Şimdi Ara

Motorola Atrix Root 30 saniyede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
34.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atrix root etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Cihazda 2.2 yada 2.3 rom hangisi olursa olsun, 30sn'de root işlemini aşağıdaki programla yapabilirsiniz. Yapacağınız şey, pc'de motorola usb sürücüleri yüklü olmalı. Sürücüleri buradan indirebilirsiniz Telefon menüsünden Settings / Applications / Development 'a girip USB Debugging açın ve cihazı usb kablosuyla pc'ye bağlayın. İşletim sisteminize göre aşağıdan uygun sürümü indirip Pete's Motorola Root Tools.exe çalıştırın.

Windows 7 / Vista için
    Windows XP için

Programı çalıştırdıktan sonra ekrandaki adımları takip edin, işlem bitince cihazı yeniden başlatın.
    Kolay gelsin.

Motorola Atrix Root 30 saniyede

Not: link - anlatım herbirşey alıntıdır. Kendim kaynak bulmakta zorlandığım için konuyu açmayı uygun gördüm, alıntı yaptığım adres bu

• teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markhov -- 13 Şubat 2012; 21:00:24 >
  • unroot da yapılabiliyor mu
  • denemedim ama rootu çok başarılı, onu da yapıyordur herhalde
  • root hdmıdan oyun oynamayı sağlıyor mu
  • rootlamak oyun oynamayı sağlamaz

rootladıktan sonrahttp://atrix4ghacks.com/atrix-4g-hacks/how-to-enable-webtop-without-laptopusb-dock/ burdakileri uygularsan birşeyler yapabilirsin :) ben yaptım ancak daha deneyecek mekan bulamadım

bulunca haber vereceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lunu demek istiyorum hdmı modunu tam manada kullanılmıyor rootla bu sağlanıla biliryor mu? lcd'di de menü içinde gezme intertek dolaşmak gibi
  • verdiğim linktekileri yaparsan sağlar demek istedim adım adım anlatmış orada

benim hdmi deneyebileceğim bir yer olmadığı için çalışıp çalışmadığını mediamarkta gidip oradaki televizyonların birinde deneyerek öğrenebileceğim

• ya benim hdmi kablomda bir sıkıntı var, ya rootlarken bir sıkıntı oldu yada mirroring denerken yüklediğim birşeyler sistem dosyalarını mahvetti

mediamarktta ve teknosada denedim telefonu hdmidan bağlantı kuramadım
  • bende root yaptım hocam teşekkür ederim sırf Adfree programı çalışsın diye,

program diğer ücretsiz programlarda çıkan reklamları blockluyor.
  • Benim telefonuda rootladım ana başlığa ekliyorum bu konuyu.
  • Bütün romlarda çalışıyor mu ? Ben de t-mobile rom'u var da cihazı pert etmiyim şimdi. :)
  • ya arkadaşlar mazur görün bu root ne işimize yarıyor? bilmediğimden soruyorum, muhakkak iyi bişedir, riskli bir uygulama mı?
  • bu işler yapılmadan önce iyi araştırılması gerekiyor. Bu işlemler garanti dışı bırakıyor ve dikkatli yapılmadığı takdirde , telefonuza zarar verir.
  • bazı uygulamalar telefonun "yönetici" haklarına erişilerek kullanılmasını gerektiriyor, telefonu rootlamak aynı bilgisayardaki gibi "admin" hesabına girmek gibidir,

garanti dışı bırakma konusunda emin değilim, eğer bootloader'ı kırarsanız garanti dışı kalır ancak

sadece rootla garanti dışı kalınacağına dair elle tutulur hiçbir bilgi yok, kaldı ki rootlama geri dönülebilir bir işlemdir

bu aynı windows xp yüklü bir bilgisayara windows 7 yüklemek gibidir, eğer orijinal değilse teknik destek alamazsınız, ancak windows 7 kullanırken işlemciniz ya da ekran kartınız yanarsa teknik servis size "aaa siz windows 7 kullanmaya başlamışsınız, garanti dışı kalmış sayılır" diyemez.
  • Peki diyelim ki bu yönetmle cihazı root ettik,

peki unroot etmek istersem nasıl olacak? Açıklarsanız memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

bazı uygulamalar telefonun "yönetici" haklarına erişilerek kullanılmasını gerektiriyor, telefonu rootlamak aynı bilgisayardaki gibi "admin" hesabına girmek gibidir,

garanti dışı bırakma konusunda emin değilim, eğer bootloader'ı kırarsanız garanti dışı kalır ancak

sadece rootla garanti dışı kalınacağına dair elle tutulur hiçbir bilgi yok, kaldı ki rootlama geri dönülebilir bir işlemdir

bu aynı windows xp yüklü bir bilgisayara windows 7 yüklemek gibidir, eğer orijinal değilse teknik destek alamazsınız, ancak windows 7 kullanırken işlemciniz ya da ekran kartınız yanarsa teknik servis size "aaa siz windows 7 kullanmaya başlamışsınız, garanti dışı kalmış sayılır" diyemez.

milleti yanlış yönlendirme kardesim sonra bi ton küfür yiyeceksin. ne demek elle kanıtlanmıs bir bilgi yok?unrootu da yapabiliyorsan sıyrılırsın rootlu cihazı servise verdiginde elindee! patlatırlar bilmem anlatabildimmi.daha androidde yeniyim diyorsun millete yanlış bilgi veriyorsun!ROOT ETMEK CİHAZI GARANTİ DIŞINA BIRAKIR! HİÇ BİLMİYORSAN ARARSIN KVKYI GENPAYI NETCELLİ SORARSIN EMİN OLMAK İÇİN ÇOK ZOR OLMASA GEREK BİZ BİLİYORUZKİ SÖYLÜYORUZ..unroot olayını iyi arastırın tereddütte kaldıgınızda hemen geri dönebilmek sizi rahatlatacaktır.root işlemini kim anlatıyorsa unroot işleminide anlatsın.

• bana kardeşimli konuşma hakkını sana verdiğim yeri ve zamanı hatırlamıyorum, üslubuna dikkat et

1 senedir xperia x10 ile android kullanıyorum, androidde yeniyim hiçbir zaman demedim

orada kocaman yazdım,
    quote:

garanti dışı bırakma konusunda emin değilim
    diye, gözünde sıkıntı varsa- ya da okuma yazmanda sorun varsa birilerine gözük derim.

bu satırdan sonrası yeniyil09u ilgilendirmiyor, cevap yazmazsan kaliteni belli etmiş olursun

gingerbreak yazılımını kullanarak çok kısa sürede unroot yapılabiliyor, sadece sürümün için uygun olanı ara-bul sonra adımları takip et, herkes armut piş ağzıma düş yapıyor 2 dk forum araması ya da google araması yaparsanız her türlü bilgiye çok rahat ulaşabilirsiniz

Not: adamın asabını bozup şuradaki iki gram keyifli forum zevkinin de içine limon sıkıyorsunuz, hayrına bildiğimizi paylaşalım diyoruz adamın verdiği tepkiye bak tövbe adamı akşam akşam günaha sokuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

bana kardeşimli konuşma hakkını sana verdiğim yeri ve zamanı hatırlamıyorum, üslubuna dikkat et

1 senedir xperia x10 ile android kullanıyorum, androidde yeniyim hiçbir zaman demedim

orada kocaman yazdım,
    quote:

garanti dışı bırakma konusunda emin değilim
    diye, gözünde sıkıntı varsa- ya da okuma yazmanda sorun varsa birilerine gözük derim.

bu satırdan sonrası yeniyil09u ilgilendirmiyor, cevap yazmazsan kaliteni belli etmiş olursun

gingerbreak yazılımını kullanarak çok kısa sürede unroot yapılabiliyor, sadece sürümün için uygun olanı ara-bul sonra adımları takip et, herkes armut piş ağzıma düş yapıyor 2 dk forum araması ya da google araması yaparsanız her türlü bilgiye çok rahat ulaşabilirsiniz

Not: adamın asabını bozup şuradaki iki gram keyifli forum zevkinin de içine limon sıkıyorsunuz, hayrına bildiğimizi paylaşalım diyoruz adamın verdiği tepkiye bak tövbe adamı akşam akşam günaha sokuyorlar

dogru haklısın kalitemi belli edip seinle muhattap olmamam lazım.birilerinin senin sözünle root edip sıkıntı oldugunda serviste başına bela olmaları cebinden bi ton para çıkarmaları sonucu gelip sana ana bacı sövmesi daha iyi olurdu en azından salladıgını anlamıs olurdun!! sen kimsin ki? abimi çekecem bey mi diyecem?keyifli yorum yapman için millete armut piş agzıma düş diyene kadar git arastır ondan sonra gel bilgi ver yukarıda ne yazdıgın gayet açık konuyla ilgili bilinçli arkadaslar bilir zaten.gözüne gözlük falan ne ayaksın sen?edepsizlik diz boyu hava civa yapıyorsun anca klavye erkekliği.. yürü be koçum kim tutar seni :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 4 Mart 2012; 20:06:17 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.