Şimdi Ara

Motorola Atrix Root 30 saniyede (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
34.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1984

Atrix root etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Cihazda 2.2 yada 2.3 rom hangisi olursa olsun, 30sn'de root işlemini aşağıdaki programla yapabilirsiniz. Yapacağınız şey, pc'de motorola usb sürücüleri yüklü olmalı. Sürücüleri buradan indirebilirsiniz Telefon menüsünden Settings / Applications / Development 'a girip USB Debugging açın ve cihazı usb kablosuyla pc'ye bağlayın. İşletim sisteminize göre aşağıdan uygun sürümü indirip Pete's Motorola Root Tools.exe çalıştırın.

Windows 7 / Vista için
    Windows XP için

Programı çalıştırdıktan sonra ekrandaki adımları takip edin, işlem bitince cihazı yeniden başlatın.
    Kolay gelsin.

Motorola Atrix Root 30 saniyede

Not: link - anlatım herbirşey alıntıdır. Kendim kaynak bulmakta zorlandığım için konuyu açmayı uygun gördüm, alıntı yaptığım adres bu

Selam arkadaşım ben root yapamadım.Acaba bana yardımcı olabilirmisin.Ayrıntılı olarak nasıl yapacağımı anlatsan diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosberq

quote:

Atrix root etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Cihazda 2.2 yada 2.3 rom hangisi olursa olsun, 30sn'de root işlemini aşağıdaki programla yapabilirsiniz. Yapacağınız şey, pc'de motorola usb sürücüleri yüklü olmalı. Sürücüleri buradan indirebilirsiniz Telefon menüsünden Settings / Applications / Development 'a girip USB Debugging açın ve cihazı usb kablosuyla pc'ye bağlayın. İşletim sisteminize göre aşağıdan uygun sürümü indirip Pete's Motorola Root Tools.exe çalıştırın.

Windows 7 / Vista için
    Windows XP için

Programı çalıştırdıktan sonra ekrandaki adımları takip edin, işlem bitince cihazı yeniden başlatın.
    Kolay gelsin.

Not: link - anlatım herbirşey alıntıdır. Kendim kaynak bulmakta zorlandığım için konuyu açmayı uygun gördüm, alıntı yaptığım adres bu

Selam arkadaşım ben root yapamadım.Acaba bana yardımcı olabilirmisin.Ayrıntılı olarak nasıl yapacağımı anlatsan diyorum

dostum başlıkta anlatılanlardan bir tek kelime fazlasını anlatamam sana, ordakileri uyguladın da hata mı aldın?

• quote:

quote:

quote:

Windows 7 / Vista için
    Windows XP için

Kolay gelsin.

dostum başlıkta anlatılanlardan bir tek kelime fazlasını anlatamam sana, ordakileri uyguladın da hata mı aldın?

Arkadaşım programı açtım telefonu bağladım sol altta ilk seçeneğe tıkladım (root my phone) ancak hiç birşey olmadı telefonu çıkarttım kapatıp açtım birşey yok superuser gelmesi gerekmiyormu

• telefonun sürücülerini yükledin mi bilgisayarına?

ve de bilgisayarın "admin" yetkileriyle mi açıldı yoksa normal kullanıcı mı? admin yetkisi ile açılmış olmalı
  • quote:

telefonun sürücülerini yükledin mi bilgisayarına?

ve de bilgisayarın "admin" yetkileriyle mi açıldı yoksa normal kullanıcı mı? admin yetkisi ile açılmış olmalı

Fabrikanın bilgisayarından giriyorum açılırken admin yetki istedi ama şifreyi bilmediğim için iptal dedim.Ancak yığın depolama çalışıyor Telefonuma dosya yüklemesi yapabiliyorum birde sürücüler yüklü
  • quote:

quote:

Fabrikanın bilgisayarından giriyorum açılırken admin yetki istedi ama şifreyi bilmediğim için iptal dedim.Ancak yığın depolama çalışıyor Telefonuma dosya yüklemesi yapabiliyorum birde sürücüler yüklü

admin istiyordu bildiğim kadarıyla bunu yapabileceğin bir bilgisayarda denersen olumlu sonuç alacağını düşünüyorum
  • root programını yenilerseniz root yapılım
  • Şu Pete's linkini lütfen yeniler misiniz arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

admin istiyordu bildiğim kadarıyla bunu yapabileceğin bir bilgisayarda denersen olumlu sonuç alacağını düşünüyorum

Çok sağol arkadaşım oldu.

• superuseri kaldırırsanız bir bakışta rootu anlayamazlar incelemez yada yeniden superuser kurmak istemezler ise.
  • linkler ölü
  • ölü link yeni inkler verecek arkadaşlar var mı
  • http://dl.dropbox.com/u/6643359/Software/Android/DROID%203/PetesMotorolaRootTools_v1.08.zip

Telefonu ilk aldığımda cihazı root yapmıştım, sonra dokunmatik sorunu için servise gönderirken orijinal yazılımı flasladım gönderdim.

Hiç bir sorun çıkmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manager79 -- 24 Ekim 2012; 13:09:31 >
  • bu program bende işe yaramadı başka bi siteden bulduğum super one click ile yapabildim
    program linki aşağıda yöntem birebir aynı
    superoneclick
  • Arkadaşlar yöntem değişti mi, nedir yeni rootlama yöntemi? Telefon 4G değil, Türkiye'de satılan Atrix'lerden 2.3.4 yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Arkadaşlar yöntem değişti mi, nedir yeni rootlama yöntemi? Telefon 4G değil, Türkiye'de satılan Atrix'lerden 2.3.4 yüklü.

İlk mesajdaki yöntemi doğru düzgün uygularsanız oluyor. Ben de aynı cihaza aynı yolla yaptım 2 hafta önce.
  • http://www.oneclickroot.com/ u indirin driverlarını kurun telefonun o halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

http://www.oneclickroot.com/ u indirin driverlarını kurun telefonun o halleder.

Bilgilerinizi istiyor. Verince de böyle bir yazı çıkıyor, indimek yerine:

One Click Root BETA Will Be Launching November

WE ARE SORRY FOR THE DELAY OF THE RELEASE OF ONE CLICK ROOT BETA. OUR DEVELOPMENT TEAM IS WORKING AROUND THE CLOCK TO GET THIS OUT THE DOOR ASAP.

We will keep you up to date with the latest news on android rooting, and the launch of One Click Root.

İşin özü işe yaramıyor.

• http://www.4shared.com/get/0k2yDv9l/petesmotorolaroottools_v106.html

zorla buldum buradan uyguladım işe yarıyo kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayarcini

http://www.4shared.com/get/0k2yDv9l/petesmotorolaroottools_v106.html

zorla buldum buradan uyguladım işe yarıyo kolay gelsin

1.07 sürümü mediafire

http://www.mediafire.com/?7w1guuw5rz154mq

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.