Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (1306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonu bugün almaya değermi ? çokmu eskidi yoksa başka alternatifmi bakalım ? n11.com'da 400 tl ye satılıyor, fiyatına göre özellikleri güzel gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

bu telefonu bugün almaya değermi ? çokmu eskidi yoksa başka alternatifmi bakalım ? n11.com'da 400 tl ye satılıyor, fiyatına göre özellikleri güzel gibi...

Bence artık değmez. Artık donanım olarak eskimesinin yanında yazılım olarak da destek verilmemesi bu efsane telefonun sonunu getirdi. Uygulamalar artık Android 2.3.4 ile sorun çıkarıyor. En son bıraktığımda Android 4 ve üzeri Çıkan custom romlar da stabil değildi. Servisi de şu an için çok büyük dert. Çünkü yedek parça bulunmuyor ve telefonunuz servise gittiğinde uzun bir süre uğraşıyorsunuz. Eğer limitiniz 400 lira civarı ise 400-450 liraya Zenfone 4 var onu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: fabialife

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fabialife

quote:

bu motorolanın müşteri temsilcisi ile yaptığın görüşmeyi değerlendirme anketi.

teşekkür ederim.
    sanki amerikada yaşıyoruz. motorolanın yetkilisi telefonda gayet güzel aksanla türkçe konuşuyor ama anket forumu ingilizce.

Hocam öyle ama bu arkadaşlar 4 ya da 5 kişi, ve aradığımız numara her ne kadar Türkiye numarası olsa da iskoçyada çalışıyorlar. Ondan dolayı ingilizce anket kullanıyor olabilirler.

yok ya ben 0212 3755068 nolu numarayı aradım. çıkan bayan tahminen 30 lu yaşlarda çok kibar, konuya hakıim gerçekten yardımcı olmaya çalışan birisi.
    ikna ve yardım etmek için çok gayretli idi.
    aksan hafiften belli, ama aksan dışında gayet güzel türkçe konuşuyor

işte, sen o numarayı arıyorsun ama karşına çıkanlar yurt dışında :) Türkiyeye bakan elemanlar :)

bu iş nasıl oluyor ben ist. numarası arıyorum ve yurtdışı ile görüşüyorum.
    motorola numarayı yurtdışınamı yönlendirmiş?
    bayağıda sohbet etmiştik hatunla cepten fatura bize de girmesin.

• Hepsiburadaya ihtarname göndermiştim 20 günü geçti diye. Yetkili biri aradı ve telefonu istedi, telefonu görelim ona göre işlem yapacağız dedi. Her görüşmemde para iadesi istediğimi belirttim. Sanırım ödeme yapacaklar ?
    Telefon serviste ama hep telesekreter var nasıl canlı biriyle görüşebilirim ? Yardım edin. Mail attım 2 tane hepsiburadaya gönderin diye ikisinede aynı cevabı atmış alakasız otomatik atıyor sanırım ?
    Son olarak garantisi bitti telefonun servisten alsam bir sorun olmaz dimi bundan sonra ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptal55 -- 21 Ekim 2014; 22:40:43 >
  • iptal55 kullanıcısına yanıt
    0312 2305530
    0232 4458600 bu numaralardan canlı biri ile görüşme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

Hepsiburadaya ihtarname göndermiştim 20 günü geçti diye. Yetkili biri aradı ve telefonu istedi, telefonu görelim ona göre işlem yapacağız dedi. Her görüşmemde para iadesi istediğimi belirttim. Sanırım ödeme yapacaklar ?
    Telefon serviste ama hep telesekreter var nasıl canlı biriyle görüşebilirim ? Yardım edin. Mail attım 2 tane hepsiburadaya gönderin diye ikisinede aynı cevabı atmış alakasız otomatik atıyor sanırım ?
    Son olarak garantisi bitti telefonun servisten alsam bir sorun olmaz dimi bundan sonra ?

garantide geçen süre garantiye dahil değil . Yani garantideki süre kadar daha garantisi var cihazının
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

arkadaşlar atrix ten sonra geçebiliceğim .en fazla 700 tl lik telefon önerirmisiniz ?

Benim seçimim zenfone 5 oldu hepsiburada stoklarına girmesini bekliyordum hemen verdim siparişi atrix ten sonra moto g çok sıradan geldi bana atrix zamanında nasıl rakipsiz bir f/p ürünüyse asus-zenfone 5 şu anda öyle

Moto g malesef atrix ile aynı kamerayı kullanıyor sd kart desteği yok ekran sanal tuşlar yüzünden atrix ile aynı sayılır yani benim için atrix ten tek iyi yanı Nexus programına dahil olması bunun
    için de tekrar Motorola almaya değmez dedim

He zenfone da hiçmi kusur yok?

Olmazsa olmaz zaten akıllı telefon kusursuz olurmu ama bana göre artısı daha çok örneğin 5" lik sanal tuşsuz ekran sd kart desteği benzer fiyattan satlan rakiplerini geride bırakan 8 mp'e göre çok iyi kamera performansı

En büyük kusuru pil olarak gösteriliyor ama bence teleservice' tir atrix kullanıcıları iyi bilir

Tam zenphone a karar vermiştim. Yamulma olayı çıktı acayip sinirim bozuldu. Zaten batarya konusu aklımda soru işaretiydi. Atrix kullanırken hiç ekran süresine bakmak aklıma gelmemişti. Stock rom da kaç saat ekran süresi alıyordu hatırlayan var mı ? bide Via V8c diye bir model çıkmış. güzele benziyor fiyatı düşünce almayı düşünüyorum .Hâla telefon önerilerinizi bekliyorum. Biraz daha bekleme seçeneğim var. Mesela zenphone gibi önceden çıkacağı duyurulan telefon var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

quote:

Orijinalden alıntı: genç1282

arkadaşlar atrix ten sonra geçebiliceğim .en fazla 700 tl lik telefon önerirmisiniz ?

Moto g

Atrix ten sonra bir daha motorolaya bulaşmam.Başka telefon önerirmisiniz?
  • Merhaba,

garanti bitimine 10 gün falan kadar kala, bazı sorunları ( batarya şarj sorunu, dokunmatiği geç algılama, gelen telefonu açamama v.b.) olan atriximi servise gönderdim, bakım yapıp geri gönderdiler.

Telefon iyi gidiyordu ama servisten geldikten 1-15 gün kadar sonra ekranda enlemesine bir çizgi oluştu.
    Bu arada da garanti bitmiş oldu tabi.

Telefonu hepsiburada'dan almıştım.
    Böyle bir durumda tüketici hakkı anlamında yapılabilecek birşey var mı?
    Yoksa, şansımıza mı küseceğiz?

ikinci olarak; Kullanım süresince, garanti bitse bile, belli bir süre yedek parça garantisi olmalı diye biliyorum.Şimdi ben telefonu servise göndersem, bana " yedek parça yok, kusura bakmayın" diyebilirler mi?

Bilgi ve tecrübesini paylaşabilecek olan var mı acaba?

(Not : Bir arkadaşımı geçen senelerde, 3 yıllık garanti süresi dolduktan 1 ay sonra arızalanan buzdolabının yerine Vestel'den yeni buzdolabı almıştı. Biraz da firmanın yaklaşımına bağlı sanırım)

Teşekkürler,

• ATASEN6 A kullanıcısına yanıt
    yasal olarak yedek parça bulundurma zorunluluğu olan bir süre var fakat telefonlar için ne kadar bilmiyorum. biraz araştırın, tüketici hattını falan arayarak fikir alın derim.
  • ATASEN6 A kullanıcısına yanıt
    aliexpresste telefonun ekranı dokunmatigi bir ton parcasi satiliyor. ugrasmayın siparis verin bir tane.
  • Merhaba, Gold Atrix satıyordu geçen bende sipariş verdim bugün elime geçti. Telefonda 2.3.6 kurulu ve Türkçe dil seçeneği yok ne yapmak gerekir, bilgisi olan var mı? 2.3.4 yüklesem sıkıntı olur mu?
  • 4 ayın sonunda ben de paramı geri alabildim darısı bekleyenlerin başına.

artık zenfone 5 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 47ULTRA07 -- 26 Ekim 2014; 7:59:04 >
  • Arkadaşlar, birkaç gün önce telefonu kapatarak şarja taktım. Telefonu şarja takınca kapalı olan telefon açıldı. Bir kez daha kapattım telefonu ve şarja taktım, telefon bir kez daha açıldı. Bugün de telefon şarjda değil ancak telefon şarj oluyormuş gibi gözüküyor. Sorun sizce ne? Garantisi bitmedi, garanti kapsamında mıdır bu sorun? Garanti kapsamında sayılmazsa tutarı ne kadar olur? Şimdiden sağ olun yanıtlarınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

quote:

Orijinalden alıntı: guzugardas

Neutrino ROM dan başka kullanmadım bilmiyorum

ama atrix için en son [ROM] CM 11 ( Android 4.4.4 ) for Atrix (BigPart)

http://forum.xda-developers.com/atrix-4g/development/rom-cm-11-android-4-4-4-atrix-bigpart-t2847281

ROM]CM10 4.1.2 SuperLite for Atrix 4g! [BlueSleep Fix Flashable Zip, 08 Aug 2014]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2180695

Atrix in orjinal android 2.3 içindeki zil seslerini nereden bulabilirim ya da sizde organic adlı zil sesi var mı? Lütfen yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 27 Ekim 2014; 1:15:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan89

Merhaba, Gold Atrix satıyordu geçen bende sipariş verdim bugün elime geçti. Telefonda 2.3.6 kurulu ve Türkçe dil seçeneği yok ne yapmak gerekir, bilgisi olan var mı? 2.3.4 yüklesem sıkıntı olur mu?

LÜTFENnnn "organic" adlı zil sesini bana iletirmisin, orjinal dosyayı bulamıyorsan sesi kaydedip gönderir misin..
  • Gold dan almıs oldugum telefonu yaklasık 70 gün once ben de servise gönderdim . Hala yedek parca bekliyor gorunuyor. Gold u arıyorum servis verecek kararı diyor , Servisi arıyorum biz veremeyiz yaparız cihazı diyorlar . MAhkemeye verdim bir ay once en erken 5 ayda sonlanır diyorlar . Ama bekleyecegim . Muz Cumhuriyetinde yasamıyoruz .
    Para iadesi istedigimi kac kere belirtmeme ragmen sallayan yok . Mecburen de bekleyecegim . Arkadaslar sakın yılmayın verin mahkemeye eninde sonunca cıkar karar . Yaptıkları yanına kalmasın .
  • Bende 2 hafta önce Ankara Armada Gold'a teslim ettim arızalı atrix'i. Cep telefonunuza mesaj gelecek falan dediler ama hala bir gelişme yok. Telefonum serviste mi yoksa hiç bir işlem yapılmadı mı bilmiyorum,elimde sorgulamak için bir numara,internet sitesi falan da yok. Sizce ne yapmalıyım,bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ?
  • 10 gün önce yazmıştım hb telefonu görelim ona göre karar vereceğiz dedi diye. Servisten telefonu geriye istedim. Servis kağıdı, garantisi, kutusu herşeyi içinde hb'den kargo numarası alarak kargoladım. Dün sabah ellerine ulaştı akşam gökhan bey aradı sağolsun çok yardımcı oldu. Ücret iadesi için iban istedi verdim. Bugün 680 Tl hesaba yattı.
    Nası aldın diyenlere anlatayım. Tüketici hakem heyetine gittim ama başvurmadım. Bana önce siz kendi adınıza Hb'ye ihtarname gönderin 1 hafta süre verin. Ret ederlerse bize gelirsiniz dediler ihtarnameyi gönderdim. 1 haftada cevap gelmedi. Sonra mail attım cevap mailime cevap atmazsanız hakem heyetine gidiyorum diye sonra telefonu istediler.
    Klasik atrixde olan sorunlar vardı.
    Böylece Atrix maceram son buldu. 11 Kasımda 75 liralık hediye çeki ile zenfone 5 almayı düşünüyorum Hepsiburada'dan 625 tl'ye gelicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

10 gün önce yazmıştım hb telefonu görelim ona göre karar vereceğiz dedi diye. Servisten telefonu geriye istedim. Servis kağıdı, garantisi, kutusu herşeyi içinde hb'den kargo numarası alarak kargoladım. Dün sabah ellerine ulaştı akşam gökhan bey aradı sağolsun çok yardımcı oldu. Ücret iadesi için iban istedi verdim. Bugün 680 Tl hesaba yattı.
    Nası aldın diyenlere anlatayım. Tüketici hakem heyetine gittim ama başvurmadım. Bana önce siz kendi adınıza Hb'ye ihtarname gönderin 1 hafta süre verin. Ret ederlerse bize gelirsiniz dediler ihtarnameyi gönderdim. 1 haftada cevap gelmedi. Sonra mail attım cevap mailime cevap atmazsanız hakem heyetine gidiyorum diye sonra telefonu istediler.
    Klasik atrixde olan sorunlar vardı.
    Böylece Atrix maceram son buldu. 11 Kasımda 75 liralık hediye çeki ile zenfone 5 almayı düşünüyorum Hepsiburada'dan 625 tl'ye gelicek.

ihtarname nin bir örneğini bizimle paylaşır misin?
    bende thh başvurdum 2 aydır bekliyorum atrix î gold dan almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 13041305130613071308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.