Şimdi Ara

Motorola ATRIX - O.C 1.3 Ghz ROM | Stabilite (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu roomda tek parmak izimi çalışmıyor kamera çalışıyorsa bende kurcam akşam.
  • bu romda kendi playerla video oynarken sıkıntınız var mı?
  • ya arkadaşlar ben burda verilen romu yapayım dedimde bütün işlemleri yaptım herhangi bir hata ile karşılaşmadım fakat açılış ekranında cyanogenmod yazısında takıldı telefon acaba bişeyleri eksik mi yaptım yardımcı olabilecek birileri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur9345

ya arkadaşlar ben burda verilen romu yapayım dedimde bütün işlemleri yaptım herhangi bir hata ile karşılaşmadım fakat açılış ekranında cyanogenmod yazısında takıldı telefon acaba bişeyleri eksik mi yaptım yardımcı olabilecek birileri varmı?

pili söküp tak, Recovery'e girip wipe'ları yap tekrardan. sonra tewkrar romu flashla düzelecektir..

ayrıca bir sorum olacak bu romda video çekebiliyoruz değilmi? indiriyorum romu bakalım.. telefonu daha 3 gün önce aldım piyasadaki bütüm romları denedim anasını satiyim telefon yanacak sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Evet arkadaşlar uzun zamandır belki binlerce kere rom yüklemişimdir ama hiç birinde beklediğim performansı bulamadım. Fakat LinuxMobile'ın yaptığı son JB güncellemesi ile 1.3 Ghz OC mevcut ilk olarak şarj konusunda sıkıntı çıkar düşüncesi ile hiç OC bulaşmadım. Fakat beklediğim performansı alamayınca denemekten zarar gelmez düşüncesi ile OC yükledim ve emin olun şarjda hiç bir değişiklik olmadı telefonuda hiç bu kadar rahat çalışırken görmedim. Kamera sorunu bile çözüldü. Video çekimi bile yaptım. Bu romu sizlerle paylaşmassam vicdanım rahat etmeyecek

İlk olarak yapmanız gerekenler recovery menüsüne geldiğinizde, wipe cache/factory, wipe cache partition, wipe dalvik cache, wipe battery stats diyoruz. Ardından rom'u kuruyoruz, rom kurulumu bittikten sonra Gapps paketini kuruyoruz, onun ardından ise yukarıda verdiğim 1.3ghz overclock support ve Bluesleep fix'i kuruyoruz şimdi reboot diyoruz. Telefonunuz direk 1.3Ghz olarak ayarlı olacak.

Motorola ATRIX - O.C 1.3 Ghz ROM | Stabilite
     Motorola ATRIX - O.C 1.3 Ghz ROM | Stabilite

ya hocam bu işte yeniyim cihazı yeni aldım.nasıl yapıcaz anlamadım..recovery menüsü demişsin.unlock root yaptım recovery açılışta power + ses kısma ilemi yapıcaz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greendiablo -- 26 Mart 2013; 15:44:15 >

• Video calisiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en sonunda hallettim zor oldu ama.şimdi 2.gündeyim oyun oynamak için dokundum birden kendi kendine kapandı telefonmotorla yazıdsı çıktı .açılmadı.bataryayı çıkardım durum normal.
  • wRei hocam telefon geldi açmak için tuş kilidini sağa sürükledim telefon sapıttı.üste mesaj yerine girip 8 tane mesaj attı..bu ayarı nasıl kapatabiliriz mesaj ayarını?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.