Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yüklediğiniz oyunların THD olanı varsa onu yükleyin grafikler çok fark ediyor.
    ben shadow gun yüklemiştim ilk başta HD yükledim kenar yumuşatma falan yoktu detaylar eksik vede az takılıyor gibi geliyordu sonra shadow gun THD yükledim çok güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: Zod1jackyL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the hero

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Selamlar, root ve ardından webtop hack yaptım fakat tv ye bağlayınca tık yok hiç tepki alamıyorum...
    Benzer sorun yaşayan varmı?

telefonu bağlayıp tvden hdmi kanalını açın, kırmızı logonun çıkması lazım. çıkmıyorsa bi sıkıntı vardır. hdmi ile bağladıktan sonra nebtop uygulamasını açıp load demeniz gerekiyor. load dedikten sonra telefon ekranında seçenekler çıkacak oradan webtop'ı seçerseniz başlıyacaktır.

bende de ayni sorun var kirmizi logo gelmiyor ayni zamanda telefonda da tepki yok

orjinal romu tekrar yuklemek istiyorum ama bootloaderi kirmak gerekıyor mu

yapmak istemiyorum zira garantiden cikiyormus

yardimci olabilecek biri varsa cok minnettar olurum

zaten root etmişsin garanti dışı ki su an cihazın her yerde yazıyor bilmiyormuydun :)

unroot da yapabiliyorum garantiye goturmeden once unroot yaparim

Root yapmadan önce yaptığın unlock'un geri dönüşü yok. (Custom rom yüklediğinizi varsayıyorum tabi) Ben Teleservice'a mail attım ve cihaz unlocked olunca tamamen garanti dışı oluyormuş. Bilginize.

ben ne bootloaderi kirdim ne de custom rom yukledim

sadece root var cihazda o da geri alinabiliyor

kelepir cihaz konusuna katiliyorum garantili iken bu kadar kolay brick olabilen bir cihazi riske atmak olur

Bu tarz telefonlara birde custom rom counter diye birşey ekleniyormuş. Samsung cihazlar için bunu sıfırlamaya jig denilen bir alet geliştirilmiş. Sanırım motorola için böyle bir alet yok. Root etmeden iyi düşünün derim. Garanti yanmasın boşuna...

• Rom counter ne yaw

Yani şimdi cihaza kaç kere rom yüklemesi yapıldığını mı ölçüyorlar vay anasını sayın seyirciler..
  • @zgtrkr jig denen şey brick olmuş galaxy s'i download moda sokmak içindir ve kendisi micro usb ve 3 tane direnç'in seri bağlanmasıyla olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zod1jackyL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the hero

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Selamlar, root ve ardından webtop hack yaptım fakat tv ye bağlayınca tık yok hiç tepki alamıyorum...
    Benzer sorun yaşayan varmı?

telefonu bağlayıp tvden hdmi kanalını açın, kırmızı logonun çıkması lazım. çıkmıyorsa bi sıkıntı vardır. hdmi ile bağladıktan sonra nebtop uygulamasını açıp load demeniz gerekiyor. load dedikten sonra telefon ekranında seçenekler çıkacak oradan webtop'ı seçerseniz başlıyacaktır.

bende de ayni sorun var kirmizi logo gelmiyor ayni zamanda telefonda da tepki yok

orjinal romu tekrar yuklemek istiyorum ama bootloaderi kirmak gerekıyor mu

yapmak istemiyorum zira garantiden cikiyormus

yardimci olabilecek biri varsa cok minnettar olurum

zaten root etmişsin garanti dışı ki su an cihazın her yerde yazıyor bilmiyormuydun :)

unroot da yapabiliyorum garantiye goturmeden once unroot yaparim

Root yapmadan önce yaptığın unlock'un geri dönüşü yok. (Custom rom yüklediğinizi varsayıyorum tabi) Ben Teleservice'a mail attım ve cihaz unlocked olunca tamamen garanti dışı oluyormuş. Bilginize.

ben ne bootloaderi kirdim ne de custom rom yukledim

sadece root var cihazda o da geri alinabiliyor

kelepir cihaz konusuna katiliyorum garantili iken bu kadar kolay brick olabilen bir cihazi riske atmak olur

Bu tarz telefonlara birde custom rom counter diye birşey ekleniyormuş. Samsung cihazlar için bunu sıfırlamaya jig denilen bir alet geliştirilmiş. Sanırım motorola için böyle bir alet yok. Root etmeden iyi düşünün derim. Garanti yanmasın boşuna...

root attigi icin garantisi yanan hic duymamistim elinde kanit veya referans olabilecek web adresi var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Arkadaşlar bir de yeni başlayanlar için bir konu açsak. Orda tüm rom'ların nasıl kurulacağını, artılarını eksilerini ve root işlemini, baseband , brick olayını anlatsak. Güzel olmaz mı? Bir çok yerde baktım ama maalesef atrix için pek açıklayıcı bir yer bulamadım. Herkes yazmış birşeyler, şunları yap bunları yap falan diye. Ama kimse bahsetmemiş işte bunu kurarsan böyle olur. Şundan ötürü vs. diye. Şöyle herkes için açıklayıcı bir döküman hazırlansa fena olmaz sanki. Hiç değilse cihaza birşey olduğunda herkes ordaki bilgilerle düzeltebilir sorununu :)

ben burdaki yazışmaların çoğunu anlamıyorum zaten türkçe olmayan yeni akıllı telefon kullanıları için anlaşılması zor cümleler telefon elime geçince buraya saçma gelebilecek sorular sorucam eminim bakalım hayırlısı

• Eski telefonum galaxy ace i hoparlör arızasıyla garantiye göndermiştim, içindeki yazılım da root lu yazılımdı. hiç sorun çıkarmadan garanti dahilinde hoparlörünü değiştirdiler.

Ben garantinin yazılım kapsadığını düşünmüyorum sonuçta baktığınızda açık kaynak bir yazılım. Ben de root dan dolayı garantiden dönen cihaz duymadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenli

quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Arkadaşlar bir de yeni başlayanlar için bir konu açsak. Orda tüm rom'ların nasıl kurulacağını, artılarını eksilerini ve root işlemini, baseband , brick olayını anlatsak. Güzel olmaz mı? Bir çok yerde baktım ama maalesef atrix için pek açıklayıcı bir yer bulamadım. Herkes yazmış birşeyler, şunları yap bunları yap falan diye. Ama kimse bahsetmemiş işte bunu kurarsan böyle olur. Şundan ötürü vs. diye. Şöyle herkes için açıklayıcı bir döküman hazırlansa fena olmaz sanki. Hiç değilse cihaza birşey olduğunda herkes ordaki bilgilerle düzeltebilir sorununu :)

ben burdaki yazışmaların çoğunu anlamıyorum zaten türkçe olmayan yeni akıllı telefon kullanıları için anlaşılması zor cümleler telefon elime geçince buraya saçma gelebilecek sorular sorucam eminim bakalım hayırlısı

işte herkesin anlayacağı güzel bir rehber hazırlasak fena olmaz diyorum ben. hiç değilse herkes aynı soruları sormak zorunda kalmazdı :D

• siz sorularınızı sorun, biz de elimizden geldiği kadar cevaplamaya çalışırız, çok büyütmeyin gözünüzde
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

siz sorularınızı sorun, biz de elimizden geldiği kadar cevaplamaya çalışırız, çok büyütmeyin gözünüzde

hocam benim sorun atrixle ilgili değilde makinede modern combat 3 açtığım zaman ''you do not enough available space on your memory card to install game.you need to delete 1656 mb from your applications '' diyo.ben telefonn uygulama hafızası 2gb oldundan olduğunu düşünüyorum.sizce neden olabilir.(tel.de 8gb team class 10 sd kart var .normal hafızadada 9 gb boş yer var)
  • quote:

siz sorularınızı sorun, biz de elimizden geldiği kadar cevaplamaya çalışırız, çok büyütmeyin gözünüzde

hocam sağolun öyle de başkaları için de daha rahat olurdu. Herkes forumda tüm yanıtları okuyup öğrenmek zorunda kalmazdı. En kötüsünden bir Sıkça Sorular Sorular başlığı bile yeterli olabilir diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

@zgtrkr jig denen şey brick olmuş galaxy s'i download moda sokmak içindir ve kendisi micro usb ve 3 tane direnç'in seri bağlanmasıyla olur.

aynı zamanda counter reset te yapmaktadır...

www.dialandroid.com
    HugeDomains.com - Shop for over 300,000 Premium Domains
    http://www.dialandroid.com/2011/12/how-to-use-usb-jig-on-galaxy-s2-i9100.html

• Android Terimler Sözlüğünden:

Jig: download moduna tuş kombinasyonu ile girmeyen ve rom yükleme sayacını sıfırlamak için kullanılan minik usb aparatı.
  • Arkadaşlar 1080p vieo kaydı için nasıl güncelleyeceğiz?bende 720p gözüküyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Arkadaşlar 1080p vieo kaydı için nasıl güncelleyeceğiz?bende 720p gözüküyor?

orjinal yazılımda henuz destek yok malesef...
  • quote:

quote:

hocam benim sorun atrixle ilgili değilde makinede modern combat 3 açtığım zaman ''you do not enough available space on your memory card to install game.you need to delete 1656 mb from your applications '' diyo.ben telefonn uygulama hafızası 2gb oldundan olduğunu düşünüyorum.sizce neden olabilir.(tel.de 8gb team class 10 sd kart var .normal hafızadada 9 gb boş yer var)

Açıkçası o oyunu hiç denemedim, ancak telefon hafızasında ve hafıza kartınızda yeteri kadar boşluk varsa, "ayarlar>SD kart ve depolama alanı" ayarların olduğu kısmı açıp en altta "storage location" yazan yere gel ve orda eğer internal storage seçiliyse onu SD kart olarak değiştirip bir de öyle dene.

Eğer yine olmazsa oyunun kurulum dosyasındaki bir hatadan da olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Açıkçası o oyunu hiç denemedim, ancak telefon hafızasında ve hafıza kartınızda yeteri kadar boşluk varsa, "ayarlar>SD kart ve depolama alanı" ayarların olduğu kısmı açıp en altta "storage location" yazan yere gel ve orda eğer internal storage seçiliyse onu SD kart olarak değiştirip bir de öyle dene.

Eğer yine olmazsa oyunun kurulum dosyasındaki bir hatadan da olabilir.

Hocam çok teşekkür ederim uygulama çalıştı sayenizde

• quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

Merhaba Arkadaşlar!

Öncelikle telefonunu alıp kullanan herkese hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. İyi günlerde kullanın.

Biraz konu dışı gibi de olsa bir soru sormak istiyorum. Seneye YGS-LYS ye gireceğim, ama her zaman da çalışacak değiliz ya iş görecek zevkli hoş vakit geçirecek bir oyuncak almak istiyorum ama uzun vadede ne olacağını da kestiremiyorum. Benim için bu telefon gayet ciddi bir yatırım(bu iletiyi yazdığım i3 lü Lenovomla aynı fiyat )

Galaxy Ace gibi hesaplı Androidlerde Fruit Ninjanın bile kastığını göz önünde bulundurarak, ve telefonu konuşma ve SMS amaçlı kullanmadığımı söyleyerek sorumu soruyorum. iPod Touch mı yoksa Motorola Atrix mi?

Her ikisinide belirttiğim kriterlere göre tartıp bana söyleyecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-apple-ipod-touch-32-gb-4-nesil-en-son-model-ios5-siyah-sifir-75263810/detay?source=promotion_topl

Güvenilirliği bilnmez lakin 2 günde 1758 defa görüntülenmiş cazip bir teklifde burada gözüküyor

Arkadaşlar konu hızlı ilerliyor yardımlaşma çok iyi belki. lakin bizim gibi erlere yardım eden yok maalesef

• motorola atrix almayı düşünüyorum telefon android 2.3.4 gb sürümü ile yüklü geliyor bu sürüm çift çekirdeğin ikisininde kullanımını destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut681

motorola atrix almayı düşünüyorum telefon android 2.3.4 gb sürümü ile yüklü geliyor bu sürüm çift çekirdeğin ikisininde kullanımını destekliyor mu?

evet destekliyor ancak ics güncellemesi çift çekirdekli cihazlar için daha fazla optimize edilmiş olacakmış.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.