Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala kullanan var mi bilmem ama kitkat ile harika oldu cihaz garip ama cok performansli oldu ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hangi sürümü ve kerneli ****. onu da yazarsan 1 telefon var, ona atalım. parmak izi dışında çalışmayan özelliği var mı? fotograf ve video kaydı önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

hocam hangi sürümü ve kerneli ****. onu da yazarsan 1 telefon var, ona atalım. parmak izi dışında çalışmayan özelliği var mı? fotograf ve video kaydı önemli.

Fotograf ve videosu düzgün (gece flashlı fotolarda biraz beyaz dengesi sapıtıyor) Parmak izi dışında çalışmayan özellik yok.

burdan kernel ve romu indirebilirsiniz 15 kasım tarihli kernel gayet güzel 1 adette gapps bulmanız lazım sadece o şuan elimde yok malesef.

ve flashboot tan rom içinde ki kitkatv3 img dosyasını flashlamanız gerekiyor motomod ve bizim forumda anlatımı var :)

• Atrix'imi servise göndereceğim ancak orjinal bataryası ile kullanmıyordum.
    Servis sıkıntı çıkarır diye orjinal batarya almak istiyorum.
    Ölü ya da diri orjinal atrix bataryası satan var mı?
  • Arkadaşlar bendede hepsiburadadan aldığım atrix var garantisinin bitmesine 2 ay var telefonda sürekli olan bi sorun yok ama bazen meydana gelen sorunlar var mesela arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması, eldeki hafif bi nemlilikte sapıtması, gibi sürekli olmayan arada sırada olan sorunlar var telefonu orjinal romla kullanıyorum şimdi telefonu garantiye göndermelimiyim ilerde daha büyük sorunlar çıkarır mı? yoksa göndermeyip bu sorunlarla kullanmaya devam mı etmeliyim bi fikir verirseniz sevinirim.Tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

Arkadaşlar bendede hepsiburadadan aldığım atrix var garantisinin bitmesine 2 ay var telefonda sürekli olan bi sorun yok ama bazen meydana gelen sorunlar var mesela arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması, eldeki hafif bi nemlilikte sapıtması, gibi sürekli olmayan arada sırada olan sorunlar var telefonu orjinal romla kullanıyorum şimdi telefonu garantiye göndermelimiyim ilerde daha büyük sorunlar çıkarır mı? yoksa göndermeyip bu sorunlarla kullanmaya devam mı etmeliyim bi fikir verirseniz sevinirim.Tesekkürler.

Aynı sorunlarla teleservice verdim cihazı aynı zamanda almışız sanırım benimkininde garantisini 2 ayı var dedim garanti bitmeden şansımı bir deneyim zaten servis parça temin edemiyor 20 iş günü bekleyip yukarda bahsedildi gibi çekicem HB ye ihtarnameyi

• quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

quote:

Arkadaşlar bendede hepsiburadadan aldığım atrix var garantisinin bitmesine 2 ay var telefonda sürekli olan bi sorun yok ama bazen meydana gelen sorunlar var mesela arama tuşuna basıldığında arama yapmaması 2-3 dakika sonra kendiliğinden araması, gelen aramaya cevap verememe açma kapama tusuna bastıktan sonra cevaplama, şarjının %100 dolmaması, eldeki hafif bi nemlilikte sapıtması, gibi sürekli olmayan arada sırada olan sorunlar var telefonu orjinal romla kullanıyorum şimdi telefonu garantiye göndermelimiyim ilerde daha büyük sorunlar çıkarır mı? yoksa göndermeyip bu sorunlarla kullanmaya devam mı etmeliyim bi fikir verirseniz sevinirim.Tesekkürler.

Aynı sorunlarla teleservice verdim cihazı aynı zamanda almışız sanırım benimkininde garantisini 2 ayı var dedim garanti bitmeden şansımı bir deneyim zaten servis parça temin edemiyor 20 iş günü bekleyip yukarda bahsedildi gibi çekicem HB ye ihtarnameyi

Hocam direk hepsiburadaya mı gönderdiniz gönderirken sorunları kağıda mı yazdınız tüm kutu içeriğini gönderdiniz mi hangi sorunları yazdınız ne yapmam gerektiğini sırayla yazarsanız sevinirim.

• Evet arkadşalar bende atriximi garantiye yolladım tam 1 ay 6 gün oldu parça bekleniyor diyorlar.Teleservisi aradım.Parça yok değişicez dedim 1 ay oldu ne parçası bu birşeyler söyledi ama fazla dinlemedim yapılsa dahai istemiyorum dedim.Brighstar firmasına yönlendirdiler.Henüz aramadım firmayı şikayet var a yazdım ama orayda bakmıyorla 12 kasımdan beri sanırsam tüketici hakem heyetine gidecem son çare atrix benim başımı yedi :D Telefonu metrodan aldım.Bakalım ne olacak sizin yapmamı önerdiğiniz birşey varmı ?
  • quote:

Hiç service'le falan uraşmayın gönderin hb'ye gitsin. Ben gönderirken sorunları bir kağıt üzerine yazıp kargo içine koydum. Telefon , faturanın fotokopisi ve batarya yeterli. HB'ye gönderirken zaten HB'nin kendi sayfasında da sorunu yazıyorsunuz. HB 3 gün içinde service'e gönderiyor. Service'de de parça olmadığı için 20 gün bekliyor. İşin içinde HB olduğundan sanırım gönderdikten 25 gün sonra falan para iade olmuş oluyor. Benim garanti bitimine de sanırım 2-3 ay kadar vardı. Ama bendeki sorun dokunmatik ekranda bazı bölümlerin çalşmıyor olmasıydı. Bir an önce gönderin derim en azından şansınızı denemiş olursunuz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

quote:

Hiç service'le falan uraşmayın gönderin hb'ye gitsin. Ben gönderirken sorunları bir kağıt üzerine yazıp kargo içine koydum. Telefon , faturanın fotokopisi ve batarya yeterli. HB'ye gönderirken zaten HB'nin kendi sayfasında da sorunu yazıyorsunuz. HB 3 gün içinde service'e gönderiyor. Service'de de parça olmadığı için 20 gün bekliyor. İşin içinde HB olduğundan sanırım gönderdikten 25 gün sonra falan para iade olmuş oluyor. Benim garanti bitimine de sanırım 2-3 ay kadar vardı. Ama bendeki sorun dokunmatik ekranda bazı bölümlerin çalşmıyor olmasıydı. Bir an önce gönderin derim en azından şansınızı denemiş olursunuz ;)

Bende oyun oynarken bazen temassızlık oluyor Dokunmatik ekranda sorun olup olmadığını hangi uygulamayla anlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyokus

ilginç bir durum gerçekten. uzun zaman sonra konuya gireyim dedim, benim gibi bir çok kişinin telefonu 2 senenin sonuna doğru bozulmuş. acaba gerçekten bize zamanında hatalı malları mı gönderdiler. neyse ki ben dahil bir çok kişinin sorunu para iadesi yoluyla çözülmüş. hepsiburada.com u gerçekten tebrik etmek lazım, kısa sürede hiç sorgusuz sualsiz parayı iade ediyorlar.
    neyse ben konuya girme nedenime geçeyim. benim telefonum da ekran arızası nedeniyle gidip tamir olmadı ve para iadesi aldım. adamlar bana tüm kutu içeriğini yolla falan da demedi. o yüzden telefonu tv ye bağlamaya yarayan aparat elimde kaldı. şu linkteki ürün:
    Motorola Atrix HD Multimedia Dock
    bir de telefonla kullandığım kılıf var. şu linkteki kılıfın siyah olanı:
    Motorola Atrix Diary Case
    bu ürünleri telefonu hala kullanan ve bu aksesuarları ben kullanırım işime yarar diyen biri varsa kendisine karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim. almak isteyen olursa pm ile iletişime geçip adresinizi yollayabilirsiniz.
    iyi günler dilerim..

Aslında bozukluk vs yok çoğunda :) değişim yapılıyor diye suistimale açık oldu telefonun durumu.

• Arkadaşlar herkes te aynı sıkıntı var bende gönderdim teleservice é 4 ay oldu gelmedi hakem heyetine gittim garanti belgesini istiyorlar bende kutu İçeriğini komple göndermiştim eğer garanti belgesi duran varsa fotoğrafını bana gönderirse sen çok sevinirim ? Bu arada garantiye gönderecekseniz satın aldığınız yere gönderin yoksa benim gibi madur olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: starkan

Arkadaşlar herkes te aynı sıkıntı var bende gönderdim teleservice é 4 ay oldu gelmedi hakem heyetine gittim garanti belgesini istiyorlar bende kutu İçeriğini komple göndermiştim eğer garanti belgesi duran varsa fotoğrafını bana gönderirse sen çok sevinirim ? Bu arada garantiye gönderecekseniz satın aldığınız yere gönderin yoksa benim gibi madur olursunuz.

kafasına göre iş yapıyor hakem heyetleri, faturası var ise daha neyin garanti belgesi imiş...
  • ya ben bu kitkatı v3ünü kurdum fakat android klavyede bazo harfler calısmıyo. e s z gibi e ye basıyorum r yazıyo ornegın sebebı nedır
  • hala kullanmaya devam ediyorum genellikle memnunum.

herhangi bir uygulamada
    uygulama acılırken ... uygulamasıbeklenmedik biçimde durdu lütfen yeniden deneyin diyor kapanmya zorla ve bildir butonları cıkıyor.

cihaz orjinal rootlu falan degil sedece uygulama var(intagram,face,twiiter,vine.... )
    toplamda 25-30 uygulma var yüklediğim
    ne yapabilirim
  • Yok mu bir fikir verecek arkadas

• ufuk_09 U kullanıcısına yanıt
    her android gibi orijinal rom bir müddet sonra şişiyor, saçmalamaya başlıyor buna yapacak bir şey yok. programlarını ve verilerini yedekleyip güzel bir format atacaksın kendine gelecek büyük ihtimalle.
  • 19 Ocak 2013 tarihinde ereyondan aldığım cihazı ikinci kez dokunmatik arızası yüzünden servise gönderdim. Ama bu sefer yedek parça tedarik edemediklerinden onarılamadı. 20 iş günü geçti ve ücret iadesi alabilmek için başladım telefon trafiğine. Ereyonu aradım sadece teleservice kararı doğrultusunda ücret iadesi yapabileceklerini söyledi. Sonra servisle görüştüm, yedek parça bekliyoruz dedi, kesin gelecek mi diyorum evet diyor. Yasal haklarımı söylüyor kısaca tüketici hakem heyetine başvur uzunca bir süre bekle sonra ücret iadesi alırsın belki demek istiyor. Şikayetvara yazdım teleservice hakkında. Motorola Türkiye müşteri temsilcisi ile görüştüm bana cihazınıza yedek parça üretimi yapmıyoruz, zaten hongkong için üretilmiş cihazlar bunlar ithalatçı onları burada sizlere sattı dedi. 7-8 aydır da gelmiyor dedi. Ve ayrıca bir dönem brightstara baskı yaptık 50 ye yakın cihaza ücret iadesi yaptırdık dedi. Ama artık bu baskı işe yaramıyor dedi. Yasal işlem başlatın mağdur olmayın servisten kesinlikle cihazı geri almayın dedi. Bende ihtarname ile başladım yasal işleme. Ereyona ihtarnameyi faksladım ve sonra tüketici hakem heyetine dilekçemi verdim. Ama sonra ereyondan aradılar cihazı servisten çekin bize acil gönderin brightstarla görüştük cihazı istiyor paranızı sizi bekletmeden iade edeceğiz dediler ben de cihazı servisten dün geri istedim ereyona göndermek üzere. Bakalım ücret iademiz ne kadar sürede sonuçlanacak. Sonuçlanınca yine durumdan haberdar ederim. Benim durumumda olan arkadaşlara bilgi vereyim istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

her android gibi orijinal rom bir müddet sonra şişiyor, saçmalamaya başlıyor buna yapacak bir şey yok. programlarını ve verilerini yedekleyip güzel bir format atacaksın kendine gelecek büyük ihtimalle.

fabrika ayarlarına dön desem kurtarır mı acaba şimdi düzeldi ama bi yavaslama var ama
  • ufuk_09 U kullanıcısına yanıt
    olabilir tabi , benik onerim birde root edip gereksiz programlari dondurmaniz yonunde titanium backup ile. malum tonla program var stock romda.

• 
Sayfa: önceki 13071308130913101311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.