Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: sofinindünyası

merhaba benide yazabilirsin listeye,

telefon ne kadar donuyor, yanıt vermemezlik yapıyor merak ediyorum, misal winamp ile müzik dinlerken fruit ninja gibi bir oyun açtığımda oyun başta yanıt vermiyor, donabiliyor, sonradan düzeliyor, ve telefon ilk açıldığında, dahili depolama hazırlanıyor vs. yazarken, masaüstünde geçiş yaptığımda donuyor, takılıyor gibi oluyor..sadece telefon açılırken bir anlığına tabii..ve hd çektiğim bir video yu marketten çektiğim mobo player ile açtığımda video kareleniyor, oynatmıyor, tabii normal video oynatıcısında kesinlikle böyle bir sorun yok, buda android marketteki çoğu uygulamanın uyduruk, yetersiz olduğunu düşündürüyor bana, iphone alsaydım keşke, appstore u var sonuçta diye geçiriyorum aklımdan..
    bunlar sizdede oluyor mu , doğal mıdır, ki ben görev yöneticisinde winamp dışındaki her uygulamayı otomatik sonlandır listesine alıyorum, açık kalmasına izin vermiyorum..

ve müzik dinlemek için kullandığınız player nedir, ben winamp yüklemek zorunda kaldım çünkü telefonla gelen program her ne kadar lyrics göstermek gibi güzel bir özelliğe sahip olsada geçerli şarkıyı tekrar etmek gibi bir olayı yoktu..

Söz konusu stabilite ise, iOS rakipsiz ne yazık ki. iPhone kullanmışsanız ve aynı akıcılığı Android'de bekliyorsanız olmaz. Android'i farklı ve cazip kılan şey, Apple'ın parayla sattığı birçok hizmeti ücretsiz sunması.

Ayrıca Appstore artık o kadar cazip değil. Google Play Store artık çok geniş bir içeriğe sahip ve her geçen gün hızla büyüyor. Sırf bu sebepten dolayı iPhone alacak olan varsa hayal kırıklığına uğrar bence.

Stabilite konusunda ICS'den beklentiler yüksek ama ben daha alacak yolu var diye düşünüyorum Android için.

market her ne kadar güncellensede ciddi bir kalite sorunu seziyorum, umarım ICS güncellemesi gelince stabilite çözülür.

android markette görüntülü veya sesli görüşme için tango ve skype var, hangisi daha iyidir sizce arkadaşlar ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptybottle -- 8 Mart 2012; 22:02:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

Arkadaşlar bu cihazla bir şekilde internet bağlantısı olmadan radyo dinlenebiliyor mu? Uygulamayla falan?

radyo chipi var deniyordu ama direk olarak rodyo dinleyemiyorsun maalesef yok oalydı iyiydi.belki ilerde bununla ilgili bi gelişme olabilir[custom romları demek istedim].

Cevabınız için teşekkürler hocam. Radyo olsaydı kesinlikle alacaktım bu cihazı fakat gün içinde çok sık radyo dinleyen biri olarak bu beni olumsuz etkiledi. Özel iletişim vergilerinin kaldırılacağı söyleniyor biraz daha bekleme kararı aldım bu nedenle.

Özel iletişim vergisi iletişim hizmetlerinde kaldırılacak yada düşürülecek cep telefonlarında indirim sözkonusu değil. Zaten düşürmesinler artsın daha da her yıl ülkemizin 7 milyar doları yurtdışına çıkıyor bunun azaltılması gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami5357

arkadaşlar aylardır huawei honor ı beklemekten sıkıldım. ben de atrix almak istiyorum ama bi ara reset problemiyle karşılaşan arkadaşlar vardı bir de aldıktan sonra değişime gönderen çok kişi olmuştu. korkuyorum bana da denk gelir diye. ne diyosunuz cihazda ciddi bi problemle karşılaşanlar oldu mu

çok kişi dedigin ben dahil 3 kişi az önce birindede dokunmatigi algılama sorunu olmuş 4 kişi :D 4 kişi çok kişimi oluyor :D huawei sanki dünyanın en iyi telefonu :) al atrix ol matrix :p

cevabın için teşekkür ederim ama ben telefon dövüştürmüyorum. kendime göre ucuz ve olabildiğince iyi bir telefon almak istiyorum. ayrıca ben sadece burada sorunla karşılaşan arkdaşlardan bahsetmemiştim. zaten kaç kişi var ki burda. bi de neden M.atrix elektronik marketlerde yok. tim lerde de yok. satılmadığı için bulundurmuyoruz diyorlar. ben de cihazı elimle tutup gözümle görmeden almak istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar aylardır huawei honor ı beklemekten sıkıldım. ben de atrix almak istiyorum ama bi ara reset problemiyle karşılaşan arkadaşlar vardı bir de aldıktan sonra değişime gönderen çok kişi olmuştu. korkuyorum bana da denk gelir diye. ne diyosunuz cihazda ciddi bi problemle karşılaşanlar oldu mu

çok kişi dedigin ben dahil 3 kişi az önce birindede dokunmatigi algılama sorunu olmuş 4 kişi :D 4 kişi çok kişimi oluyor :D huawei sanki dünyanın en iyi telefonu :) al atrix ol matrix :p

cevabın için teşekkür ederim ama ben telefon dövüştürmüyorum. kendime göre ucuz ve olabildiğince iyi bir telefon almak istiyorum. ayrıca ben sadece burada sorunla karşılaşan arkdaşlardan bahsetmemiştim. zaten kaç kişi var ki burda. bi de neden M.atrix elektronik marketlerde yok. tim lerde de yok. satılmadığı için bulundurmuyoruz diyorlar. ben de cihazı elimle tutup gözümle görmeden almak istemiyorum.

bende elime almadan verdim siparişi pişmanda olmadım :) timler öyle ya bi ton eni telefon getirdiler onları satmak için baba telefonları göstermiyorlar burda bi arkadasım aldı kavga etti adamları tehdit etti hemen çıkardılar getirdiler.yanlarında iletişim merkezini aradı dükkanın adını söyledigörevli oradacihaz mevcut görünüyor sistemimizde dedi.bizimkide o zaman şikayetçiyim bunlardan diyince bagları çözüldü telefon hemen geldi :) al sen telefonu pişman olmazsın ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende elime almadan verdim siparişi pişmanda olmadım :) timler öyle ya bi ton eni telefon getirdiler onları satmak için baba telefonları göstermiyorlar burda bi arkadasım aldı kavga etti adamları tehdit etti hemen çıkardılar getirdiler.yanlarında iletişim merkezini aradı dükkanın adını söyledigörevli oradacihaz mevcut görünüyor sistemimizde dedi.bizimkide o zaman şikayetçiyim bunlardan diyince bagları çözüldü telefon hemen geldi :) al sen telefonu pişman olmazsın ;)

eyvallah kardeşim alacaz artık yapacak bişey yok. bu fiyata daha iyi telefon alınmaz gibi geliyo bana

• arkadaşlar atrix android 2.3 el izi tanıması var android 4 yüz tanıması var peki android 5 neremizi tanıtacaz merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon80 -- 8 Mart 2012; 23:52:50 >
  • Sessizde iken mesaj gelince titremiyormu bu tel?
  • ah biraz araştırsanız ah..
  • arkadaşlar telefon prizde şarjda iken dokunmatik tepkisizleşiyor, nerdeyse kullanılmaz hale geliyor gibi oluyor.bilgisayarda şarj ederken bu sorun yok fakat.
    aynı sorunu yaşayan var mı prizdeyken telefonu kullanamıyorum ?!
  • merhaba,

matrix kullanicisi olarak araniza yeni katildim, telefonu ilk actigimda sarji %50 gibiydi, hemen sarja koyup %100 olduktan dayanamayip cikardim. Hesaplarimi motoblura tanittim senkronize ettirdim, internette gezindim, play den 2 tane uygulama yukledim, fotograf cekimleri, office kullanimi, sesli mesaj v.s derken 3-4 saat vakit gecirdim sanirim. Sarja baktigimda %60'di bu sefer sarja koyup 12 saat boyunca sarj etmeyi planliyorum.
    Bu konudaki ve diger dokuman paylasimindaki mesajlarinizi okudum, haliyle herhangi birsey sormama gerek kalmadi simdilik, mesajlariniz icin tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turksoftware

merhaba,

matrix kullanicisi olarak araniza yeni katildim, telefonu ilk actigimda sarji %50 gibiydi, hemen sarja koyup %100 olduktan dayanamayip cikardim. Hesaplarimi motoblura tanittim senkronize ettirdim, internette gezindim, play den 2 tane uygulama yukledim, fotograf cekimleri, office kullanimi, sesli mesaj v.s derken 3-4 saat vakit gecirdim sanirim. Sarja baktigimda %60'di bu sefer sarja koyup 12 saat boyunca sarj etmeyi planliyorum.
    Bu konudaki ve diger dokuman paylasimindaki mesajlarinizi okudum, haliyle herhangi birsey sormama gerek kalmadi simdilik, mesajlariniz icin tesekkurler.

YÜRÜ BE FORUMA GELEN HERKES SENİN GİBİ OLSA CANLARINI YERİM BEN ONLARIN :D KULLANICI DEDİGİN BÖYLE OLUR ÖNCE Bİ GÖZDEN GEÇİRİR TAKİP EDER SONRA SORUSUNU SORAR

• eyvallah hocam, kullanici olarak gorevimiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turksoftware

merhaba,

Hocam gereğinden fazla şarj etmeyin, dolduktan sonra akım kesiliyor. 12 saat de dursa aynı, 2 saat de dursa aynı. Eziyet etmeyin kendinize.

• Alıntıdır
    motomodtr.forumcommunity.net
    Ucuza satılan REFURBISHED ATRIX'lere dikkat ! - ATRIX 4G™, ATRIX™ MB860
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=48873050

Selamlar,

Cuzi rakamlara Atrix'ler satılıyor. Çoğumuzun dünya para verip aldığı ve hala sıfır fiyatı abd'de üç aşağı beş yukarı değerini koruyan bir cihazın buralarda bedava denilebilecek rakamlara verilmesi'nin ardında yatan bazı gerçekleri de tecrübelerime dayanarak sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle, ucuza satılan atrix'in refurbished olma ihtimali yüksektir yada çok el değiştirmiş 7. 8.el olmuş bir cihazdır. Refurbished (elden geçirilmiş) ürünler, ilk sahipleri tarafından sorunları yüzünden iade edilmiş ve ardından fabrikada tamir edilerek daha ucuz fiyatlarla tekrar raflarda refurbished etiketiyle yerini alan ürünlerdir. Bir atrix'in refurbished olduğunu neresine bakarak anlayabilirsiniz ?

1- Microsd kart yuvasındaki lastiği kaldırın ve siyah boya'nın boyasına dikkatle bakın. Vida açılmışsa refurbished !
    2- Ekran içerisinde herhangi bir toz partikülü varsa, cihaz refurbished !
    3- Ön kamera'nın içerisinde toz varsa gene refurbished !
    4- Batarya kapağının altındaki sticker, kabarık ise cihaz açılmıştır ve sticker tekrardan yapıştırılmıştır, cihaz refurbished !
    5- Cihaz'ın sağ ve sol köşelerindeki kasa ile dokunmatiğin birleştiği noktalardaki 0.01 mm'lik aralık daha fazla açılmışsa cihaz refurbished !
    6- Dokunmatiğe sol ve sağ orta köşelerden hafifçe bastırınca aşağı gidip geliyorsa cihaz refurbished !
    7- Cihazın şebeke çekim gücü zayıfsa ; atıyorum cebe koyuyorsunuz 2 diş, dışarı çıkarıyorsunuz 4 diş oluyorsa, cihaz refurbished !

Atrix almadan önce bu ayrıntılara dikkat edin ve ucuz etin yağnisi'nin yavan olacağını unutmayın. Gidip refurbished ürün aldıktan sonra da Motorola şöyle böyle hiç demeyin, adamı bozarım. Bunları paylaşma sebebim ilk aldığım ATRIX'in de refurbished olup, yediğim kazığı sineye çekmiş olmamdır. Ara ara zaten söylüyordum ama hepinize referans olması açısından heleki şu günlerde böyle bir konu'nun ATRIX bölümümüzde elzem olduğu kanaatindeyim.

Saygılar, Sinan Şemseddin. :B):

• quote:

Orijinalden alıntı: 4TCL

Alıntıdır
    Selamlar,

Cuzi rakamlara Atrix'ler satılıyor. Çoğumuzun dünya para verip aldığı ve hala sıfır fiyatı abd'de üç aşağı beş yukarı değerini koruyan bir cihazın buralarda bedava denilebilecek rakamlara verilmesi'nin ardında yatan bazı gerçekleri de tecrübelerime dayanarak sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle, ucuza satılan atrix'in refurbished olma ihtimali yüksektir yada çok el değiştirmiş 7. 8.el olmuş bir cihazdır. Refurbished (elden geçirilmiş) ürünler, ilk sahipleri tarafından sorunları yüzünden iade edilmiş ve ardından fabrikada tamir edilerek daha ucuz fiyatlarla tekrar raflarda refurbished etiketiyle yerini alan ürünlerdir. Bir atrix'in refurbished olduğunu neresine bakarak anlayabilirsiniz ?

1- Microsd kart yuvasındaki lastiği kaldırın ve siyah boya'nın boyasına dikkatle bakın. Vida açılmışsa refurbished !
    4- Batarya kapağının altındaki sticker, kabarık ise cihaz açılmıştır ve sticker tekrardan yapıştırılmıştır, cihaz refurbished !
    5- Cihaz'ın sağ ve sol köşelerindeki kasa ile dokunmatiğin birleştiği noktalardaki 0.01 mm'lik aralık daha fazla açılmışsa cihaz refurbished !
    6- Dokunmatiğe sol ve sağ orta köşelerden hafifçe bastırınca aşağı gidip geliyorsa cihaz refurbished !
    7- Cihazın şebeke çekim gücü zayıfsa ; atıyorum cebe koyuyorsunuz 2 diş, dışarı çıkarıyorsunuz 4 diş oluyorsa, cihaz refurbished !

Atrix almadan önce bu ayrıntılara dikkat edin ve ucuz etin yağnisi'nin yavan olacağını unutmayın. Gidip refurbished ürün aldıktan sonra da Motorola şöyle böyle hiç demeyin, adamı bozarım. Bunları paylaşma sebebim ilk aldığım ATRIX'in de refurbished olup, yediğim kazığı sineye çekmiş olmamdır. Ara ara zaten söylüyordum ama hepinize referans olması açısından heleki şu günlerde böyle bir konu'nun ATRIX bölümümüzde elzem olduğu kanaatindeyim.

peki usta ucuz et diyosun da bu cihaz Türkiye de 3 yerde satılıyor zaten;
    Hızlıal
    Hepsiburada ve
    Türkcell

ilk ikisinde fiyat 850 gibi. türkcell de ise 950 civarı yani ucuz ve birbirine yakın. şimdi usta Türkiyeye gelenlerin hepsi refurbished mi? Yoksa sağlamların (sıfır(yani açılmamış)) arasına mı karıştırmışlar. ne diyosun midem bulandı bak şimdi tam da bu akşam almaya karar vermiştim he

• quote:

Orijinalden alıntı: alfahan

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

Süper launcher.İzleyin.Atrix ile uyumlu ve crackli bulursanız paylaşın

17 dolara satılmakta bu arayüz. Çok uçuk bir rakam. 17 dolara satılan herhangi bir uygulama bile görmedim ben daha.

17 dolar fazla lakin adamlar çok güzel yapmışlar kırılmışı bulunursa bal olur, ha param var diyorsanda al kardeşim nelere gereksiz para vermiyoruzki :)

Bende bunun kırılmışı var...
    İsteyen olursa pm olarak link gönderebilirim..!

• quote:

Orijinalden alıntı: 4TCL

Alıntıdır
    Selamlar,

valla benim atrixde kabarıklık vardı pili kaldırınca görmüştüm reset atma problemi oldugunda çok pis kıllanmıstım degişim talbeiyle yolladım bekliyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 9 Mart 2012; 8:18:19 >

• pil kapağın arkasında yapışkan var altında gümüş var sar değeri düşürmek için yeni buldumpardon ısıyı iletmesin diye yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 13 Nisan 2012; 1:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

pil kapağın arkasında yapışkan var altında gümüş var sar değeri düşürmek için yeni buldum

o ne ya anlamadım :D

• bu sitedeki en alttaki iki resimden neden kabarcık gibi durduğunu anlayabilirsiniz.
    yok el ile yapıştırmışlar falan filan kanmayın bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B173D8BE7 -- 9 Mart 2012; 10:09:45 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.