Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnkkz

beyler teli cok merak ettim ve en kısa zamanda almak istiyorum iyiden iyiye ısındım tele hergun ilk işim neti acıp motorola forumunu acıyorum kullanıcı yorumlarını inceliyorum. teli almadıgım icin sadece okumakla yetiniyorum simdilik

Anlatilmaz yasanir tavsiye ederim
  • Arkadaşlar bu kısa mesaj yazarken felan kendi direk kelimleri yazıyor ben başka birşey yazacagım o başka birşey yazıyor daha önce diger önerileri gösteriyordu oradan düzeltiyordum onuda bi yerden kapattım şimdi bulamıyorum şu önerme zımbırtısını nasıl kaldırabiliriz çok kıl birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: iu80

arkadaşlar wifim açık şifreyi girdim bağlantım oldu ama telefon webebağklanmıyor ne yapabilirim wifide sorun yok bilgisayar bağlanıyor ne hatası olabilir lütfen acil yardım

motoblur da bir bug dan dolayı SSID (modeminizin ismi) de türkçe karakter veya sembol varsa (ör: _ ) modemi gormeyebiliyor. Modeme basit ve ingilzce karakterlerle isim verip tekrar deneyiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Arkadaşlar bu kısa mesaj yazarken felan kendi direk kelimleri yazıyor ben başka birşey yazacagım o başka birşey yazıyor daha önce diger önerileri gösteriyordu oradan düzeltiyordum onuda bi yerden kapattım şimdi bulamıyorum şu önerme zımbırtısını nasıl kaldırabiliriz çok kıl birşey

Menü - ayarlar - dil ve klavye - standart klavye ayarları (eğer harici bir klavye yüklemediysen) otomatik tamamla bölümünü kapat. görünmesini istemiyorsan önerileri göster kısmını da kapatabilirsin..

• iphone 4s kullanıcısı olarka bugunden ıtıbaren atrixe gectım. donanımsal ozellıklerı oldukca ıyı ve ıhtıyacımı fazlasıyla karsılıyorçç daha henuz kurcalamadım ama yarın turkcellden yenı sım kartımı alıp keyfını cıkarıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Arkadaşlar bu kısa mesaj yazarken felan kendi direk kelimleri yazıyor ben başka birşey yazacagım o başka birşey yazıyor daha önce diger önerileri gösteriyordu oradan düzeltiyordum onuda bi yerden kapattım şimdi bulamıyorum şu önerme zımbırtısını nasıl kaldırabiliriz çok kıl birşey

menü>ayarlar>dil ve klavye>standart klavye

burda "otomatik tamamlama" seçeneğini devre dışı bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: The KeL

iphone 4s kullanıcısı olarka bugunden ıtıbaren atrixe gectım. donanımsal ozellıklerı oldukca ıyı ve ıhtıyacımı fazlasıyla karsılıyorçç daha henuz kurcalamadım ama yarın turkcellden yenı sım kartımı alıp keyfını cıkarıcam :)

Android candır hocam, bende 4s'ten geçtim, kamera ve ekran belki 4s'ten sonra zayif gelebilir ama başka hiç bir şeyi apple'ı aratmaz, hatta fazlasını sunar...
  • ya arkadaşlar ben hizlial.com dan atrix ve 8gb kart sipariş verdim.fakat sipariş takip ekranından siparişim gözükmüyor.02.03.2012 de verdim siparişi.o gün sipariş takipte görünüyordu.03.03.2012 tarihinde ise görünmüyordu,şu anda görünmüyor.müşteri hizmetlerine sordum tabi msj. yoluyla. 'değerli müşterimiz tamamlanmış yada tamamlanmamış herhangi bir siparişiniz gözükmemektedir bilgilerinize arz ederiz. saygılarımızla ' gibi bir mesaj atmışlar.ama bankamı kontrol ettim ücretin ilk taksiti kesilmiş.ne yapacağımı bilemiyorum.hizlial.com nasıl bir site acaba? tabii daha önce araştırdım,pek bi sorunlu değildi.sizce ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.tamda atrix ime kavuşmayı beklerken kötü bir sürpriz oldu..
  • Telefonu aldığım an alttaki skins modelini hemen sipariş edeceğim.

• Öncelikle gerçekten gözükmüorsa bankan ile görüş ve iptal etsinler daha sonra tekrar dene. hiç riske girme. ve ödeme yaparken 3d ödeme seçeneği ile gerçekleştir bir sıkıntı olmaz inş. kolay gelsin
  • Şu imzalarımızdaki, ekrandaki arayüz eski versiyonda mı vardı, sağda rehber solda arama butonu gayet güzel duruyormuş, seçeneklerde de bulamadım, varmıdır o arayüze dönmenin bir yolu?
  • Atrix e Android 4.0 yüklenebiliyormu?
    Hala canlı göremedim telefonu. Hiçbir Turkcell İletişim merkezinde yok.
  • arkadaşlar merhaba

atrix için çıkan son resmi update nedir bilen var mı ?

şuanda 2.3.4 ver telefonda .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergincenk

Atrix e Android 4.0 yüklenebiliyormu?
    Hala canlı göremedim telefonu. Hiçbir Turkcell İletişim merkezinde yok.

Timlerde yok eyvallah da, benim bakırköy ve doğubankta gezmediğim dükkan kalmamıştı almadan önce, hiç bir yerde yok şu anda cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalove

ya arkadaşlar ben hizlial.com dan atrix ve 8gb kart sipariş verdim.fakat sipariş takip ekranından siparişim gözükmüyor.02.03.2012 de verdim siparişi.o gün sipariş takipte görünüyordu.03.03.2012 tarihinde ise görünmüyordu,şu anda görünmüyor.müşteri hizmetlerine sordum tabi msj. yoluyla. 'değerli müşterimiz tamamlanmış yada tamamlanmamış herhangi bir siparişiniz gözükmemektedir bilgilerinize arz ederiz. saygılarımızla ' gibi bir mesaj atmışlar.ama bankamı kontrol ettim ücretin ilk taksiti kesilmiş.ne yapacağımı bilemiyorum.hizlial.com nasıl bir site acaba? tabii daha önce araştırdım,pek bi sorunlu değildi.sizce ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.tamda atrix ime kavuşmayı beklerken kötü bir sürpriz oldu..

once bence bankayi bir ara durumu anlat belki is hallolana kadar taksiti durdurup geri alabilirsin

eger durdurmazlarsa kredi karti islem numarasini isteyip tarih ve saat bilgilerini herseyi alip siteye bildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ATRİX ŞU AN DA ELİME GEÇTİ AÇTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMADIM EKRANDA VERİ PLANI ETKİN DİYE BİŞEY ÇIKTI İLERLİYORUM BU NASIL BİŞEY AÇILMADI MENÜ DE YOK :((( YARIM LÜTFEN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenli

ATRİX ŞU AN DA ELİME GEÇTİ AÇTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMADIM EKRANDA VERİ PLANI ETKİN DİYE BİŞEY ÇIKTI İLERLİYORUM BU NASIL BİŞEY AÇILMADI MENÜ DE YOK :((( YARIM LÜTFEN...

Nasıl menü yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

ATRİX ŞU AN DA ELİME GEÇTİ AÇTIM AMA HİÇBİŞEY ANLAMADIM EKRANDA VERİ PLANI ETKİN DİYE BİŞEY ÇIKTI İLERLİYORUM BU NASIL BİŞEY AÇILMADI MENÜ DE YOK :((( YARIM LÜTFEN...

Nasıl menü yok

MENÜYÜ BULDUM AMA VERİ PLANI ATLA DEDİM NE DEMEKSE MENÜ AÇILDI AMA KABLOSUZ BAĞLANTIYI NASIL YAPICAM? KAYIT FALAN OLUN GİBİ ŞEYLER ÇIKTI MOTOROLANIN KENDİ HESABIYMIŞ OFFFFF...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

Nasıl menü yok

MENÜYÜ BULDUM AMA VERİ PLANI ATLA DEDİM NE DEMEKSE MENÜ AÇILDI AMA KABLOSUZ BAĞLANTIYI NASIL YAPICAM? KAYIT FALAN OLUN GİBİ ŞEYLER ÇIKTI MOTOROLANIN KENDİ HESABIYMIŞ OFFFFF...

Cihazın özelliklerini etkin kullanabilmen için bir motoblur hesabı almanız gerekiyor, geçerli bir e-mail adresiyle birlikte şifreni belirleyip üye olursan bir sıkıntı kalmayacaktır. Veri planını yalnızca internet paketiniz varsa aktif edin, yoksa wlan'dan bağlanıp işlemleri tamamlamalısınız...

• 3g ile 10 gündür marketten uygulama indremiyorum. varmı aynı problem sahibi olan?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.