Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Hard reset nasıl atılıyordu bu telefona?

http://www.technipages.com/2-ways-to-factory-hard-reset-motorola-atrix.html

Burda yazmış hocam. Türkçe çevirisini google çeviriciden yaparsın artık :D
    Bir ipucu vereyim.

4. A yellow triangle and Android logo will appear. Tap the bottom-right corner of the screen until a menu appears.

Burda ekranın sağ alt tarafına basmamızı söylüyor menünün çıkması için fakat çıkmayabilir. Ses + ve ses - tuşlarına aynı anda basarsan menü gelecektir karşına ;)

Tamamdır hallettim

• Herkese selamlar,

Benim bilgi almak istedigim konu Atrix ve Atrix 2 arasindaki farklar. Atrix 2 AT&T firmasi tarafindan Amerika da satiliyor. Turkiye de kullanmak istesek ne gibi problemler yasariz? Bir de Atrix 2 alabilecek imkaniniz olsa Atrix mi Atrix 2 mi tercih etmek mantikli olur?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
  • Şu an için en uygun olarak nereden alabiliriz arkadaşlar, çok kısa süren ios deneyiminden sonra android'e dönmeye karar verdim...
  • Atrix mi GalaxyS2 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

Arkadaşlar ben de bugün aldım Atrix'i, şu an kurcalama aşamasındayım. Sesle mesaj yazma konusunu soracaktım. Bildiğim kadarıyla bütün android telefonlarda bulunan bir özellik ama sanırım ben aktif edemedim, klavyede mikrofon simgesi yok. Ses giriş çıkış ayarlarına baktım, ses verilerini yükle diye bir seçenek var ama pasif görünüyor. Ne yapmak gerek bu özelliği aktifleştirmek için? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer.

Klawyeyi swype cevir ozaman mikrofon simgesi cikuyor

Marketten go keyboard ve türkçe dosyasını yükledim gayet sorunsuz bir şekilde ses komutlarıyla birlikte çalışıyor. Teşekkür ederim cevap için.. ilk android telefonum olduğu için şimdilik menülere alışmaya ve androidin mantığını kavramaya çalışıyorum, sırada yüklenecek uygulamalar ve oyunlar var. bu uygulamaları marketten indirmek mi iyidir, harici bir yerden edinilmiş apk dosyalarını pc den telefona atıp kurmak mı iyidir ya da sakınca var mıdır?

• sonunda orijinal romu tekrar yükledim herşey sorunsuz geçti ancak 2 SORUm var

ben formatlanmış gibi tertemiz birşey beklerken herşeyim olduğu gibi duruyor? romu tazelemiş olmadım mı?!!

ikincisi rsd lite "please manually powerup this phone" diye bir mesaj verdi, biraz araştırdım sıkıntı olmadığı yazıyordu, o yüzden çıkarttım telefonda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şu an, yapmam gereken birşey var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: selenli

nerden aldınız garanti durumu düşündürüyor tavsiyeniz var mı?

hocam ben hizlial.com'dan aldım garanti konusunda bilgilendirme yapayım hepsiburada.com, hizlial.com, TİM(turkcell iletişim merkezi) bunların hepsinin ithalatçısı "netcell" ve hepsinin garantisine de teleservice bakıyor.
    fiyat olarak hizlial.com'un o anki fiyatı 852TL iken aldım ve 50TL hediye çeki geldi onuda kız arkadaşıma telefon yada anneler günü için hediye bulaşık makinası alarak değerlendireceğim.
    özetle 50tl' indirimide düşersem bana 802TL+4TL kargo=806TL'ye mal olmuş oldu.

ilginiz için teşekkür ederim hocam:))

garanti konusunda aklımda soru kalmadı bugün sipariş vericem hepsiburada com a alacağım 1-2 şey daha var önceden de alışveriş yapmıştım bildiğimden şaşmayım:)

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Bu arada TSF Shell çıkmış. Belki bekleyen vardır benim gibi. Fakat marketten alamıyoruz. Ücretli. Bunu satın almanın bir yolu yok mu acaba :S

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-tsf-shell-pro-3d-full
    bu siteden bulabilirsin.

• Arkadaşlar çalışan programların hepsini kapatmama rağmen kısa bir süre sonra 10+ uygulama açılıyor kendi kendine (adv task killer programını kullanıyorum) fakat bu durumun şarjın süresini kısalttığını düşünüyorum bunu nasıl düzeltebilirim, bide titreşim yoğunluğunu ayarlamayı bulamadım.
  • Arkadadlar 1080p video oynatirken acaip kasiyo ve sesi gidiyo. Acikcasi izlenmiyo. Orjinal rom yuklu, mitobulur yerine tema da go launcher var. Telefon dun gecti elime. 1080p videoyu oynatabilmek icin ne yapmak gerek?? Yada imkanimz varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone45

Arkadadlar 1080p video oynatirken acaip kasiyo ve sesi gidiyo. Acikcasi izlenmiyo. Orjinal rom yuklu, mitobulur yerine tema da go launcher var. Telefon dun gecti elime. 1080p videoyu oynatabilmek icin ne yapmak gerek?? Yada imkanimz varmidir

Cevap verebilecek bi arkada varmidir... İphone3gs telefonumda 256 mb ramden ios5 de kullanilabilir oldugu halde hic takilmadan problemsiz oynatgi halde 1gb ram ile ve 2 ghz islemciyle nasil oynatmaz bu telefon bana anlatabilecek bi arkadas varmi?

• quote:

quote:

Arkadadlar 1080p video oynatirken acaip kasiyo ve sesi gidiyo. Acikcasi izlenmiyo. Orjinal rom yuklu, mitobulur yerine tema da go launcher var. Telefon dun gecti elime. 1080p videoyu oynatabilmek icin ne yapmak gerek?? Yada imkanimz varmidir

Cevap verebilecek bi arkada varmidir... İphone3gs telefonumda 256 mb ramden ios5 de kullanilabilir oldugu halde hic takilmadan problemsiz oynatgi halde 1gb ram ile ve 2 ghz islemciyle nasil oynatmaz bu telefon bana anlatabilecek bi arkadas varmi?

mx videoplayer indirip denermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nucl3us

quote:

quote:

Mx playerle de denendi, rock player lada. İkiside ayni derece acaip kasiyo. Ve ses bile cikmiyo. Telefon daha tertemiz, dun geldi. Task killer ile herseyi kapattigim halde yine ayni sonuc. Simdiye kadar kimse denemedi mi 1080p videoyu? İlk deneyen benmiyim? İsin ilginc tarafi 3 yillik telefonun bunu acabilmesi. Ama bukadar islemci vr rame ragmen atrixin acamamasi. Programdan kaynakli di dusunuyorum ama caresini bilen varsa v soylerse cok sevinirim

• quote:

demo ringhkyoutube
    Motorola ATRIX 1080P mov video playback
    http://www.youtube.com/watch?v=yka_X9CVi4Q

burada hiç taklımadığı görünüyor bende kısa bir 1080p video bulup denerim birazdan sonucu yazarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mx playerle de denendi, rock player lada. İkiside ayni derece acaip kasiyo. Ve ses bile cikmiyo. Telefon daha tertemiz, dun geldi. Task killer ile herseyi kapattigim halde yine ayni sonuc. Simdiye kadar kimse denemedi mi 1080p videoyu? İlk deneyen benmiyim? İsin ilginc tarafi 3 yillik telefonun bunu acabilmesi. Ama bukadar islemci vr rame ragmen atrixin acamamasi. Programdan kaynakli di dusunuyorum ama caresini bilen varsa v soylerse cok sevinirim

telefonun android sürümü kaç

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun android sürümü kaç

2.3.4.. Hepsiburada dan alindi daha dun.

• Şu anda cihaz nerelerde satılıyor bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Şu anda cihaz nerelerde satılıyor bilen var mı?

hizlial hepsiburada istanbulbilisim ve turkcell TIM

• quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Şu anda cihaz nerelerde satılıyor bilen var mı?

hizlial hepsiburada istanbulbilisim ve turkcell TIM

Hiç bir timde rastlayamadim henüz, cihazı elime alıp inceleyebilecegim bir yer arıyorum, net son care...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.