Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcups

Benim anlıyamadım da garanti sürecü. Tam anlamıyla bilen bir arkadaşımız bize açıklasa. Androit 2.2 sürümünü , 2.3.4 yükselttiğimiz zaman garantiden mi çıkıyor. Ne yapıp yapmıyacağımızı nerden bilicez. yardım edin ..

hayır hayır motorolanın yayınladıgı kendi sürümlerini yüklemen garanti dışı bırakmaz cda gibi forumlarda bireysel çabalarla yapılan farklı romları yüklemen cihazı garanti dışı bırakır.aslında cihazı sadece root etmen bile garanti dışı bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Arkadaslar sizlerden ricam nova 2hd aspalt gibi oyunlari apk ve sd dosyalariyla paylasmaniz evimde wifi. Yok nova için bir süru apk ve sd dosyalari indirdim. Her defasinda download edin diyor.

blackmarkt diye bir alternatif var. Facebook ta apk linki var.Nova 3 ve Asphlat i ordan yükledim(Asphalt 500 küsür sd karta indirme yepıyor, novanın Hd paketi güzel olmuş) Ama aralara trojan li oyun atabilirler. Risk almak size kalmış...
  • ben 8gb minisd kart taktım sorunsuz çalışıyor...
  • quote:

Arkadaslar sizlerden ricam nova 2hd aspalt gibi oyunlari apk ve sd dosyalariyla paylasmaniz evimde wifi. Yok nova için bir süru apk ve sd dosyalari indirdim. Her defasinda download edin diyor.

Approb.com sitesini dene.

Ben bir cok oyunumu burdan yukledim. Ustelik data dosyalarini da ayri bir linkle de paylasiyorlar
  • Sıkıntıda terim karmaşısından çıkıyor zaten. Alan arkadaşlar , alacaklara yön vermeli bence, bende sipariş verdim. Fakat ne yapıp yapmıyacağımı daha çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the hero

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Selamlar, root ve ardından webtop hack yaptım fakat tv ye bağlayınca tık yok hiç tepki alamıyorum...
    Benzer sorun yaşayan varmı?

telefonu bağlayıp tvden hdmi kanalını açın, kırmızı logonun çıkması lazım. çıkmıyorsa bi sıkıntı vardır. hdmi ile bağladıktan sonra nebtop uygulamasını açıp load demeniz gerekiyor. load dedikten sonra telefon ekranında seçenekler çıkacak oradan webtop'ı seçerseniz başlıyacaktır.

bende de ayni sorun var kirmizi logo gelmiyor ayni zamanda telefonda da tepki yok

orjinal romu tekrar yuklemek istiyorum ama bootloaderi kirmak gerekıyor mu

yapmak istemiyorum zira garantiden cikiyormus

yardimci olabilecek biri varsa cok minnettar olurum

zaten root etmişsin garanti dışı ki su an cihazın her yerde yazıyor bilmiyormuydun :)

unroot da yapabiliyorum garantiye goturmeden once unroot yaparim

Root yapmadan önce yaptığın unlock'un geri dönüşü yok. (Custom rom yüklediğinizi varsayıyorum tabi) Ben Teleservice'a mail attım ve cihaz unlocked olunca tamamen garanti dışı oluyormuş. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethaeu5 -- 1 Mart 2012; 22:41:43 >

• garantili cihaza sahip olup da bootloader unlock yapmak pek akıl karı olmasa gerek, madem custom rom yüklenecek, android sistemi iyice kurcalanacak, çok daha ucuza bir yurtdışı ya da ikinci el cihaz alınıp rahat rahat bu işlemler yapılabilir diye düşünüyorum.. android konusunda tecrübesizim belki hatalı düşünüyor olabilirim ama şu an için bana en mantıklı gelen budur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

arkadaşlar bir sorunla karşılaştım sms mesajı yazdım yaklaşık 5 mesaj uzunluğunda ancak mesaj uzayınca 5 msj büyüklüğüne gelince mms'e dönüşüyor ve ayarlardan çözümde bulamadım. nasıl çözülür bilen varmı.

Hocam bende telefon yok o yüzden deneyemiyorum fakat aklıma bi fikir geldi paylaşmak istedim,,

Go sms pro yüklersen belki düzelir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

garantili cihaza sahip olup da bootloader unlock yapmak pek akıl karı olmasa gerek, madem custom rom yüklenecek, android sistemi iyice kurcalanacak, çok daha ucuza bir yurtdışı ya da ikinci el cihaz alınıp rahat rahat bu işlemler yapılabilir diye düşünüyorum.. android konusunda tecrübesizim belki hatalı düşünüyor olabilirim ama şu an için bana en mantıklı gelen budur:)

Ben de bu sebeple kelepir bir Atrix 4g almayı düşünmüyor değilim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zod1jackyL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the hero

quote:

Orijinalden alıntı: hanjin

Selamlar, root ve ardından webtop hack yaptım fakat tv ye bağlayınca tık yok hiç tepki alamıyorum...
    Benzer sorun yaşayan varmı?

telefonu bağlayıp tvden hdmi kanalını açın, kırmızı logonun çıkması lazım. çıkmıyorsa bi sıkıntı vardır. hdmi ile bağladıktan sonra nebtop uygulamasını açıp load demeniz gerekiyor. load dedikten sonra telefon ekranında seçenekler çıkacak oradan webtop'ı seçerseniz başlıyacaktır.

bende de ayni sorun var kirmizi logo gelmiyor ayni zamanda telefonda da tepki yok

orjinal romu tekrar yuklemek istiyorum ama bootloaderi kirmak gerekıyor mu

yapmak istemiyorum zira garantiden cikiyormus

yardimci olabilecek biri varsa cok minnettar olurum

zaten root etmişsin garanti dışı ki su an cihazın her yerde yazıyor bilmiyormuydun :)

unroot da yapabiliyorum garantiye goturmeden once unroot yaparim

Root yapmadan önce yaptığın unlock'un geri dönüşü yok. (Custom rom yüklediğinizi varsayıyorum tabi) Ben Teleservice'a mail attım ve cihaz unlocked olunca tamamen garanti dışı oluyormuş. Bilginize.

ben ne bootloaderi kirdim ne de custom rom yukledim

sadece root var cihazda o da geri alinabiliyor

kelepir cihaz konusuna katiliyorum garantili iken bu kadar kolay brick olabilen bir cihazi riske atmak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam forumda bi konuda arkadaş açıklamış ona göre oyun yükleyebilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: warhacker

android İşletim Sistemli telefonlara Oyun Yükleme
    (Yalnız apk+sd dosyasını indirince geçerlidir bu. Aksi taktirde sd dosyasını telefon patch olarak download eder)

1) Apk+sd dosyasını bilgisayarınıza indirin.
    2) İlk önce "apk" uzantılı dosyayı telefona atın ve usb kablosunu çıkartın.
    3) Sonra telefona attığınız "apk" uzantılı dosyayı kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin. Ardından oyundan çıkış yapın.
    4) Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "Android/Data" klasörünün içine atın.

ÖNEMLİ:
    (Eğer indirdiğiniz oyun "Gameloft" oyunu ise o zaman 4. maddeyi şu şekilde uygulayın:
    "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "gameloft>games" adlı klasörün içine atın. (Hafıza kartınızın içerisinde böyle bir klasör yoksa oluşturmanız gerek)

ve oyuna girin.Aksi bir durum olmadığı sürece oyun sorunsuz çalışır.

Not: konu şu :

http://forum.donanimhaber.com/m_54811070/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

quote:

quote:

(Yalnız apk+sd dosyasını indirince geçerlidir bu. Aksi taktirde sd dosyasını telefon patch olarak download eder)

3) Sonra telefona attığınız "apk" uzantılı dosyayı kurun 1 defa çalıştırın ve download ekranı gelene kadar bekleyin. Ardından oyundan çıkış yapın.
    4) Usb kablonuzu telefonunuza bağlayın ve "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "Android/Data" klasörünün içine atın.

ÖNEMLİ:
    (Eğer indirdiğiniz oyun "Gameloft" oyunu ise o zaman 4. maddeyi şu şekilde uygulayın:
    "sd" dosyasını hafıza kartı içerisindeki "gameloft>games" adlı klasörün içine atın. (Hafıza kartınızın içerisinde böyle bir klasör yoksa oluşturmanız gerek)

qHD ekrana (540x960) uygun mu bu oyunlar? Denediniz mi?

• Arkadaşlar titreşimin açık olmasına rağmen sessiz moddayken mesaj gelince titremiyor telefon dolayısıyla cebimdeyken mesajdan haberdar olamıyorum, bunun bir ayarı varda ben mi bulamıyorum bilen birisi yardımcı olursa sevinirim çok canımı sıktı bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Arkadaşlar titreşimin açık olmasına rağmen sessiz moddayken mesaj gelince titremiyor telefon dolayısıyla cebimdeyken mesajdan haberdar olamıyorum, bunun bir ayarı varda ben mi bulamıyorum bilen birisi yardımcı olursa sevinirim çok canımı sıktı bu durum.

Mesajlar» secenek» mesaj ayarlari» titret
  • quote:

Orijinalden alıntı: daNGe®

Arkadaşlar titreşimin açık olmasına rağmen sessiz moddayken mesaj gelince titremiyor telefon dolayısıyla cebimdeyken mesajdan haberdar olamıyorum, bunun bir ayarı varda ben mi bulamıyorum bilen birisi yardımcı olursa sevinirim çok canımı sıktı bu durum.

markette quick settings diye bir program var acayip derli topliu bakmak isteyebilirsiniz
  • @ahmet__01 hocam çok sağolasın hallettim sonunda.

@1984 teşekkür ederim bakıcam bu programa da.
  • quote:

hocam şu orumu bi incele
    www.ipmart-forum.com
    Loading...
    http://www.ipmart-forum.com/forum.php

• Konu hızlı ilerliyor.
  • evet konu ilerliyor ama derliyelim biraz yoksa bu forumda yok olur gider !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zod1jackyL

quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

quote:

quote:

ÖNEMLİ:

qHD ekrana (540x960) uygun mu bu oyunlar? Denediniz mi?

Şu anda hepsini çatır çatır oynuyorum hiç bir uyumsuzluk yok

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.