Şimdi Ara

motorola atrix kutu içeriği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 aya yakın bir süredir kullanıyorum ve kutu içinde kullanmadığım parçalar var bunları denemiştim nedir diye ama bir sonuç alamadım birde sizlere sorim dedim konsol gibi bir şey var onun ne olduğunu anlayamadım dock gibi bir şey deniyor sanırsam birde bilgisayarın şarj aletlerindeki gibi bir kablo ve ortasında büyük batarya gibi birşey var son olarak hdmi kablosu yoktu kutuda şarj kablosuyla bağladığımda ise sadece video veya resim ve müzikleri görüyorum hdmi ile neo v yi televizyona bağladığımda ise televizyona bağlı şekilde internete girip oyun oynayabiliryordunuz bunun nedeni nedir acaba
    şu anlattığım cihazların ne olduğunu ve olmadığını söylerseniz ve son yazdıklarım arasında olan sorunu (hdmi ile ilgili olan) çözmeme yardımcı olursanız memnun olurum yardımcı olan olmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webtop özelliği yani telefonun tv ekranını bir bilgisayar monitörü gibi kullanma özelliği yalnızca hdmi bağlantısıyla oluyor. bilgisayar monitörünü bilgisayara usb den bağlayamadığını düşün anlarsın. hdmi ile telefonda ne yapıyorsan aynısını tv de yapabilirsin.

o adaptör dock un adaptörü ve ucundaki beyaz şeyse türkiyedeki prizlere uyum sağlaması için bir aparat. dock un özelliği telefonu android bir tablete çevirmesi bununla telefona klavye-mouse, flash bellek vs. bağlayabilirsiniz. ayrıca buradan da hdmi çıkışı alıp android tv platformu gibi kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

webtop özelliği yani telefonun tv ekranını bir bilgisayar monitörü gibi kullanma özelliği yalnızca hdmi bağlantısıyla oluyor. bilgisayar monitörünü bilgisayara usb den bağlayamadığını düşün anlarsın. hdmi ile telefonda ne yapıyorsan aynısını tv de yapabilirsin.

o adaptör dock un adaptörü ve ucundaki beyaz şeyse türkiyedeki prizlere uyum sağlaması için bir aparat. dock un özelliği telefonu android bir tablete çevirmesi bununla telefona klavye-mouse, flash bellek vs. bağlayabilirsiniz. ayrıca buradan da hdmi çıkışı alıp android tv platformu gibi kullanabilirsiniz.

bilgiler için teşekkürler büyük ihtimalle sizde atrix kullanıcısınız peki kutuda dockun bütün gereken eşyaları varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: KfTeHoR

quote:

webtop özelliği yani telefonun tv ekranını bir bilgisayar monitörü gibi kullanma özelliği yalnızca hdmi bağlantısıyla oluyor. bilgisayar monitörünü bilgisayara usb den bağlayamadığını düşün anlarsın. hdmi ile telefonda ne yapıyorsan aynısını tv de yapabilirsin.

bilgiler için teşekkürler büyük ihtimalle sizde atrix kullanıcısınız peki kutuda dockun bütün gereken eşyaları varmı?

dock un adaptörden başka gerekli eşyası yok zaten adaptörü taktınız mı telefonu da oturttunuz mu tamamdır. hdmi kablo şuan türkiye deki hiçbir kutudan çıkmıyor onu kendiniz temin edeceksiniz. tv nin yanına dock u koyup hdmi la bağlayın kablosuz klavye mouse u da bağlayın işte size windows yerine android li bir pc.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KfTeHoR

quote:

dock un adaptörden başka gerekli eşyası yok zaten adaptörü taktınız mı telefonu da oturttunuz mu tamamdır. hdmi kablo şuan türkiye deki hiçbir kutudan çıkmıyor onu kendiniz temin edeceksiniz. tv nin yanına dock u koyup hdmi la bağlayın kablosuz klavye mouse u da bağlayın işte size windows yerine android li bir pc.

denedim dediklerini ancak mouse bağlıyamadım ama pek etkisi olduğunu düşünmüyorum sonuç ise usb ile bsğlamaktan farkı olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.