Şimdi Ara

Motorola Atrix - Sim kart takılıyken reset sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nisan ayında HB'den aldığım Motorola Atrix telefonum bir ay önce sık sık donmaya ve ardından kendi kendine reset atmaya başladı. Sonraki günlerde bu sorun artık 10-15 dakikada bir olmaya başladı, telefon açılıyor sim kodunu giriyorum hiçbir işlem yapmama rağmen 10 saniye sonra kendi kendine reset dahi atıyordu. Twitter, Gmail vb. kullanırken, arama yaparken, calendar kullanırken, 3g açıkken de kapalıyken de... özetle her an her yerde sorun oluyordu.

3 hafta evvel servise gönderdim test dahi etmeden güncelleme yapıp gönderdiler, telefon geldi 2 saat içerisinde 7-8 kez resetlendi. 2. kez servise gönderdim "test ettik sorun yok dediler, yine yazılım güncellemesi yaptık" deyip geri gönderiler ama durum yine aynı, bugün elime geçtikten sonraki 20 dakikada 4 kez resetlendi, üstelik telefonda hiçbir şey kurulu değilken! Az evvel sim kartı çıkarıp açtım yaklaşık 20 dakikadır kullanıyorum ve en ufak bir takılma dahi olmadı.

Forumda birkaç başlık var Atrix resetleme sorunu ile ilgili, fabrika ayarlarına geri dönülmesi tavsiye edilmiş başka bir çözüm göremedim. Bir de bende sim kartın olmaması durumunda sorun çıkmayınca sizlere sormak istedim.

Not: Telefona takılı ekstra bir sd kart vs. yok.

• hücre yayın mesajlarını kapat forumda okumuştum
  • Hocam o ayar zaten kapalıydı, aktifleştirdim olmadı, yeniden pasif yaptım yine olmadı. Yazılımsal bir sorun da olabilir, başka telefonlarda benzer sorun yaşayan oldu mu acaba?
  • hocam sim kartını değiştir sorun çözlür flipout da böyle yapmıştı bana sim kartı değiştirdim geçti
  • Akşam avea'nın 128 KB'lık yeni sim kartlarından taktım, onda da aynı sorun devam etti. maalesef işe yaramadı yani.
  • sim kart metal yüzeyi küçük olandan al. yeni sim. sorun eski tip sim kartlardan kaynaklanıyordur muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.