Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

arkadaşlar bu arada geçen oyun oynuyordum birşey dikkatimi çekti. Racing Moto. Bilmeyen yoktur diye umuyorum. Gaza basmak için ekrana bastıktan sonra 15-20 sn sonra hız kesiliyor. Tekrardan elimi ekrandan çekip bir daha ekrana dokununca tekrardan hızlanmaya başlıyor motor. 15-20 saniye sonra yine aynısı. Bu döngü devam ediyor böyle. Oyundan değil çünkü başka bir arkadaşımda HTC var. onda denedim yok böyle birşey. Benim eski lg optimus black'te de böyle bir sıkıntı olmuyordu. ayarlar'dan mıdır diye bakayım dedim ilgili birşey bulamadım :S sizde var mı böyle bir problem?

evet böyle bir ekran sorunu var, daha doğrusu motorola mühendisleri bunu bir önlem olarak almışlar adı da raindrop protection

quote:

This is not a bug, it is a feature. (A stupid feature)
    It it called something like raindrop protection, and it is supposed to prevent drops of water from fucking with the functionality of the screen.
    A fix has been made that disables it, and the fix can be found on XDA. (But don't try it if you don't know what you're doing)

şurda da bikaç çözüm var

XDA Developers
    [MOD/FIX][Photon/Electrify] WaterDrop Detection (Finally DISABLE this "Feature"!!)
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=21936400

Kesin çözüm mü hocam bu? Ve herhangi bir zararı var mı telefona?

• Arkadaşlar, bilindiği üzere AT&T, şubatta Atrix 4G için 2.3.6 güncellemesi yayınlamış. Bu güncellemenin uluslararası olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bilgisi olan var mı? (Motoblur'un beni de rahatsız eden stabilite sorunları bu versiyonla aşılmış diyorlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

quote:

Orijinalden alıntı: selenli

motoblur ayarını nasıl yapıcam yardımcı olur musunuz radyo açmamı istiyor ...bilen yok mu?

Radyo dediği kablosuz özelliğidir. Tüm kablosuz (wi-fi, bluetooth, Gps) ayarlarını açarak tekrar deneyin.

Edit : @ lerolande
    ekran algılamasında problem olabilir.

Nasıl yani? Donanımsal mıdır diyosun?

sorun birkaç ayar eksikliğinden kablosuz bağlatıyı görmediğinden olmuş akşam bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun şu anda motoblur kurulumu tamam umarım sorun çıkmaz ilginiz için teşekkür ederim...

• Arkadaşlar Ankara Ankamall alışveriş merkezi alt kattaki (tchibonun yanındaki) Turkcell TİM den Atrix'i alıp ben de aranıza katıldım.
    Ellerinde 1 tane daha vardı. Kılıf için araştırma yaptım. pdateknoloji.com sitesinde motorola bölümünde uygun fiyatlı 2 tane kılıf var
    biri şeffaf hafif gri, diğeri plastik siyah desenli bir kılıf ikisini de aldım fiyatları 8,5 TL (adedi). Dün saat 3 te şipariş verdim havaleyle
    parayı yolladım bugün sabahtan Yurtiçi kargoyla elime geçti. Aynı gün kargoya veriyorlar. Kılıfların ikiside çok güzel, plastik olanın
    oturması biraz zor, biraz uğraşmak gerekiyor, çıkartırken de arka kapak kılıfın içinde kaldı :) , yumuşak şeffaf kılıfın takıp çıkarması kolay,
    ama sert kılıf ta sık sık takıp çıkarmayacaksanız çok güzel. Bir de mat ekran koruyucu aldım 3 TL, ama ekran koruyucuyu takınca buzlu camdan
    bakıyormuş gibi ama taktık bakalım şimdilik kullanıyorum.

• hepsiburada'da 859,70 'e düşmüş 12 taksitli fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kado06

Arkadaşlar Ankara Ankamall alışveriş merkezi alt kattaki (tchibonun yanındaki) Turkcell TİM den Atrix'i alıp ben de aranıza katıldım.
    Ellerinde 1 tane daha vardı. Kılıf için araştırma yaptım. pdateknoloji.com sitesinde motorola bölümünde uygun fiyatlı 2 tane kılıf var
    biri şeffaf hafif gri, diğeri plastik siyah desenli bir kılıf ikisini de aldım fiyatları 8,5 TL (adedi). Dün saat 3 te şipariş verdim havaleyle
    parayı yolladım bugün sabahtan Yurtiçi kargoyla elime geçti. Aynı gün kargoya veriyorlar. Kılıfların ikiside çok güzel, plastik olanın
    oturması biraz zor, biraz uğraşmak gerekiyor, çıkartırken de arka kapak kılıfın içinde kaldı :) , yumuşak şeffaf kılıfın takıp çıkarması kolay,
    ama sert kılıf ta sık sık takıp çıkarmayacaksanız çok güzel. Bir de mat ekran koruyucu aldım 3 TL, ama ekran koruyucuyu takınca buzlu camdan

Hayırlısı olsun hocam hoşgeldin aramıza. Bu arada sayımız gittikçe artıyor. Artık ilk sayfaya kullanıcılarımızın kimler olduğunu ve kaç kişi olduğumuzu belirtecek bir kullanıcı listesi yapmamızın bakti geldi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: b@d0

quote:

Orijinalden alıntı: kado06

Arkadaşlar Ankara Ankamall alışveriş merkezi alt kattaki (tchibonun yanındaki) Turkcell TİM den Atrix'i alıp ben de aranıza katıldım.

Hayırlısı olsun hocam hoşgeldin aramıza. Bu arada sayımız gittikçe artıyor. Artık ilk sayfaya kullanıcılarımızın kimler olduğunu ve kaç kişi olduğumuzu belirtecek bir kullanıcı listesi yapmamızın bakti geldi sanırım.

Dostum kullanici listesi yapmanin vakti gecti bile bir an once yapilmali...

• Dostlar hepimiz atrixe İCS güncellemesi gelecek diye seviniyoruz, ama şu anda kullandığımız 2.3.4 den ne farkı olacak ICS güncellemesinin şimdi yapamayıp da bu güncelleme ile yapabileceğimiz neler.... bir diğer konu da ikinci kez başıma geliyor bu olay kapalı bir vaziyette şarj ediyorum telefonu dolunca telefonu açıyorum kırmızı M harfinde takılıp kalıyor bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor başına böyle bir durum gelen arkadaş varmı, bu problem yüklediğimiz programlardan mı yoksa donanımsal bir sorunmu?
  • hızlıal.com'dan aldığım atrix geldi .. yeni nesil tele ilk kez geçen biri olarak harika buldum.. tabii tam olarak kullanamıyorum kurcalamam lazım biraz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wander_ -- 6 Mart 2012; 17:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Dostlar hepimiz atrixe İCS güncellemesi gelecek diye seviniyoruz, ama şu anda kullandığımız 2.3.4 den ne farkı olacak ICS güncellemesinin şimdi yapamayıp da bu güncelleme ile yapabileceğimiz neler.... bir diğer konu da ikinci kez başıma geliyor bu olay kapalı bir vaziyette şarj ediyorum telefonu dolunca telefonu açıyorum kırmızı M harfinde takılıp kalıyor bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor başına böyle bir durum gelen arkadaş varmı, bu problem yüklediğimiz programlardan mı yoksa donanımsal bir sorunmu?

ıcs güncellemesi ne getrir tam bilmiyorum ama telefonun donanımından daha yoğun etkin kullanacağımızı düşünüyorum bu arada bahsettiğin olay birkere benimde başıma geldi ama bendek o problemle beraber wifinin bağlanmaması programlarda donma yavaşlama meydana geldi bu olayların öncesinde fifa 2012 yüklemiştim ve yaklaşık olarak 1650 mb veriyi telefon kendi indirmişti sanırım ondan kaynaklanana bir sıkıntı oldu telefonun stabil hale getiremediğim içim fabrika ayarlarına dönme yaptım ve kendine geldi . tahminin sendede bir veya birden fazla programdan kaynaklı bir sıkntıolabilir

• Arkadaşlar benim gibi teli hafıza kartsız kullananlara bir kampanya

BİTENE KADAR da 16 GB Micro Sd kart 30TL + 3,5 kargo ama

BİTENE KADARI faceden beğenene 5 TL veriyor (30 yazıyorda 5-5 bölüyor sanırım, benim hesabımda 5 TL gözüküyor)

Bitenekadar.comfacebook
    Bitenekadar.com
    http://www.facebook.com/bitenekadar

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

bizim ürün 28 e geliyor kargo dahil aynısı hepsiburada da 44 TL

resimleri bile 1-1 aynısı

http://www.hepsiburada.com/Liste/kingston-16-gb-micro-sdhc-class4-hafiza-karti-sdc416gb/productDetails.aspx?productId=bd100502&categoryId=1100011

Akakceye görede kargo hariç 27 TL ye geliyor
    akakce.com
    Kingston 16GB High Capacity Micro SDHC SDC4/16GB Hafıza Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/bellek-karti/en-ucuz-kingston-16gb-high-capacity-micro---sdc4-16gb-bellek-karti-fiyati,361620.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 6 Mart 2012; 18:51:55 >

• Bugun bende siparis verdim,kargoya verilmis yarin elime gecer Insallah
  • arkadaşlar geçen gün telefonumdaki bazı sıkıntılar yüzünden fabrika ayarlarına geri dön dedim ve telefon ilk alındığı gün gibi oldu şimdi sorun (aslında sorun değil) android market uygulaması eski sürüme dönmüş yani şu yeşil beyaz arayüzlü olan bunu android marketin yeni sürümüne nasıl yükseltebiliriz normalde kendisi ilk girişte otomatik yeni sürümünü yüklüyyordu ama şimdi olmuyor ne yapmalıyım
  • Kullanıcı sayısı artıyor, güzel. Go Launcher Ex kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Uğraştım bulamadım. Uygulamalar sayfası arka planına ana sayfa duvar kağıdı görünümü haricinde başka bir duvar kağıdı ayarlayabilir miyim? Yani ana sayfa duvar kağıdı farklı uygulamalar sayfası duvar kağıdı farklı olacak şekilde. Nereye baktıysam öyle bir ayar göremedim.
  • Arkadaşlar bende bugün hepsiburadadan siparişi verdim hemen kargoya vermişler...sorularımızı sıkılmadan cevaplayan arkadaşlara tşkler tekrar...
  • Arkadaşlar, ufak bir derleme yaptım. Buradaki çakal esnaflara para kaptırmayın, PayPal hesabı açıp eBay'den alın aksesuarlarınızı. eBay sitesinden aksesuar fiyatları;

3 adet ekran filmi, kargo dahil 1 dolar:

Mesh dizaynlı sert kılıf, kargo dahil 1,5 dolar:

Stylus dokunmatik ekran kalemi, kargo dahil 1,5 dolar:

Y tipi kulaklık girişi çoğaltıcı, kargo dahil 1,7 dolar:

Silikon kılıf, kargo dahil 1,75 dolar:

Gri ve transparan seçenekleri:

Desenli silikon kılıf, kargo dahil 2 dolar:

Siyah sert kılıf, kargo dahil 2 dolar:

Mini stylus dokunmatik ekran kalemi, kargo dahil 2 dolar:

USB On The Go kablosu, kargo dahil 2 dolar:

Araç şarj aparatı, kargo dahil 2 dolar:

Makaralı veri aktarım-şarj kablosu, kargo dahil 2,3 dolar:

Yansıma yapmayan, mat, 3 adet ekran filmi, kargo dahil 2,5 dolar:

Deri kılıf, kargo dahil 2,5 dolar:

Fermuarlı, süet, Android logolu kılıf, kargo dahil 3 dolar:

1,5 metre Micro HDMI-HDMI kablo, kargo dahil 3 dolar:

2 adet pil + şarj aleti, kargo dahil 9 dolar:

14'lü aksesuar seti, kargo dahil 33 dolar (3 adet ekran filmi, 1 siyah silikon kılıf, 1 beyaz silikon kılıf, 1 siyah deri kılıf, 1 stylus kalemi, 1 pil şarj aleti, 1 yedek pil, 1 kulaklık, 1 araç tutucusu, 1 araç şarj aleti, 1 şebeke şarj aleti, 1 USB kablo):

Atrix son zamanlarda gördüğüm en iyi F/P telefonu gerçekten. Herkes güle güle kullansın. 800 liraya en az 400-500 eklemek gerekiyor ki gerçekten daha iyi bir telefon alınabilsin.

• 2 haftalık deneyim sonunda telefonda hoşuma gitmeyen tek şey titreşim motoru oldu.

Çok rahatsız edici şekilde titriyor özellikle iPod Touch 4 kullanıp sonra elime Atrix'i alıp mesaj yazdığımda inanılmaz bir fark oluyor.Keşke titreşim gücünü azaltacak birşey olsa.Mesaj yazarken titreşime çok alıştım 3 yıldır dokunmatik telefon kullanıyorum ilk defa Atrix'de titreşimden rahatsız oldum.

Bunun dışında Go Launcher EX ile hergün farklı bir tasarım yapıyorum telefon yağ gibi akıyor Hepsiburada indirim yapmış düşünenler kaçırmasın o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zod1jackyL

Arkadaşlar, bilindiği üzere AT&T, şubatta Atrix 4G için 2.3.6 güncellemesi yayınlamış. Bu güncellemenin uluslararası olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bilgisi olan var mı? (Motoblur'un beni de rahatsız eden stabilite sorunları bu versiyonla aşılmış diyorlar)

En kısa sürede bize de gelir umarım...
  • arkadaşlar ben hepsiburada.com dan almayı düşünüyorum bu telefonu. bir şey merak ettim youtube da inceleme videolarında motorola atrix 4g diye geçiyor telefon. fakat hepsiburada.com yada hızlıal.com da 4g yazısı geçmiyor . bunların arasında versiyon farkı falan var mı yoksa aynı telefon mu bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar, ufak bir derleme yaptım. Buradaki çakal esnaflara para kaptırmayın, PayPal hesabı açıp eBay'den alın aksesuarlarınızı. eBay sitesinden aksesuar fiyatları;

hocam harikasınız, bayıldır buradaki ürünlere, özellikle kılıflar çok güzel, ayrıca micro usb çevirici, ekran stickerları, biz 3-4 katını ödüyoruz buradaki satıcılara hep, acaba 4-5 ürünü alsam aynı anda, toplasan 10 dolar eder ama bir seferde birkaç parça olduğundan gümrükte problem olur mu gelirken acaba ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.