Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

Her geçen gün biraz daha hayran kalıyorum bu telefona:) 1 haftayı devirdik birlikte, ilk android deneyimim olduğu için yavaş yavaş çözdüm onu da, uygulamalar, oyunlar, programlar, özellikler dedikçe ne kadar iyi bir tercih yaptığımı şimdi çok daha iyi anlıyorum..

Şu an 3 arkadaşım atrix alabilmek için ellerindeki telefon ipod neleri varsa yoksa satıyorlar, resmen atrix misyonerliği yapıyorum çevremde, her gören hayran kalıyor bu cihaza.

Galaxy s2 satış rekorları kırıyormuş, onun tahtında atrix olmalı aslında, ama o bize özel kalsın bizim farkımız olsun değil mi?:)

aynen bu arada imzanı benimki gibi yap @SIRLI dan [ç]alıntı yapıyoruz :D
  • Cihazı perşenbe akşam şarja takmıstım.bugùn pazar ve %30da.ama hic oyun oynamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Her geçen gün biraz daha hayran kalıyorum bu telefona:) 1 haftayı devirdik birlikte, ilk android deneyimim olduğu için yavaş yavaş çözdüm onu da, uygulamalar, oyunlar, programlar, özellikler dedikçe ne kadar iyi bir tercih yaptığımı şimdi çok daha iyi anlıyorum..

Şu an 3 arkadaşım atrix alabilmek için ellerindeki telefon ipod neleri varsa yoksa satıyorlar, resmen atrix misyonerliği yapıyorum çevremde, her gören hayran kalıyor bu cihaza.

Galaxy s2 satış rekorları kırıyormuş, onun tahtında atrix olmalı aslında, ama o bize özel kalsın bizim farkımız olsun değil mi?:)

Benim elimden düşmüyor düşmüyor telefon ne yüklesem alıyor çalıştırıyor bana mısın demiyor.

Bu arada imzanıza benimki gibi link koyun ki daha çekici olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Benim elimden düşmüyor düşmüyor telefon ne yüklesem alıyor çalıştırıyor bana mısın demiyor.

• motoblur arayüzünü nasıl yüklüyoruz bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Cihazı perşenbe akşam şarja takmıstım.bugùn pazar ve %30da.ama hic oyun oynamadim.

standart kullanımlı 3. günü bulmuşsunuz bravo
  • Arkadaşlar sim kartımı taktim fakat kayiyli numara yok diyor eski telefonuma takvim problem yok ne yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyologi

Arkadaşlar sim kartımı taktim fakat kayiyli numara yok diyor eski telefonuma takvim problem yok ne yapacağım

rehbere gel menu tuşuna bas içi dışa aktarı seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

aynen bu arada imzanı benimki gibi yap @SIRLI dan [ç]alıntı yapıyoruz :D

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

M.ATRIX için herşeye değer

• Arkadaşlar navigasyon için ne kullanıyorsunuz, ben İgo kullanıyordum önceki telefonumda, fakat şimdi çözünürlük 540*960 olduğu için hata veriyor igo
    Eğer yükleyebilen varsa nasıl yaptığını yada program linkini koyabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Arkadaşlar navigasyon için ne kullanıyorsunuz, ben İgo kullanıyordum önceki telefonumda, fakat şimdi çözünürlük 540*960 olduğu için hata veriyor igo

iGO'nun üstüne tanımam, 3-4 yıldır hem windows mobile, hem ios hem de şimdi androidde iGO'dan vazgeçemedim:)

burada atrix'in çözünürlüğüne uygun (540x960) nasıl kurulum yapacağı anlatılmış, ben de şu an buradakini kullanıyorum:

• quote:

Arkadaşlar navigasyon için ne kullanıyorsunuz, ben İgo kullanıyordum önceki telefonumda, fakat şimdi çözünürlük 540*960 olduğu için hata veriyor igo

www.fileserve.com
    The page is temporarily unavailable
    http://www.fileserve.com/file/wFakfT6

şimdi yukarıda ki işlemde dosyanın içinde 480x800 çözünürlükteki bir telefon için uygun olan apk var ve bir tanede igo dosyası var.igo klasörünü sd kartınıza atın.480x800 çözünürlük için apkyı ise cihazınız öyleymiş gibi kurun.sonra igoyu açın ayarlarınızı şöyle bi göz gezdirin ne var ne yok bakın sonrada uygulamadan çıkın.daha sonrada ayarlar uygulamaları yönet kısmından igoyu kaldırın ama sd kartınız içinde igo diye bir dosya silme işleminin sonucunda yine kalacak onu sakın ellemeyin ve aşagıda ki dosyayı indirin içinden çıkan igo klasörünü sd kartınıza atın ve degiştirilsinmi sorusuna evet diyin.klasördeki diger apkyıda ardından kurun son kurdugunuz apk bizim telefondaki çözünürlüğe uygun olan tam ekran çözünürlüğüdür.diyeceksiniz ki niye böyle uğrastık direk kursak ne olacak? buna cevabım şöyle :) tahminimce bendeki igo ile indirdigim son dosya arasında bazı uzantıların çakışması ekran görüntüsünü etkiledi tam ekran olmadı biraz arastırmam sonucu bu çözümü buldum ve halloldu.. [bu arada telefonunda igo yüklü olupta ekrana tam oturtamayanlar varsa direk 2. aşamaya geçip alttakini indirsinler yukarıda ki anlatıma göre denesinler]

www.fileserve.com
    The page is temporarily unavailable
    http://www.fileserve.com/file/NyzjfqX/demo540.960.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 4 Mart 2012; 19:24:33 >

• quote:

2-3 SAYFA geride bir arkadaş link vermişti
  • Çok teşekkürler cevaplar için googleandroid.gen adresinde anlatılan gibi yapınca oldu, skin biraz garip geldi alıştığımız igo'dan farklı ama gayet güzel.
  • Sygic öneririm navigasyon olarak. Önceki telefonumda Garmin, Igo, Ndrive kullanmış biri olarak Sygic'in grafikleri ve uydu bulma hızı konusunda oldukça güzel olduğunu söyleyebilirim.

Oyun ve önemli programlar konusunda paylaşımlara yer verebilirsek faydalı olur diye düşünüyorum. Birçok sitede bazı oyun ve uygulamaların apk dosyaları ve sd dosyaları paylaşılıyor ama bizler burada denemiş uygulamış olarak paylaşırsak daha verimli olur. Mesela ben GTA 3 ü nereye kurarsam kurayım çalıştıramadım, Aspahlt 6 HD japonca çıktı vesaire.. Ayrıca her telefonda bulunması gereken programlardan hangilerinin stabil ve sorunsuz olduğu konusunda görüşlerimizi de paylaşabiliriz. Mesela video player olarak Mobo Player, V Player çok övülmesine rağmen BS Player Lite'den aldığım verim çok iyi. Kameradan çektiğim bazı videoları diğer playerlar belli yerlerde takılarak oynatırken BS Player'da oldukça akıcı ve sorunsuz. Müzik player olarak PowerAMP gerçekten çok iyi, öneririm.

• beyler teli cok merak ettim ve en kısa zamanda almak istiyorum iyiden iyiye ısındım tele hergun ilk işim neti acıp motorola forumunu acıyorum kullanıcı yorumlarını inceliyorum. teli almadıgım icin sadece okumakla yetiniyorum simdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnkkz

beyler teli cok merak ettim ve en kısa zamanda almak istiyorum iyiden iyiye ısındım tele hergun ilk işim neti acıp motorola forumunu acıyorum kullanıcı yorumlarını inceliyorum. teli almadıgım icin sadece okumakla yetiniyorum simdilik

Birçoğumuzun böyle bir dönemi olmuştur. Telefonu aldığında neyi nasıl yapman gerektiğin konusunda yabancılık çekmezsin böyle iyi bir tarafı var :)
  • arkadaşlar bu teli tavsiye etmiyen var mı? neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radapaz

arkadaşlar bu teli tavsiye etmiyen var mı? neden?

etmiyorum çünkü ayrıcalıklı olmak istiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: radapaz

arkadaşlar bu teli tavsiye etmiyen var mı? neden?

etmiyorum çünkü ayrıcalıklı olmak istiyorum :D

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.