firmasının singapurdan türk kullanıcıları için özene bezene ithal ettiği efsane telefonlara veda ettik...

• quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

15.08.2014 tarihinde teleservice kaydı alınan, işlemin sonuçlandırılmaması sebebiyle, 19.09.2014 tarihinde Küçükçekmece Tüketici hakem heyetine başvuru yaptığım, para iadesi 27.10.2014 tarihinde karara bağlanmış, dün de bana tebliğ edildi(posta kutusuna bırakmışlar kararı).
    bugün kararı satıcı ereyon.com.tr sitesine mail ile gönderdim.

normalde kararın kendilerine tebliğ edilmesi gerektiğini, bu süreci beklediklerini belirttiler.
    ama mail attığım için daha fazla mağdur olmamam adına işleme almışlar.
    15 gün içinde paranın hesabıma geçeceğini belirtti.

atrix sayfam kapanmış oldu.

diğer atrix'imin parasını da hepsiburada.com şikayetim üzerine iade etmişti.
    sağolsun onlar bu kadar uğraştırmadı.

gözümün çiçeği brigstar firmasının singapurdan türk kullanıcıları için özene bezene ithal ettiği efsane telefonlara veda ettik...

Küçükçekmece THH tebrik etmek lazım o zaman; Isparta THH kapısına "başvurularınız 6-12 ay içinde sonuçlanır diye yazı asmış". 29 Ağustosta yaptığım başvuruya halen cevap yok. Sizinkiler gerçekten çok hızlı çalışmış. Gözünüz aydın bu arada..

• başvuruyu yaparken çok hızlı çalışacakları izlenimi edinmemiştim açıkçası.
    baya kalabalıktı.

hatta evrakları teslim alan görevli 8-9 ay sürer demişti.

bununla birlikte bir de dosya masrafı iadesi için başvurum oldu. Ama onu ne e-devlet ten sorgulayabiliyorum ne de bir karar çıktı şimdiye kadar.
    bekliyoruz bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 18 Aralık 2014; 16:26:00 >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    bu gun telecervice den aradılar. Samsung S3 mini yada para iadesi yapalım dediler.
    Telefonu 679 liraya almışım , S3 ise şu anda bu paranın altında bir değerde.
    Hemen para iadesi istedim.

ardından 1 saat sonra bir daha aradılar IBAN bilgilerim için. IBAN numarasını gonderdiğim bayan 10 gün içinde hesabınıza yatar dedi .
    Bende yattığı an tüketici hakem heyetine başvurumu geri cekebilirim dedim . Anlaştık karşılıklı . Konuşmalarınız kaydediliyor dedi hatta.
    OK dedim. Bakalım yatarsa yıl sonuna kadar mahkemeden şikayetimi geri çekeceğim.

Herkese bol şanslar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roving

bu gun telecervice den aradılar. Samsung S3 mini yada para iadesi yapalım dediler.

ardından 1 saat sonra bir daha aradılar IBAN bilgilerim için. IBAN numarasını gonderdiğim bayan 10 gün içinde hesabınıza yatar dedi .
    Bende yattığı an tüketici hakem heyetine başvurumu geri cekebilirim dedim . Anlaştık karşılıklı . Konuşmalarınız kaydediliyor dedi hatta.
    OK dedim. Bakalım yatarsa yıl sonuna kadar mahkemeden şikayetimi geri çekeceğim.

Herkese bol şanslar....

Hocam teleservise telefonu ne zaman gönderdiğinizi ve hakem heyetine ne zaman başvurduğunuzu yazabilir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxu

quote:

Orijinalden alıntı: Roving

Herkese bol şanslar....

Hocam teleservise telefonu ne zaman gönderdiğinizi ve hakem heyetine ne zaman başvurduğunuzu yazabilir misiniz.

Merhaba, 10 uncu ayda gonderdim telefonu. Yasal sure dolar dolmazda mahkemeye basvurdum, cumku teleservis tamir edemiyoruz dedi ve ithalatcidan cevap bekliyoruz dedi. 2 ay sonra teleservisten aradilar. Mahkemede daha gorulmedi, egerki mahkeme gorulmeden param yatarsa sikayetimi geri cekecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suicide kullanıcısına yanıt
    you tube yok. önceden böyle bir sorun yoktu sonradan oldu.fabrika ayarlarına döndüm. ama yinede düzelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 13081309131013111312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.