Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet o arayüz eski 2.1 versiyonunda vardır.

@ergincenk
    Ben telefonun turkcell şengüller bayisinden aldım istersen biraz daha araştır derim

Bu arada Fruit Ninja HD FULL versiyon,

https://.rapidshare.com/files/1437410076/Fruit_Ninja_HD_Full-Hack.rar

Yalnız hack li versiyondur söyliyim oynayınca anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 5 Mart 2012; 16:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: projist

3g ile 10 gündür marketten uygulama indremiyorum. varmı aynı problem sahibi olan?

+1
  • veri tasarrufu açık olabilir onu açmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

Orijinalden alıntı: selenli

quote:

quote:

ATRİX ŞU AN DA ELİME GEÇTİ AÇTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMADIM EKRANDA VERİ PLANI ETKİN DİYE BİŞEY ÇIKTI İLERLİYORUM BU NASIL BİŞEY AÇILMADI MENÜ DE YOK :((( YARIM LÜTFEN...

Nasıl menü yok

MENÜYÜ BULDUM AMA VERİ PLANI ATLA DEDİM NE DEMEKSE MENÜ AÇILDI AMA KABLOSUZ BAĞLANTIYI NASIL YAPICAM? KAYIT FALAN OLUN GİBİ ŞEYLER ÇIKTI MOTOROLANIN KENDİ HESABIYMIŞ OFFFFF...

Cihazın özelliklerini etkin kullanabilmen için bir motoblur hesabı almanız gerekiyor, geçerli bir e-mail adresiyle birlikte şifreni belirleyip üye olursan bir sıkıntı kalmayacaktır. Veri planını yalnızca internet paketiniz varsa aktif edin, yoksa wlan'dan bağlanıp işlemleri tamamlamalısınız...

evet motoblur hesabı istiyor radyoyu açmam gerekiyormuş ne radyosu anlamadım... varsa nerde acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: savelor

veri tasarrufu açık olabilir onu açmayı deneyin.

hay ağzına sağlık. nihayet çözdük olayı
  • motorolanın blur arayüzünü nasıl yüklüyoruz bilen var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ATRİX ŞU AN DA ELİME GEÇTİ AÇTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMADIM EKRANDA VERİ PLANI ETKİN DİYE BİŞEY ÇIKTI İLERLİYORUM BU NASIL BİŞEY AÇILMADI MENÜ DE YOK :((( YARIM LÜTFEN...

Nasıl menü yok

MENÜYÜ BULDUM AMA VERİ PLANI ATLA DEDİM NE DEMEKSE MENÜ AÇILDI AMA KABLOSUZ BAĞLANTIYI NASIL YAPICAM? KAYIT FALAN OLUN GİBİ ŞEYLER ÇIKTI MOTOROLANIN KENDİ HESABIYMIŞ OFFFFF...

Cihazın özelliklerini etkin kullanabilmen için bir motoblur hesabı almanız gerekiyor, geçerli bir e-mail adresiyle birlikte şifreni belirleyip üye olursan bir sıkıntı kalmayacaktır. Veri planını yalnızca internet paketiniz varsa aktif edin, yoksa wlan'dan bağlanıp işlemleri tamamlamalısınız...

evet motoblur hesabı istiyor radyoyu açmam gerekiyormuş ne radyosu anlamadım... varsa nerde acaba...

İnan nasıl bir sorunla karşı karşıya olduğunu anlayamadım bile.

• ankarada hangi timlerde var bilen varmı acaba ? birde turkcellden aldığımız telefonlarda turkcell reklamıyla dolu programlar vs. oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzahir

ankarada hangi timlerde var bilen varmı acaba ? birde turkcellden aldığımız telefonlarda turkcell reklamıyla dolu programlar vs. oluyor mu ?

Zannedersem hala M.atrix satan hiç bir tim yok, bu sebeple turkcell cihazı kullanan bir arkadaş da yok aramızda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Arkadaşlar navigasyon için ne kullanıyorsunuz, ben İgo kullanıyordum önceki telefonumda, fakat şimdi çözünürlük 540*960 olduğu için hata veriyor igo
    Eğer yükleyebilen varsa nasıl yaptığını yada program linkini koyabilirmi

http://www.fileserve.com/file/wFakfT6

şimdi yukarıda ki işlemde dosyanın içinde 480x800 çözünürlükteki bir telefon için uygun olan apk var ve bir tanede igo dosyası var.igo klasörünü sd kartınıza atın.480x800 çözünürlük için apkyı ise cihazınız öyleymiş gibi kurun.sonra igoyu açın ayarlarınızı şöyle bi göz gezdirin ne var ne yok bakın sonrada uygulamadan çıkın.daha sonrada ayarlar uygulamaları yönet kısmından igoyu kaldırın ama sd kartınız içinde igo diye bir dosya silme işleminin sonucunda yine kalacak onu sakın ellemeyin ve aşagıda ki dosyayı indirin içinden çıkan igo klasörünü sd kartınıza atın ve degiştirilsinmi sorusuna evet diyin.klasördeki diger apkyıda ardından kurun son kurdugunuz apk bizim telefondaki çözünürlüğe uygun olan tam ekran çözünürlüğüdür.diyeceksiniz ki niye böyle uğrastık direk kursak ne olacak? buna cevabım şöyle :) tahminimce bendeki igo ile indirdigim son dosya arasında bazı uzantıların çakışması ekran görüntüsünü etkiledi tam ekran olmadı biraz arastırmam sonucu bu çözümü buldum ve halloldu.. [bu arada telefonunda igo yüklü olupta ekrana tam oturtamayanlar varsa direk 2. aşamaya geçip alttakini indirsinler yukarıda ki anlatıma göre denesinler]

http://www.fileserve.com/file/NyzjfqX/demo540.960.rar

hocam dediklerini yapmaya çalışıyorum ama yükleme yaptıktan sonra uygulamayı açmaya çalışırken "please insert your SD card containing İGO content files" diye bir uyarı geliyor ve uygulama açılmıyor? ilk rardaki 97mb'lık İGO dosyasını da dediğin gibi attım SD karta

• arkadaşlar hepsiburada indirime gitmiş almak isteyenlere duyrulur...

http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946

KDV Dahil : 855,43 TL | Peşin fiyatına 12 x 71,29 TL

Havale / EFT : 821,21 TL (KDV Dahil)
  • herkese merhaba...
    motorola atrix almayı dusunuyorum t20 mimi satıp... forumu inceleyecek vaktim yok su an o yuzden affınıza sıgınarak bi kac soru sormak istiyorum.
    cevaplarsanız cok sevinirim..

atrix en son android versiyonunu destekliyormu?
    cift cekirdekli islemcisi gercekten hakkını veriyormu? ozellikle webde gezerken (flashlı sitelerde) ve oyun oynarken?
    motorolanın kendi arayuzu kullanıslımı?
    16gb telefon hafızası aynı zamanda uygulama hafızası olarak kullanılabiliyor degilmi?
    resim kalitesi yeterlimi? update ile 1080p hd video cekimi geldimi?

son olarak s2 ye 1300 civarı vermektense atrix e 800 vermek sanırım cokta sacma olmaz... 2 telefon arasında tabiki fark var ama o kadar fiyat farkını karsılamayacak kadar.

simdiden cevaplar icin tesekkur ederim. dort gozle bekliyorum ona gore telefonu alacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rokhdall -- 5 Mart 2012; 19:39:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyon80

arkadaşlar hepsiburada indirime gitmiş almak isteyenlere duyrulur...

http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946

KDV Dahil : 855,43 TL | Peşin fiyatına 12 x 71,29 TL

Havale / EFT : 821,21 TL (KDV Dahil)

Dün akşam saat 7 civarında sipariş verdim fakat ben sipariş verdiğim zamanda 938TL'den sipariş vermiştim yani açıkçası bugün indirim olacağından haberim yoktu. Kargo çarşamba günü elime ulaşıcak fiyat konusunda indirimden yararlanma gibi bir şansım varmı acaba bilgili arkadaşlar yazarlarsa çok makbule geçer

• Arkadaşlar ben bu telefon ile xperia neo v arasında kaldım. Atrix şuan hepsiburada da 855 tl ye altı taksit, peşin 827tl, hızlıalda neo v 710 tl (bu fiyatlara kargo dahil) Benim kafama takılan atrıx in kamera ve video özelliği. İki telefonda da 5mp kamera mevcut ve ayrıca 720 p video kayıt yapabiliyor. Motorala 1080 p video kaydı yapabilecekmiş ıcs guncellemesi ile. Hangisinin video ve kamera performansı daha iyidir diye kullanıcılara sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

herkese merhaba...
    motorola atrix almayı dusunuyorum t20 mimi satıp... forumu inceleyecek vaktim yok su an o yuzden affınıza sıgınarak bi kac soru sormak istiyorum.
    cevaplarsanız cok sevinirim..

atrix en son android versiyonunu destekliyormu?
    cift cekirdekli islemcisi gercekten hakkını veriyormu? ozellikle webde gezerken (flashlı sitelerde) ve oyun oynarken?
    motorolanın kendi arayuzu kullanıslımı?
    16gb telefon hafızası aynı zamanda uygulama hafızası olarak kullanılabiliyor degilmi?
    resim kalitesi yeterlimi? update ile 1080p hd video cekimi geldimi?

son olarak s2 ye 1300 civarı vermektense atrix e 800 vermek sanırım cokta sacma olmaz... 2 telefon arasında tabiki fark var ama o kadar fiyat farkını karsılamayacak kadar.

simdiden cevaplar icin tesekkur ederim. dort gozle bekliyorum ona gore telefonu alacagım.

*şuan android 23.4 ile geliyor piyasadaki son sürüm sayılır 2012 üçüncü çeyreğinde android ics 4.0 geleceği kesinleşti gibi
    *işlemci hakkını veriyor açmadığı oyun yok gibi oyunlarda kasılma hemen hemen hiç olmuyor
    * atom işlemcili netbookundan daha hızlı web sayfalarını açıyor flaşlarda sorun yok
    * motorolanın kendi arayüzü demek yanlış olur normal android arayüzünden bir farkı yok ama fazlaları var ama beğenmessen go launcher yüklersin çok farklı bir arayüze sahip olursun tercih meselesi
    * uygulama hafızasına 2 gb ayırıyordiye biliyorum ama herhangi bir dolma boş yer sorunu hiç olmadı bu arda 16 gb hafıza 11-12 gb civarında kullanılabiliyor gerisini telefon kendi sikullanıyor
    * açıkçası fotaraf çekimi süper değil ışığı iyi yakalarsan fena değil ortanın üstü diye bilirim
    * video çekimi son derece tatmin edici
    1080 p hd daha desteklemiyor ama sorun edilecek bir durum değil bazıları lc camerayı yükle çekersin diyorlar ama ben o programı yüklediğimde telefon desteklemiyor diye hata veriyor başkalrınınki nasıl bilemiyorum
    bir faydası olduysa ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Arkadaşlar ben bu telefon ile xperia neo v arasında kaldım. Atrix şuan hepsiburada da 855 tl ye altı taksit, peşin 827tl, hızlıalda neo v 710 tl (bu fiyatlara kargo dahil) Benim kafama takılan atrıx in kamera ve video özelliği. İki telefonda da 5mp kamera mevcut ve ayrıca 720 p video kayıt yapabiliyor. Motorala 1080 p video kaydı yapabilecekmiş ıcs guncellemesi ile. Hangisinin video ve kamera performansı daha iyidir diye kullanıcılara sormak istedim.

Kamera performansı neo v'nin daha iyi olabilir fotograf çekiminde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: sanalove

ya arkadaşlar ben hizlial.com dan atrix ve 8gb kart sipariş verdim.fakat sipariş takip ekranından siparişim gözükmüyor.02.03.2012 de verdim siparişi.o gün sipariş takipte görünüyordu.03.03.2012 tarihinde ise görünmüyordu,şu anda görünmüyor.müşteri hizmetlerine sordum tabi msj. yoluyla. 'değerli müşterimiz tamamlanmış yada tamamlanmamış herhangi bir siparişiniz gözükmemektedir bilgilerinize arz ederiz. saygılarımızla ' gibi bir mesaj atmışlar.ama bankamı kontrol ettim ücretin ilk taksiti kesilmiş.ne yapacağımı bilemiyorum.hizlial.com nasıl bir site acaba? tabii daha önce araştırdım,pek bi sorunlu değildi.sizce ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.tamda atrix ime kavuşmayı beklerken kötü bir sürpriz oldu..

once bence bankayi bir ara durumu anlat belki is hallolana kadar taksiti durdurup geri alabilirsin

eger durdurmazlarsa kredi karti islem numarasini isteyip tarih ve saat bilgilerini herseyi alip siteye bildir

teşekkür ederim.telefonum bugün geldi.nasıl iş ben anlamadım.internet sitesinde hala siparişim görünmüyo.benim için fark etmez,kargo geldi ya.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ben bu telefon ile xperia neo v arasında kaldım. Atrix şuan hepsiburada da 855 tl ye altı taksit, peşin 827tl, hızlıalda neo v 710 tl (bu fiyatlara kargo dahil) Benim kafama takılan atrıx in kamera ve video özelliği. İki telefonda da 5mp kamera mevcut ve ayrıca 720 p video kayıt yapabiliyor. Motorala 1080 p video kaydı yapabilecekmiş ıcs guncellemesi ile. Hangisinin video ve kamera performansı daha iyidir diye kullanıcılara sormak istedim.

ben xperia neo mu verip atrix aldım.neo nun kamera kalitesi gerçekten iyi.fakat diğer tüm aklına gelen özelliklerde atrix diyorum.ha bide ben normal 8mp kameralı neo dan bahsediyorum.neo v yi bilmem.bence fiyat/performans kralı atrix tir.

• quote:

Sadece kamera açısından bakacak olursanız iki cihazda bence aynı seviyede ama diğer donanımlarda atrix kat kat iyi bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalove

quote:

quote:

ben xperia neo mu verip atrix aldım.neo nun kamera kalitesi gerçekten iyi.fakat diğer tüm aklına gelen özelliklerde atrix diyorum.ha bide ben normal 8mp kameralı neo dan bahsediyorum.neo v yi bilmem.bence fiyat/performans kralı atrix tir.

8mp kameralı neo gerçekten iyi çok kaliteli çekiyor ama v için birşey diyemeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.