Şimdi Ara

Motorola ATRIX - O.C 1.3 Ghz ROM | Stabilite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun zamandır belki binlerce kere rom yüklemişimdir ama hiç birinde beklediğim performansı bulamadım. Fakat LinuxMobile'ın yaptığı son JB güncellemesi ile 1.3 Ghz OC mevcut ilk olarak şarj konusunda sıkıntı çıkar düşüncesi ile hiç OC bulaşmadım. Fakat beklediğim performansı alamayınca denemekten zarar gelmez düşüncesi ile OC yükledim ve emin olun şarjda hiç bir değişiklik olmadı telefonuda hiç bu kadar rahat çalışırken görmedim. Kamera sorunu bile çözüldü. Video çekimi bile yaptım. Bu romu sizlerle paylaşmassam vicdanım rahat etmeyecek

İlk olarak yapmanız gerekenler recovery menüsüne geldiğinizde, wipe cache/factory, wipe cache partition, wipe dalvik cache, wipe battery stats diyoruz. Ardından rom'u kuruyoruz, rom kurulumu bittikten sonra Gapps paketini kuruyoruz, onun ardından ise yukarıda verdiğim 1.3ghz overclock support ve Bluesleep fix'i kuruyoruz şimdi reboot diyoruz. Telefonunuz direk 1.3Ghz olarak ayarlı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 10 Mart 2013; 14:15:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Stabilite, Android?

Çaktırma dostum.
  • quote:

Stabilite, Android?

İmzanıza bayıldım hocam
  • video calismiyor jb romlarda .. calisani da lagli calisiyor

ha birde romu kurduktan sonra reboot yapip tekrar cwm den gappsi kurun . kernelde kararli calismiyor bir zaman sonra sapitiyor buda benden ufak bir uyari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 10 Mart 2013; 15:20:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

video calismiyor jb romlarda .. calisani da lagli calisiyor

ha birde romu kurduktan sonra reboot yapip tekrar cwm den gappsi kurun . kernelde kararli calismiyor bir zaman sonra sapitiyor buda benden ufak bir uyari :)

Ben hala bir sorun yaşamadım dostum sıkıntı olursa konuya aktaracam.
  • ŞİMDİ ÖZETLEMEK GEREKİRSE BU ROM KURULURMU KURULMAZ MI
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

ŞİMDİ ÖZETLEMEK GEREKİRSE BU ROM KURULURMU KURULMAZ MI

Kullanıyorum 1 haftadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU ROM VİDEO KAYDI YAPABİLİYORMU ?

PARMAK İZİ VS ÇALIŞIYORMU
  • quote:

quote:

BU ROM VİDEO KAYDI YAPABİLİYORMU ?

Hayır çalışmıyor.
    Atrix için Custom romlarda kamera belki düzelir ama parmak izini unutun.

Katılıyorum fakat şöyle bir detay var. ICS ve JB romlarda çalışmıyor parmak izi okuyucu fakat. GB romlarda çalışmaktadır.
  • quote:

quote:

Hayır çalışmıyor.

Peki yeni karnelle parmak izi okuyucunun çalışma gibi bir durumu varmı acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeefeS

quote:

quote:

Hayır çalışmıyor.

Yalnız o ''kernel'' olacak.
    Motorola, Atrix modeline sadece Android 4.0.4 IceCreamSandwich sürümüne kadar destek verdi fakat bunu Türkiye dahil bir çok ülke alamadı. Alan ülkelerden sürüm port edildi o yüzden sadece port sürümde çalışıyor. İleri ki sürümlere destek vermediği için çalışması çok zor. Ancak Android ve Atrix'in donanımlarını çok çok iyi bilen birisi yapabilir fakat artık telefonda donanımları da eskidi. O yüzden bence custom romlarda parmak izini unutun.

Anladım hocam olsun bizde iz okuyucu olmadan kullanıcaz sanırım birçok kişininde kullandığı bir özellik değil zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır çalışmıyor.

Motorola, Atrix modeline sadece Android 4.0.4 IceCreamSandwich sürümüne kadar destek verdi fakat bunu Türkiye dahil bir çok ülke alamadı. Alan ülkelerden sürüm port edildi o yüzden sadece port sürümde çalışıyor. İleri ki sürümlere destek vermediği için çalışması çok zor. Ancak Android ve Atrix'in donanımlarını çok çok iyi bilen birisi yapabilir fakat artık telefonda donanımları da eskidi. O yüzden bence custom romlarda parmak izini unutun.

Anladım hocam olsun bizde iz okuyucu olmadan kullanıcaz sanırım birçok kişininde kullandığı bir özellik değil zaten

İyi güzel özellik fakat olmasa da olur. Stock rom ve CM7 sürümlerde cihaz çok kötü çalışıyor zaten. Bu romu kurun gerçekten cihazı gerçek anlamıyla kullanmaya başlayacaksınız.

Size güvenipte bu romu kurucam hocam yalnız benim telefonu alalı 3 gün olmasına rağmen cm7 yi çaktım şimdi eğer ben bu romu kullanmak istemezsem tekrardan cm7 ye dönebilirim değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 10 Mart 2013; 22:32:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır çalışmıyor.

İyi güzel özellik fakat olmasa da olur. Stock rom ve CM7 sürümlerde cihaz çok kötü çalışıyor zaten. Bu romu kurun gerçekten cihazı gerçek anlamıyla kullanmaya başlayacaksınız.

Size güvenipte bu romu kurucam hocam yalnız benim telefonu alalı 3 gün olmasına rağmen cm7 yi çaktım şimdi eğer ben bu romu kullanmak istemezsem tekrardan cm7 ye dönebilirim değil mi ?

Evet, istediğiniz an istediğiniz sürümü yükleyebilirsiniz.

Saolasın Hocam indiriyorum

• arkadaşlar garanti işi ne olacak.rom attıktan sonra herşeyi geri alabilme durumu varsa ben de girmek istiyorum bu rom işine. ayrıntılı olarak rom atma olayı için bi link önerebilir misiniz? bir de cihaz oyunda ve nette zaten ısınma yaşıyor.. oc il1.3 olursa durum daha kötü olmuyor mu?test sonuçları nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 11 Mart 2013; 11:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

arkadaşlar garanti işi ne olacak.rom attıktan sonra herşeyi geri alabilme durumu varsa ben de girmek istiyorum bu rom işine. ayrıntılı olarak rom atma olayı için bi link önerebilir misiniz? bir de cihaz oyunda ve nette zaten ısınma yaşıyor.. oc il1.3 olursa durum daha kötü olmuyor mu?test sonuçları nasıl?

Boatloader kilidi kırıldıktan sonra cihaz garantiden çıkmış sayılır. Youtube üzerinde İngilizce anlatımlı videolar mevcut, Google üzerinden de Türkçe yazılı anlatımlara ulaşabilirsiniz.
  • LÜTFEN KURANLAR ŞARJ DURUMU PERFORMANS ÖZELLİK BAKIMINDAN TEST EDİP YÜKLEMEYE DEĞERMİ SÖYLEYEBİLİRLER.
  • quote:

LÜTFEN KURANLAR ŞARJ DURUMU PERFORMANS ÖZELLİK BAKIMINDAN TEST EDİP YÜKLEMEYE DEĞERMİ SÖYLEYEBİLİRLER.

Hocam ben yükledim şarj konusunda daha denemedim tam doldurmadım telefonu şu an şarjda oyun performans olarakta biraz sonra dener sonuçlarını yazarım ancak ben kasma yada takılma görmedim ayrıca video kamera ve fotoğrafta çalışıyor tek sıkıntısı ekran karardığı zaman alttaki 4 tuş ışığı yanmıyor parlaklıktan tekrardan açıp kapayınca açılıyor alt ışıkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeefeS -- 11 Mart 2013; 16:04:07 >
  • quote:

quote:

quote:

LÜTFEN KURANLAR ŞARJ DURUMU PERFORMANS ÖZELLİK BAKIMINDAN TEST EDİP YÜKLEMEYE DEĞERMİ SÖYLEYEBİLİRLER.

Hocam ben yükledim şarj konusunda daha denemedim tam doldurmadım telefonu şu an şarjda oyun performans olarakta biraz sonra dener sonuçlarını yazarım ancak ben kasma yada takılma görmedim ayrıca video kamera ve fotoğrafta çalışıyor tek sıkıntısı ekran karardığı zaman alttaki 4 tuş ışığı yanmıyor parlaklıktan tekrardan açıp kapayınca açılıyor alt ışıkları

Otomatik parlaklık yaparsanız tuş ışıkları sönmez diye biliyordum. Deneyin isterseniz

Tamam hocam deniyorum bu arada rom için teşekkürler gerçekten dediğin gibi varmış yeni karnel çıkana kadar bu romda kalmayı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Otomatik parlaklık yaparsanız tuş ışıkları sönmez diye biliyordum. Deneyin isterseniz

Tamam hocam deniyorum bu arada rom için teşekkürler gerçekten dediğin gibi varmış yeni karnel çıkana kadar bu romda kalmayı düşünüyorum

Karnel değil dostum kernel, beğenmenizede sevindim. Zaten de beğeneceğinizi düşündüğümden paylaştım.

• The file you requested was not found

yazıyor linkleri düzeltirmisiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.