Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) bu arada bende bugün atrix sahibi oldum inanılmaz hızlı bir telefon

edit: 1080p çekme özelliğini nasıl aktif edebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905_fanatik -- 3 Mart 2012; 18:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut681

:) bu arada bende bugün atrix sahibi oldum inanılmaz hızlı bir telefon

lg camera pro mu ne öyle bi programla çekebiliyormuşuz bi dene istersen ben denemedim hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan81

Gördüğünüz maksimum şarj süresini paylaşabilir misiniz ?
    Mesela 48 saati geçen oldu mu ?

Telefonu elinden bırakabilen biri varsa kesin olur

Bu arada arayıp bulamayanlar için ve isteyenler için iQuran PRO 2.1.7

http://uploaded.to/file/dhafkx2z

Hocam iquran pro alttaki meal turkcemu cikiyor bende iquran var meal ingilizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

su an webtopun keyfnnii cikariyorum ve hepinize de fazlasiyla tavsiye ediyorum t varsa mutlaka baglayin eglenceli

nasıl yaptın?

root yap sonra nebtop_0.5 programı yükle istediği izinleri ver HDMI tak nebtop_0.5 programına gir load tıkla gelen seçeneklerden webtop seç oldu bitti

bu olayı root yapmadan çalıştırmanın bir yöntemi varmı yani cihazın garantisine zarar vermeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: iu80

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

su an webtopun keyfnnii cikariyorum ve hepinize de fazlasiyla tavsiye ediyorum t varsa mutlaka baglayin eglenceli

nasıl yaptın?

root yap sonra nebtop_0.5 programı yükle istediği izinleri ver HDMI tak nebtop_0.5 programına gir load tıkla gelen seçeneklerden webtop seç oldu bitti

bu olayı root yapmadan çalıştırmanın bir yöntemi varmı yani cihazın garantisine zarar vermeden

webdock alarak root etmeden kullanabilirsin bir sitede 70tl idi ikinci el tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

lg camera pro mu ne öyle bi programla çekebiliyormuşuz bi dene istersen ben denemedim hiç

marketten indirdim ama programda ayarlara erişebileceğim bir menü yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

marketten indirdim ama programda ayarlara erişebileceğim bir menü yok.

araştırmasını yapmakta sana kalmıs :D
  • arkadaşlar wifim açık şifreyi girdim bağlantım oldu ama telefon webebağklanmıyor ne yapabilirim wifide sorun yok bilgisayar bağlanıyor ne hatası olabilir lütfen acil yardım
  • Cihazla ilgili ilk izlenimlerim fena değil, fakat telefonu daha fazla kurcalamaya başlayıp, gücünü sonuna kadar kullandığımı hissettiğimde daha çok seveceğimden eminim. Ekran üst düzey değil, ama yine de güzel diyebilirim, dokunmatik hassasiyeti de gayet iyi. Daha detaylı olarak deneyemesem de, kameranın zayıf kaldığı hissedilebiliyor, videoyu denemedim daha. Şu var ki, tüm arkadaşların söylediği gibi son zamanların en iyi fiyat performans ürünü olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nelanbuuu

Klasörer İsim Verme.. Arkadaşlar oluşturudğumuz klasöre nasıl isim verebilirim.. Klasör olarak isim atıyor..

Klasörü aç, üstte 'klasör' yazan kısma basılı tut, açılan pencerede istediğin ismi verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

quote:

quote:

Oyun grafikleri fenaymış yalnız.

Sen bir de asphald 6 HD ve hot pirsuit HD deki görüntüleri gör dehşet

Ayrıca bu konunun bence "Android Telefonlar" konu içeriğinde yer alması lazım diye düşünüyorum yanlış mıyım?

Böylece topic imiz daha canlanır.

Adminlere bildirelim durumu olmazsa, android telefonlar başlığı altında olması bence de konuyu daha canlı tutar. Henüz zannımca kullanıcı sayısı da çok fazla değil, cihazın kıymeti bilindikçe paylaşımlar artacaktır diye düşünüyorum...

Kullanan herkes memlun bence ''neo vs galaxyW'' konularında cihazı tanıtırsak üyelere çok yararı dokunur.Bende neo alacaktım bi arkadaş atrix yazmıştı sayesinde atrix aldım çokda mutluyum

• @tunc-rıdvan Apple'a geçmeden önce bende bir Xperia Neo kullanıcısıydım zaten , sonradan daha hesaplı V modeli de çıkınca, çok tutulan bir model oldu epey bir kullanıcısı mevcut forumda. Özellikle cep telefonu tavsiyeleri başlığı altında, cihazın tadına baktırabilirsek bizim de sayımız bir hayli artacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. X

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan81

Gördüğünüz maksimum şarj süresini paylaşabilir misiniz ?
    Mesela 48 saati geçen oldu mu ?

Telefonu elinden bırakabilen biri varsa kesin olur

Bu arada arayıp bulamayanlar için ve isteyenler için iQuran PRO 2.1.7

http://uploaded.to/file/dhafkx2z

Hocam iquran pro alttaki meal turkcemu cikiyor bende iquran var meal ingilizce

Hocam türkçe meal seçeneği de mevcut.

Bu arada cihazi yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

• quote:

@tunc-rıdvan Apple'a geçmeden önce bende bir Xperia Neo kullanıcısıydım zaten , sonradan daha hesaplı V modeli de çıkınca, çok tutulan bir model oldu epey bir kullanıcısı mevcut forumda. Özellikle cep telefonu tavsiyeleri başlığı altında, cihazın tadına baktırabilirsek bizim de sayımız bir hayli artacaktır.

Hocam neo sonra apple sonramı atrix , yoksa neo sonra apple ve hala applemi? Kafam karıştı

• bugün itibarı ile ben de atrix sahibi oldum, henüz fazla kurcalamadım ama gördüğüm kadarı yetti gerçekten parasının hakkını veren bir cihaz

ilk dikkatimi çeken şey görüşme sırasında cihazı kulağınıza götürdüğünüzde ekran kilidi otomatik devreye giriyor, tuşa basmanız gerekip kulağınızdan indirdiğinizde ekran kilidi tekrar açılıyor, böylece ekranın kulağınıza ya da yanağınıza değip birtakım uygulamalara yada menülere girmesi engellenmiş oluyor, çok iyi düşünülmüş

ilk yüklediğim program Autocad Ws oldu (çizim programı) android tabletlerde görmüştüm, çalıştırır mı diye merak ettim sorunsuz bir şekilde çalıştı, telefonda çizim yapılmaz tabiki ama acil bir durumda açıp çizimlerinize bakabilirsiniz (autocad kullanıcıları için gerekebilir)

telefonu buradaki yorumlara bakarak almaya karar verdim o yüzden yorum yapan ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim

• @tunc-rıdvan Aynen söylediğin gibi, ilk android deneyimimi Neo ile yaşadım, onu bir arkadaşa yoğun ısrarlarından dolayı sattıktan sonra 4S aldım, fakat ne yaptımsa ısınamadım o cihaza, bugün de yeniden android'e Atrix ile birlikte dönüş yaptım. Benim tabirimle M.Atrix
  • quote:

@tunc-rıdvan Aynen söylediğin gibi, ilk android deneyimimi Neo ile yaşadım, onu bir arkadaşa yoğun ısrarlarından dolayı sattıktan sonra 4S aldım, fakat ne yaptımsa ısınamadım o cihaza, bugün de yeniden android'e Atrix ile birlikte dönüş yaptım. Benim tabirimle M.Atrix

Hocam tabirini kıskandım helal et

Bkz. imzam
  • cihazını satan var mı? root lanmamış temiz vaziyette?
  • quote:

quote:

@tunc-rıdvan Aynen söylediğin gibi, ilk android deneyimimi Neo ile yaşadım, onu bir arkadaşa yoğun ısrarlarından dolayı sattıktan sonra 4S aldım, fakat ne yaptımsa ısınamadım o cihaza, bugün de yeniden android'e Atrix ile birlikte dönüş yaptım. Benim tabirimle M.Atrix

Hocam tabirini kıskandım helal et

Bkz. imzam

Ne demek hocam, forum demek paylaşım demek, daha çok sömüreceğiz birbirimizi.

• Her geçen gün biraz daha hayran kalıyorum bu telefona:) 1 haftayı devirdik birlikte, ilk android deneyimim olduğu için yavaş yavaş çözdüm onu da, uygulamalar, oyunlar, programlar, özellikler dedikçe ne kadar iyi bir tercih yaptığımı şimdi çok daha iyi anlıyorum..

Şu an 3 arkadaşım atrix alabilmek için ellerindeki telefon ipod neleri varsa yoksa satıyorlar, resmen atrix misyonerliği yapıyorum çevremde, her gören hayran kalıyor bu cihaza.

Galaxy s2 satış rekorları kırıyormuş, onun tahtında atrix olmalı aslında, ama o bize özel kalsın bizim farkımız olsun değil mi?:)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.