Şimdi Ara

Motorola Atrix Media Mark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar soruma acil cevaplar bekliyorum çünkü media marka motorola atrix geldi ve 599 tl . Sizce telefonu almalimiyim çok arastirdim ama bir kisim telefonun gelecegi yok diyolar yani ics ve jb gelmedigi icin ama özelliklerine baktiginda bu fiyat az bile diyesi gelio insanin sizce bu telefonun 2 senesi daha varmi piyasada cebaplarsniz cok sevinirm yarin alcam cunku :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha cok is yapar. Tek eksigi guncelleme alamayacak olmasi, baska bir kusueu yok. Guncel cihazlarin bircogunu dagitir

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Daha cok is yapar. Tek eksigi guncelleme alamayacak olmasi, baska bir kusueu yok. Guncel cihazlarin bircogunu dagitir

Cevabın için teşekkürler arkadaşım aldım telefonu çok şükür sağlam çıktı :)
  • bie sayfa yukarda mm 550 aldım yazmış biri sevinmiştim. 599 tl şimdi mm de
  • Beyler media mark'ta ki refurbished değil dimi? Hepsiburada ki cihazların bazıları refurbished oluyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Beyler media mark'ta ki refurbished değil dimi? Hepsiburada ki cihazların bazıları refurbished oluyormuş?

o sorunlar ilk partideydi artık son ürünler kaldı. arka kapağı değişik bu atrixlerin ilk partideki kaygan kapak yok. ben golddan 2 ay önce 580 e aldım hiç sıkıntım olmadı.
  • Taş gibi telefon. Guncelleme hersey degil kesimlikle kacirma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.