Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün sabah şarj ettim 15-20 dakika konuşmuş 10 dakikada ceramic diye bir oyun var onu oynamışımdır telefonu onun dışında elime almadım tuş kilidini bile açmadım şu an %80 de, batarya olayını çok sevdim bir de stabil bir rom bulsak iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

quote:

Orijinalden alıntı: 1984

su an webtopun keyfnnii cikariyorum ve hepinize de fazlasiyla tavsiye ediyorum t varsa mutlaka baglayin eglenceli

nasıl yaptın?

root yap sonra nebtop_0.5 programı yükle istediği izinleri ver HDMI tak nebtop_0.5 programına gir load tıkla gelen seçeneklerden webtop seç oldu bitti

O yöntemi yapmadan önce webtop hack diye bi işlem var onu yaptım o yüzden şu an nebtop da çalışmıyor, undo webtop hack var onu denedim ondanda sonuç alamadım
    1984 te benle aynı durumdaydı, fakat o başarmış nasıl yaptın diye ondan soruyorum
    cevap için teşekkürler

• Slm arkadaşlar motorola hastasıyım ama motorola bu pazardan çekildikten sonra htc ye döndüm ama şimdi tekrar atrix almayı düşünüyorum... fakat sar değeri beni düşündürüyor bi arkadaş 0.86 lardan bahsetmiş...ama 1.47 diye geçiyor her yerde...bu konuda net bilgi varmıdır...
    teşekkürler şimdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: xgd

http://imm.io/hzbB
    Az once cektim kitapcigindan ama foruma uygun hale getiremedim telefonla.
    SAR DEGERI buyrun artik.

Çok teşekkürler, bu sorunun cevabını merak eden arkadaşlar için ana sayfaya bu resim açıklama ile konulsa çok iyi olur.

Forum sayfalarını bozmamak adına alttaki link kullanılabilir.

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

İş te boşuna demiyoruz. Alıcak arkadaşlara yardım edebilmek için 1. sayfaya bilinmesi gerekenleri koysak. sayfa sayfa bilgi aramak zorunda kalınmayacak.

• kitap okunabiliyor mu atrix le?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manq01

Slm arkadaşlar motorola hastasıyım ama motorola bu pazardan çekildikten sonra htc ye döndüm ama şimdi tekrar atrix almayı düşünüyorum... fakat sar değeri beni düşündürüyor bi arkadaş 0.86 lardan bahsetmiş...ama 1.47 diye geçiyor her yerde...bu konuda net bilgi varmıdır...
    teşekkürler şimdiden...

2.5 sar degeri var alma sen ölürsün sonra....
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenli

kitap okunabiliyor mu atrix le?

Okunuyor. İdefix'in uygulamasını kullanıyorum, uygulama üstünden satın alma işlemi yapabiliyorsun. Başka uygulama var mı bilmiyorum, idefix yetiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outside

quote:

Okunuyor. İdefix'in uygulamasını kullanıyorum, uygulama üstünden satın alma işlemi yapabiliyorsun. Başka uygulama var mı bilmiyorum, idefix yetiyor bana.

telefon elimde degil şu an ama heralde atrixle gelen bi uygulama var içinde galiba onunla kitap okuyabiliyordun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: outside

quote:

telefon elimde degil şu an ama heralde atrixle gelen bi uygulama var içinde galiba onunla kitap okuyabiliyordun.

bunu duyduğuma sevindim tşk ederim cevaplar için... bugün hepsiburada dan sipariş verdim telefonumu merakla bekliyorum...

• ben de soru cevap şeklinde ana sayfaya madde madde birşeylerin yazılması taraftarıyım, örnek sorular

- Sar değeri nedir, 3.54 müdür?
    - HDMİ bağlantısı yaparak webtop nasıl aktif hale getirilir?
    - Bluetooth klavye kullanarak telefonla nasıl eşleştirilir
    - USB Flash bellek ve usb klavye-fare ikilisi nasıl telefona tanıtılır
    - Recovery nasıl yapılır
    - RSD Lite nedir, nasıl kullanılır

bu başlıklar benim aklıma gelen başlıklar, eğer konuyu başlatan arkadaşım ilk mesaja bunları tek tek açarsa mesela kırmızı ve kalın yazı ile soru, altına da cevabı olacak şekilde, herkes azami fayda sağlar diye düşünüyorum

ayrıca webtop ile ilgili yaşadığım sorunu (şu komutları tek tek girdiğimiz webtop hack yöntemini denedikten sonra hdmi normal olarak bile çalıştırtmayan sorundan bahsediyorum) çözmüş bulunuyorum, madde madde yazacağım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 3 Mart 2012; 12:50:48 >
  • Klasörer İsim Verme.. Arkadaşlar oluşturudğumuz klasöre nasıl isim verebilirim.. Klasör olarak isim atıyor..
  • Of yurtiçi kargo of...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Oyun grafikleri fenaymış yalnız.

Sen bir de asphald 6 HD ve hot pirsuit HD deki görüntüleri gör dehşet

Ayrıca bu konunun bence "Android Telefonlar" konu içeriğinde yer alması lazım diye düşünüyorum yanlış mıyım?

Böylece topic imiz daha canlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 3 Mart 2012; 14:43:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Oyun grafikleri fenaymış yalnız.

Sen bir de asphald 6 HD ve hot pirsuit HD deki görüntüleri gör dehşet

Ayrıca bu konunun bence "Android Telefonlar" konu içeriğinde yer alması lazım diye düşünüyorum yanlış mıyım?

Böylece topic imiz daha canlanır.

Adminlere bildirelim durumu olmazsa, android telefonlar başlığı altında olması bence de konuyu daha canlı tutar. Henüz zannımca kullanıcı sayısı da çok fazla değil, cihazın kıymeti bilindikçe paylaşımlar artacaktır diye düşünüyorum...

• sar değeri 3.54 olurmu şakamısın adamlar nükleer bomba mı satıyor :) 0.84 seviyesinde sar değeri.
  • Gördüğünüz maksimum şarj süresini paylaşabilir misiniz ?
    Mesela 48 saati geçen oldu mu ?
  • Arkadaşlar telefondan indirdiğim rar dosyalarını pcye atıp çıkartmaya çalıştığımda arşiv hasarlı hatasını alıyorum bir çok sefer denedim sonuç değişmedi bu durumu düzeltmek için bi öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan81

Gördüğünüz maksimum şarj süresini paylaşabilir misiniz ?
    Mesela 48 saati geçen oldu mu ?

Telefonu elinden bırakabilen biri varsa kesin olur

Bu arada arayıp bulamayanlar için ve isteyenler için iQuran PRO 2.1.7

uploaded.to
    uploaded.net
    http://uploaded.to/file/dhafkx2z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 3 Mart 2012; 16:50:54 >

• Verilen cihaz elime geçti, biraz kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut681

sar değeri 3.54 olurmu şakamısın adamlar nükleer bomba mı satıyor :) 0.84 seviyesinde sar değeri.

bana dediysen ben dalga geçiyordum :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.