Şimdi Ara

Motorola Atrix nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen sıfır ürün arıyorum.Malum hepsiburada refurbished ürün gönderiyor.Avrupa bilişim deki görevli tamamen sıfır olduğunu söyledi ama hepsiburada da kabul etmiyor refurbished olduğunu.Bu ürün en temiz nereden alınır?Bildiğiniz güvendiğiniz mağazalar var mı?

• HB den aldım 3 4 aydır kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim inş. da sorun olmadan uzun bir süre kullanırım yani hbden alabilirsin sıkıntı çıkıcağını sanmam o sıkıntı çıkanlar ilk serilerdi
  • ben çok tedirgin oluyorum malum 2.el falan çıkar diye.alacam galiba
  • up
  • Ben de 1 hafta önce hepsiburada'dan aldım. Telefonu detaylı inceledim kesinlike refurbished değil. Ama teknoloji biraz da şans işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecirzinho

Ben de 1 hafta önce hepsiburada'dan aldım. Telefonu detaylı inceledim kesinlike refurbished değil. Ama teknoloji biraz da şans işi

hayırlı olsun,memnunmusunuz ekranı nasıl,hoparlör sesi güzel mi mümkünse bildiğniz telefonlarla kıyaslarmısnız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

quote:

Orijinalden alıntı: gecirzinho

Ben de 1 hafta önce hepsiburada'dan aldım. Telefonu detaylı inceledim kesinlike refurbished değil. Ama teknoloji biraz da şans işi

hayırlı olsun,memnunmusunuz ekranı nasıl,hoparlör sesi güzel mi mümkünse bildiğniz telefonlarla kıyaslarmısnız?

Teşekkür ederim. Telefon beklediğimden de iyi çıktı. Bundan önce elimde Sony Ericsson Xperia Arc vardı. Ekranı bir bravia engine kadar iyi olmasa da tatmin edici. Ses çıkışı gayet iyi. Yanında gelen kulaklık da oldukça başarılı. Zaten aynı fiyat aralığındaki telefonlardan ram açısından üstün. Herhangi bir donma takılma görmedim telefonda. Pili de gayet iyi gidiyor. Stock romla benchmarktan 6000 alıyorum.Eksilerine gelecek olursak blur arayüzü biraz sıkıntılı bir arayüz. Açıkça görülüyor ki tamamlanmadan piyasaya sürülmüş. Mesela telefonu kapatırken şarjınız %50 ise açınca %70 oluyor ve şarj 1-2 saat %70 üzerinden düşerken bir anda %20lik kayıp gözüküyor. Ana menüdeyken arama tuşuna basarsanız ana sayfa etkinliği kapatmaya zorla hatası veriyor. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki telefonu aldıktan sonra pişman olmayacaksın. Umarım yardımcı olabilmişimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.