Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anca fırsat bulup az önce özel mesajınıza cevap yazdım,şimdi gördüm ki zaten sorunu çözmüşsünüz güle güle kullanın

@Core2han Hocam size de buradan cevap vereyim flood olmasın, nasıl bir hata aldığınızı yazarsanız bildiğimiz kadar yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord4 -- 5 Kasım 2014; 3:13:07 >
  • Vay be hala atrix kullananların olduğunu bilmek güzel. Atrix ten moto g te geçtim. Ariza sonrası .. Çok memnunum moto g den. Zenfone a bulaşmayın derim moto g candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, atrix kullanıcısıydım, iki telefonumu da servise gönderdim,

bu aşamada Kanada'dan gelecek bi arkadaşım var, en fazla 800 tl civarı bir bütçeyle (fazla para vermek istemiyorum.)
    telefon getirtebilirim kendime,
    ne önerirsiniz moto g 2014 versiyon moto x ya da başka gözünüze kestirdiğiniz bi telefon var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord4

Anca fırsat bulup az önce özel mesajınıza cevap yazdım,şimdi gördüm ki zaten sorunu çözmüşsünüz güle güle kullanın

@Core2han Hocam size de buradan cevap vereyim flood olmasın, nasıl bir hata aldığınızı yazarsanız bildiğimiz kadar yardımcı oluruz.

Hocam 4.4.4 ü yüklemeye çalıştım e7 hatası verdi sonra xda da konuyu okudum ki image dosyasını fastboot olarak tanımlamamız gerekiyormuş. pc den hangi komutlarla yapılacağını unuttuğumdan epinter ın cm 10 unun kurdum şimdilik 4.4.4 güzel çalışıyorsa geçmek istiyorum ama :) fastboot u çözmem lazım ilk önce :)

• iptal55 kullanıcısına yanıt
    689 tl ye almıştım şimdi gold tan haber bekliyorum ürünü servisten çekeceklerini soylediler

• bir ay önce zaten T.H.H. ne başvurmuştum, extradan 2 gün önce de Hepsiburada.com'a ihtarname çektim bakalım bir şey çıkacakmı.
  • 2012 Aralık ayında Hepsiburada'dan aldığım Atrix'imin dokunmatiği bozulunca arıza kaydı ile geri gönderdim ve Cuma günü itibari ile para iadesinde bulunacaklarını bildirdiler . Teşekkürler Hepsiburada.com ... tekrar senden alışveriş yapacağım .
  • 20.11.2012 tarihinde hepsiburada.com'dan aldığım Motorola Atrix telefonum 22.10.2014 tarihinde ekran dokunmatiğinin belli bölgeleri çalışmamaya başladı birde parmak izi okuyucuda uzunca bir süredir çalışmıyordu garanti süresi bitmeden servise vereyim dedim ve izmirdeki teleservice servis noktasına teslim ettim faturayı baz alıp garantili cihaz diye servise kabul ettiler ve cihaz 2 gün sonra istanbula gönderildi istanbuldaki teleservice tahminice daha telefonu bile incelemeden cihazın üretici kayıtlarına göre yurtdışı cihazı olduğu ve onarımın ekonomik olmadığı sebebiyle izmire geri gönderdi ve servis telefonumun garanti dışı olduğunu belirten bir servis formu ile bana teslim etti kutudan çıkan garanti belgesini ibraz etmemde fayda etmedi kendilerinin sadece Motorola Türkiyenin ithal ettiği cihazlara garanti dahilinde teknik servis hizmeti verdiklerini söylediler bende durumu hepsiburada müşteri hizmetlerine ilettim cihazın iadesini kabul ettiler tüm kutu içerği ile hepsiburadaya gönderdim, hayırlısı bekliyoruz bakalım

Demem o ki bir daha ithalatçısı brightstar olan bir cep telefonu almam aldırmam

• ilginç bir durum gerçekten. uzun zaman sonra konuya gireyim dedim, benim gibi bir çok kişinin telefonu 2 senenin sonuna doğru bozulmuş. acaba gerçekten bize zamanında hatalı malları mı gönderdiler. neyse ki ben dahil bir çok kişinin sorunu para iadesi yoluyla çözülmüş. hepsiburada.com u gerçekten tebrik etmek lazım, kısa sürede hiç sorgusuz sualsiz parayı iade ediyorlar.
    neyse ben konuya girme nedenime geçeyim. benim telefonum da ekran arızası nedeniyle gidip tamir olmadı ve para iadesi aldım. adamlar bana tüm kutu içeriğini yolla falan da demedi. o yüzden telefonu tv ye bağlamaya yarayan aparat elimde kaldı. şu linkteki ürün:
    Motorola Atrix HD Multimedia Dock
    bir de telefonla kullandığım kılıf var. şu linkteki kılıfın siyah olanı:
    Motorola Atrix Diary Case
    bu ürünleri telefonu hala kullanan ve bu aksesuarları ben kullanırım işime yarar diyen biri varsa kendisine karşı ödemeli kargo ile gönderebilirim. almak isteyen olursa pm ile iletişime geçip adresinizi yollayabilirsiniz.
    iyi günler dilerim..

• Merhaba ,

Atrix ile ilgili ekran sornundan dolayı teleservice firmasına gonderdiğim telefonum, servis tarafından yedek parça bekliyoruz sebebi ile serviste bekletiliyor.
    Süre 20 gunu geçtiğinde telesevisi aradım ve hala parça bekliyoruz dediler. Teleservice deki arkadaş motorola ile gorusun birde dedi ve motorola turkiyenin telefonunu verdi .
    motoroladaki arkadaş hepsiburdanın ürünleri brigstar dan aldığını ürünlerin motorola turkıye garantisi olmadığını , brigtstar ın sorumlulugu oldugunu bildirdi.
    Aynı zamanda daha once brigstar firmasının moto-g ile değişim yaptıgını fakat son zamanlarda bu değişimide yapmadığını belirtti.

Sonra , hepsiburadayı aradım ve boyle bir sorun oldugunu belirttim. Ordaki arkadaşda haklı olarak ürünü kendilerinin teleservise gondermedikleri için ürünü takip etmelerinin mumkun olmadığını belirtti ( haklı ) , bende bu gelişmeler üzerine satış sozleşmesinde yazdıgı gibi ,, ilk olarak 20 iş gununde tamir edilemeyen urun için Satıcı olan hepsiburda.com u tüketici hakem heyetine giderek mahkemeye verdim. Oraya verdiğim evraklar , hepsiburda.com dan gelen cevap , teleservice servis formu , teleservisten gelen ürün için yedek parça beklendiğine dair mail , ürünün faturası ve garanti belgesi. Baklım süreç nasıl ilerleyecek .

Selamlar

• Hocam süreci uzatmayın. Telefonu geri isteyip hepsiburada üzerinden tekrar gönderin servise. Onlar sonuçlandırılır. Yoksa bulunduğunuz bölgedeki hakem heyetinin yoğunluğuna göre 8 9 ay beklersiniz.

Bende 2 tane vardı birini ereyon.com dan almıştım. Hakem heyetine basvurdum 8. Ayda hala bekliyorum. Ereyon.com da sahip çıkmadı.

Hepsiburada üzerinden gönderdim diğerini geçen ayin sonunda. bu aksam mesaj geldi para iadesi yapacağız IBAN bilginiz gönderin diye.

Adamlar bright in cezasini karşılıyor.

Gerçekten hepsiburada yi tebrik etmek ve bundan sonraki alışverişlerimizde bu davranışını göz önünde bulundurmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

Hocam süreci uzatmayın. Telefonu geri isteyip hepsiburada üzerinden tekrar gönderin servise. Onlar sonuçlandırılır. Yoksa bulunduğunuz bölgedeki hakem heyetinin yoğunluğuna göre 8 9 ay beklersiniz.

Bende 2 tane vardı birini ereyon.com dan almıştım. Hakem heyetine basvurdum 8. Ayda hala bekliyorum. Ereyon.com da sahip çıkmadı.

Hepsiburada üzerinden gönderdim diğerini geçen ayin sonunda. bu aksam mesaj geldi para iadesi yapacağız IBAN bilginiz gönderin diye.

Adamlar bright in cezasini karşılıyor.

Gerçekten hepsiburada yi tebrik etmek ve bundan sonraki alışverişlerimizde bu davranışını göz önünde bulundurmak lazım.

Aynen hocam. Benim atrix telefonumda siyah çizgi çıktı, yaklaşık 20 gün sonra düzeltilmiş sonra geldi. Eşimin atrix telefonun ekranında ölü bölge oluştu, onarılamamış olacak ki ürünün arkasında durup ücret iadesi yaptılar. Onun yerine zenfone 6 aldım, onu da hb'dan aldım. hep başımıza gelen olumsuzlukları yazacak değiliz, böyle bir durum olunca da yazmak lazım.

• hepsiburada para iadesi yaptığı için
    elimde kalan
    dock station boşa çıktı ihtiyacı olan varsa istanbulda elden teslim alabilir (şişli küçükçekmece), kargo ücreti ödenmek şartıyla gönderilebilir.

özel mesajla ulaşabilirsiniz...
  • Geçen ay Atrix'imi garantiden onarılması için hepsiburada.com'a gönderdim. Teslim alındıktan hemen sonra servise verdiler. Teleservice! Yaklaşık 20 günde ürünü iade aldı hepsiburada.com. (Telefonda geçen hafta servisteyken garantisi bitti.)
    Hepsiburada.com 1 gün içerisinde paramı iade etti. Akabinde hepsiburada.com dan Asus Zenfone 5 aldım :)

Telefondaki sorun karşı taraf ile konuşurken karşı taraf kendi sesini geri duyuyor, birde resetlenme sorunu vardı..

Hepsiburada.com dan alanlar telefonu direk hepsiburada.com'a göndersinler servis için..

Hepsiburada.com'u da tebrik etmek lazım ürünlerinin arkasında duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Quemoy

Geçen ay Atrix'imi garantiden onarılması için hepsiburada.com'a gönderdim. Teslim alındıktan hemen sonra servise verdiler. Teleservice! Yaklaşık 20 günde ürünü iade aldı hepsiburada.com. (Telefonda geçen hafta servisteyken garantisi bitti.)
    Hepsiburada.com 1 gün içerisinde paramı iade etti. Akabinde hepsiburada.com dan Asus Zenfone 5 aldım :)

Telefondaki sorun karşı taraf ile konuşurken karşı taraf kendi sesini geri duyuyor, birde resetlenme sorunu vardı..

Hepsiburada.com dan alanlar telefonu direk hepsiburada.com'a göndersinler servis için..

zenfone 5 nasıl hocam memnun musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

Orijinalden alıntı: Quemoy

Geçen ay Atrix'imi garantiden onarılması için hepsiburada.com'a gönderdim. Teslim alındıktan hemen sonra servise verdiler. Teleservice! Yaklaşık 20 günde ürünü iade aldı hepsiburada.com. (Telefonda geçen hafta servisteyken garantisi bitti.)

zenfone 5 nasıl hocam memnun musun?

Siparişi dün verdim daha elime ulaşmadı. Kendim Nexus 4 kullanıyorum, Atrix'i anneme vermiştim. Haliyle Zenfone 5 valide hanıma gidecek :)
    Elime ulaşınca detaylı bir inceleme yaparım..

• Hepsi burada'ya arızalandığı için göndermiştim atrixi. Bugün para iadesini geçmişler sağolsunlar. Şimdi yeni tel olarak zenfone 5 alacak gibiyim atrix gibi f/p ürünü sonuçta fiyat olarak zenfone 5 civarı ne önerirsiniz? atrix'den zenfone'a geçenler memnun munusuz? Teşekkürler;
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetYOL

Hepsi burada'ya arızalandığı için göndermiştim atrixi. Bugün para iadesini geçmişler sağolsunlar. Şimdi yeni tel olarak zenfone 5 alacak gibiyim atrix gibi f/p ürünü sonuçta fiyat olarak zenfone 5 civarı ne önerirsiniz? atrix'den zenfone'a geçenler memnun munusuz? Teşekkürler;

2 gündür zenfone 6 kullanıyorum. atrix'den geçiş yaptım, arada muazzam bir fark var. Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim, inşallah da görmem. Önce çok büyük geliyor, tabiki tek elle kullanım zor, ki ellerim büyük sayılır, ama sonradan elime atrix alınca minyatür gibi geldi. ben şahsen memnunum.
  • Atrixten Zenfone gecmeyi dusunenler bence gonul rahatligiyla gecebilirler. Nexus 4 ile test ettim hiz konusunda nexus 4 onde ama oyle fazla bir fark yok. Oyun kismina bakmadim oyun oynamadigim icin.. Kamerasi guzel bu fiyata guzel bir cihaz..

Ekran zaten atrixten sonra dunya varmis dedirtiyor :)
    Ablamin note 3 ile ayni boyutta kasa olarak ama ekran boyutunda note3 den kucuk..

Alin aldirin :)

• Cevaplar için teşekkürler;
    Ben şahsen diğer pahalı telefonlar ile karşılaştırmıyorum zenfone'u fiyat aralığım belli zaten (öbür gibi 100 lira daha ver ne olacak mevzusu işin suyunu çıkartıyor). Atrix'i alan çoğu kişi f/p ürünü nedir biliyor zaten. Atrix'ten zenfone 5'e geçenler memnun madem o zaman rahatlıkla alınabilir dedim ve siparişi geçtim :). xda'da sayfası var donanım haber'de kullanıcı kulübü var markası da asus daha ne itiyonğuz :)

edit: xda'da bu cihazın bir sayfası var ama genel bir alanda şu an atrix gibi kendine ait bir sayfası yok açılması için

adresine girip +1 yazmanız da yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 14 Kasım 2014; 9:30:45 >

• 
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.