Şimdi Ara

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ► (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.464
Cevap
120
Favori
1.157.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun video çekim kalitesi hakında bilgi verecek olan varmı.
  • arkadaşlar sonunda verdim kararı aldım.. hayırlı uğurlu olur inşallah!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GloryMan

Bunun video çekim kalitesi hakında bilgi verecek olan varmı.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=58414514

Hocam burada detaylı olarak açıkladım video çekimini
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Öyle bir yazı göremedim video çekimi iyimi kötümü onu merak ediyorum ama böyle bir açıklama göremedim orada.
    Amacım bütün gün video çekmek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

quote:

Öyle bir yazı göremedim video çekimi iyimi kötümü onu merak ediyorum ama böyle bir açıklama göremedim orada.
    Amacım bütün gün video çekmek.

Kusura bakma genelde kalite olarak HD çekim gücünü soruyor arkadaşlar ATRİX 720 HD çekiyor,

youtube da çok fazla örnek video var ,

ben birisini ekliyorum yan tarafta daha fazla seçenek var videoyu açarsan

• tuş kilidini açarken 1 saniye kadar takılma oluyor herkeste böylemi acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

tuş kilidini açarken 1 saniye kadar takılma oluyor herkeste böylemi acaba.?

evet bendede 1 sn kadar bekleme oluyor ama hiç dikkat etmemiştim.
  • @lejyon80 hocam bu rom ATT nin rom u değil mi? bunu yükledikten sonra unlock istemedi mi senin telefon?

@hayvan eti yiyen

hocam bu kadar ince detaylara takılmayın bence

Arkadaşlar bir de bende şöyle bir sorun var, ben mesaj gönderirken benim gönderdiğim mesajın saati doğru gösteriyor yani telefonla aynı ama karşı taraf bana mesaj gönderdiğinde ve karşı tarafın gönderme saatine baktığımda benim telefonun saatinden 2 saat geride gösteriyor bu neden olabilir yaa şaştım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 8 Mart 2012; 10:48:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Arkadaşlar bir de bende şöyle bir sorun var, ben mesaj gönderirken benim gönderdiğim mesajın saati doğru gösteriyor yani telefonla aynı ama karşı taraf bana mesaj gönderdiğinde ve karşı tarafın gönderme saatine baktığımda benim telefonun saatinden 2 saat geride gösteriyor bu neden olabilir yaa şaştım kaldım

saat olayı bende normal gidende gelende doğru görünüyor.
    sanırım saat dilimi seçeneğinden olabilir ayarlardan otomatik yap eğer otomatikte ise gmt +2 yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 8 Mart 2012; 10:55:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

saat olayı bende normal gidende gelende doğru görünüyor.
    sanırım saat dilimi seçeneğinden olabilir ayarlardan otomatik yap eğer otomatikte ise gmt +2 yap

otomatiğe alınca düzeliyor, ancka kendim ayarlayıp GMT+2 yapınca yine aynı gösteriyor. neyse artık..

• Arkadaşlar aldım bende ama kendi kendine ekranı basıyor vede pilin takıldıgı yerdeki etiket cokta duzgun yapismamis yaptigim arastirmaya gore refubrished olabilirmis ayrıca
    Huawei x5 ve Lg p970 ve samsung i9000
    Kullanmış biri olarak ekran kalitesi kotu geldi
    Hoparloru x5 kadar iyi degil
    Karsidan gelen ses x5 kadar kaliteli degil
    Gyroscop yok
    Hafiza karti takma sekli iyi degil
    X5 2parmak, p970 5parmak, i9000 10 parmak algiyabiliyorken atrix sadece 2parmak algiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TCL

Arkadaşlar aldım bende ama kendi kendine ekranı basıyor vede pilin takıldıgı yerdeki etiket cokta duzgun yapismamis yaptigim arastirmaya gore refubrished olabilirmis ayrıca
    Gyroscop yok
    X5 2parmak, p970 5parmak, i9000 10 parmak algiyabiliyorken atrix sadece 2parmak algiliyor

ses kalitesi bence x5ten iyi x5te iyi geliyosa bile kötü gidiyordu :) lg ile samsungu bilemem 2 pamak olayı 10a kadar destekliyor fakat yazılımla kapatılmış custom romlarda bu destek mevcut.pilin altındaki boardu kapatan etiketi diyorsanız haklısınız kabarık gibi duruyor sanki heran düşecek gibi refubrished neymiş onu hiç araştırmadım bak ekran oalrak x5in parlaklıgı yüksekti buna göre ama fark yok yinede çok parlak olmasıda gerekmiyor zaten hafıza kartı kişiden kişiye degişir ama ben pek takmıyorum yani o kadar da önemli degil varsın bi kaç yeride ergonomik olmayıversin :) gyroscopu da bilmiom la cahil hissettim kendimi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniyil09

quote:

Arkadaşlar aldım bende ama kendi kendine ekranı basıyor vede pilin takıldıgı yerdeki etiket cokta duzgun yapismamis yaptigim arastirmaya gore refubrished olabilirmis ayrıca
    Gyroscop yok

ses kalitesi bence x5ten iyi x5te iyi geliyosa bile kötü gidiyordu :) lg ile samsungu bilemem 2 pamak olayı 10a kadar destekliyor fakat yazılımla kapatılmış custom romlarda bu destek mevcut.pilin altındaki boardu kapatan etiketi diyorsanız haklısınız kabarık gibi duruyor sanki heran düşecek gibi refubrished neymiş onu hiç araştırmadım bak ekran oalrak x5in parlaklıgı yüksekti buna göre ama fark yok yinede çok parlak olmasıda gerekmiyor zaten hafıza kartı kişiden kişiye degişir ama ben pek takmıyorum yani o kadar da önemli degil varsın bi kaç yeride ergonomik olmayıversin :) gyroscopu da bilmiom la cahil hissettim kendimi :D

Hakli oldugun noktalar var bazi noktalari senden ogremis oldum
    Hangi durumlarda refubrished oldu nette yaziyor ama dokunmatigin kendi kendine basmasi bilginiz arza ayipli mal ondan gerekeni yapacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Gyroscop yok

.dokunmatik konusunda sizin cihazla ilgili bir sorun sanırım
    .pil altındaki etiket ilk aldığımda gözüme fena çarptı ancak sonradan pekte önemsemedim.
    .refubrished (yenilenmiş) değil bundan emin olabilirsiniz zaten yenilenmiş ürünü satarken belirtmek zorunludur. gittigidiyor da bile belirtiyorlar.
    .ekran kalitesi gerçekten çok iyi sayılmaz ancak ideos x5'den daha iyi diyebilirim. tabi 5-10cm yakından bakarsanız atrix pixel görünüyor pen tile yüzünden.
    .hoparlörü ses şiddeti ve ses netliği bakımından bence güzel ancak tiz geliyor ama bazı cihazlardaki teneke kutu içinde gibi ses değil temiz sesi var.
    .karşıdan gelen ses bence gayet iyi karşıyada çok net gidiyor zaten arkada ikinci mic var.
    .telefonda gyroscope ne derece kullanışlı bilemeyeceğim sonuçta g sensör oyunlarda sorunum yok. ben elektronik bitirdiğim için bazı projelerde kullanabilirdim belki ancak normal kişiler ne yapar bilemem.
    .hafıza kartı takma pek bir zorluğu yok hatta birçok cihazda batarya çıkartmak gerekirken ben atrixte bataryaya ellemiyorum bile. gerçi aldığım günden bu güne kadar kartı çıkartma ihtiyacıda duymadım.
    .atrix 10 parmak'a kadar dokunmatik desteği var ancak yazılımsal olarak kısıtlı custom romlarda 10 parmak a kadar aktif

bazı eksiklikleri elbette var ancak daha kötü daha yavaş telefonlar bile bu fiyatın çok üstünde satılıyor bence fiyatına göre harika özelliklerde.

• Bir de dikkatimi çeken şey, bu telefonun şebeke çekim gücü şu ana kadar ki kullandığım telefonlardan çok daha iyi. Önceki telefonun 2-3 diş çektiği yerde bu telefon nerdeyse ful çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyon80

arkadaşlar ben fazla dayanamadım başka romları denemeye başladım android 4 kurdum stabil degildi ama 2.3.6 sürümü gayet stabil buldum

◄ Motorola Atrix Kullanıcıları Ana Konu ►

dikkat edin atrix çok çabuk brick olabilen bir telefon :) 2.3.6 sürümünü kendiniz mi yüklediniz yoksa güncelleme mi yaptınız?

• Arkadaşlar artık birleşme zamanı geldi. Atrix konusunda birçok başlık var. Bu başlık ana başlık olarak adlandırılmış fakat ilk mesajı açan arkadaş güncelleme yapmıyor. Konu bütünlüğü açısındanhttp://forum.donanimhaber.com/m_58414514/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58469272 bu başlıkran devam edelim. Yönetici arkadaşta bu konuyu kilitlerse çok iyi olur. SeWD@Li arkadaş ilk mesajı güncelleyerek ihtiyaç duyulan bilgilere yer verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut681

quote:

Orijinalden alıntı: lejyon80

arkadaşlar ben fazla dayanamadım başka romları denemeye başladım android 4 kurdum stabil degildi ama 2.3.6 sürümü gayet stabil buldum

dikkat edin atrix çok çabuk brick olabilen bir telefon :) 2.3.6 sürümünü kendiniz mi yüklediniz yoksa güncelleme mi yaptınız?

arkadaşım kendim yükledim rom NottachTrix1.2.8 338mb recovery den yükledim

kurulumu:@ İndir NottachTrix-Aroma Zip ve dahili telefon hafızasına kopyalamak

Kurtarma içine @ Boot (CWM)

@ Yüklemek için firmware ile zip seçin

@ Aroma Dokunmatik Kalibrasyon
    Seç: Hayır
    Mümkün olduğu kadar verilen puan basarak ayarlayın.
    güç düğmesi onaylamak için sonra.
    Seçin: OK
    Seç: Evet
    Açıklama: güç düğmesi yerine bunu görmezden ve varsayılan ayarları kullanmak için kalibrasyon onay çift tıklatın

@ Kurulum sihirbazı Aroma Installer izleyin
    Görmek istediğiniz öğeleri kendi firmware seçin
    AVRUPA ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN : Yapmanız gerekenler ZORUNLU seçmek RamFix veya Fauxs Yükleme kendisi (başlangıç ​​kurulum) başlamadan önce sihirbaz çekirdeği.

@ Kurulumdan sonra, Aroma Reboot tıklayın
    Aroma çıkış sırasında A (durum 0) hata normaldir.

@ Tek elle yükleme yeniden başlatın ve doooolgo bekleyin
    (Bulanıklık ayarlama)
    Google bir hesap kurmak, dil izle
    Yine, yeniden!

kaynak link:http://4pda.ws/forum/index.php?showtopic=311137&st=40

• quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

Süper launcher.İzleyin.Atrix ile uyumlu ve crackli bulursanız paylaşın

17 dolara satılmakta bu arayüz. Çok uçuk bir rakam. 17 dolara satılan herhangi bir uygulama bile görmedim ben daha.

• Atrix in çok çabuk brick olabilen bir telefon felan değil.Motomod sitesinde böyle birşey varmı diye sordum topa tuttular.Sadece sordum he.Böyle bir şey var demedim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.