Şimdi Ara

Motorola Atrix, Turkcell tarafından satışa sunuluyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
6
Favori
77.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26
    Sallayan belli hocam verdiğin linkte bir denetleyicinin pazar payını söylüyor.Ve bu denetleyici markanın kullanıldığı en iyi 10 akıllı telefonun gösteriyor.Denetleyici markası aynı olması onu basit yada gelişmiş yapmaz.Bir denetleyicinin 1 bitlik denetleyiciside vardır 4te 5 te.Bu atrixin 1 bit kullandığı gerçeğini değiştirmez. Olay teklojide biter.Galaxy S 10 dokunuşa kadar algılattım parmaklarım yetmedi.Belki daha fazla bile algılatabilirdim.

neyse okuyan anladı zaten.
    sadece marka değil model'de aynı.
    quote:

Androidte super amoled ekranlı bir cihaza basit algılayıcı koyan gördünmü sen ??

super amoled'li sgs ile tft'li atrix aynı çoklu dokunma çipini kullanıyor.

not: bu arada google translate falan kullanmış gibisin, makalede ne yazdığını da pek anlamamışsın :D

Aynı chipset mi biri Atmel maXTouch mXT224 diğeride aynısını kullanıyor fakat E serisini kullanıyor. Atmel maXTouch mXT224E(Galaxy S ve SII de kullanılan). Yazmıyacağım bir daha konu çöpe döndürdük kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 3 Şubat 2012; 15:10:50 >

• Arkadaşlar kusura bakmayın cahilliğime verin, telefonun ekranına on parmakla dokununca algılasa ne faydası var 2 parmakla dokununca? biri açıklayabilirmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

Sallayan belli hocam verdiğin linkte bir denetleyicinin pazar payını söylüyor.Ve bu denetleyici markanın kullanıldığı en iyi 10 akıllı telefonun gösteriyor.Denetleyici markası aynı olması onu basit yada gelişmiş yapmaz.Bir denetleyicinin 1 bitlik denetleyiciside vardır 4te 5 te.Bu atrixin 1 bit kullandığı gerçeğini değiştirmez. Olay teklojide biter.Galaxy S 10 dokunuşa kadar algılattım parmaklarım yetmedi.Belki daha fazla bile algılatabilirdim.

neyse okuyan anladı zaten.
    sadece marka değil model'de aynı.
    quote:

Androidte super amoled ekranlı bir cihaza basit algılayıcı koyan gördünmü sen ??

super amoled'li sgs ile tft'li atrix aynı çoklu dokunma çipini kullanıyor.

not: bu arada google translate falan kullanmış gibisin, makalede ne yazdığını da pek anlamamışsın :D

Aynı chipset mi biri Atmel maXTouch mXT224 diğeride aynısını kullanıyor fakat E serisini kullanıyor. Atmel maXTouch mXT224-E

arkadaş bir adam bu kadar insanın önünde yalan söyler mi?
    http://androidandme.com/2010/05/news/samsung-galaxy-s-to-also-feature-atmel-maxtouch-sensors/
    http://www.chipworks.com/en/technical-competitive-analysis/resources/recent-teardowns/2011/02/teardown-of-the-motorola-atrix-smartphone/

akıl mantık sahibi forum üyeleri çoktan anladı olayı ;)

daha fazla kanıt:http://www.ifixit.com/Teardown/Motorola-Atrix-4G-Teardown/4964/2

"The front panel houses an Atmel mXT224 touchscreen controller underneath the LCD connector. It's the same chip we've found on the Samsung Galaxy Tab, Nexus S, and HTC Evo 4G."
    bildiğiniz üzere nexus s'de super amoled ekran kullanıyor.

daha da fazla kanıt:http://www.careace.net/2010/05/24/samsung-galaxy-s-vs-htc-desire-multitouch/

arkadaşın verecek cevabı kalmadığı için tartışmayı kendince bitirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 3 Şubat 2012; 15:32:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

Arkadaşlar kusura bakmayın cahilliğime verin, telefonun ekranına on parmakla dokununca algılasa ne faydası var 2 parmakla dokununca? biri açıklayabilirmi?
    tartışmayı kes artık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 3 Şubat 2012; 15:18:38 >
  • FaruK_26............anladık piyano senin için herşey demek..............(başka bişeye yarıyormu bilmiyorum)
  • quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın cahilliğime verin, telefonun ekranına on parmakla dokununca algılasa ne faydası var 2 parmakla dokununca? biri açıklayabilirmi?

Hocam 2 tane yetiyorda artıyor bile.3 ye gerek kalmıyor.Sadece oyunlarda 2 dokunuş işe yarıyor.Bu tartışmada saçma.Bu telefon ideos x5 in f/p liderliğini eline alıcak bir cihaz öyle düşünün.... 3 dokunmuş-5 dokunmuş fazla bir extra özelliği yok.....Tablet olsa hadi diyecekde 4 inç bir ekrana 3 parmak dokunuşu yapınca ekran gözükmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

quote:

Hocam 2 tane yetiyorda artıyor bile.3 ye gerek kalmıyor.Sadece oyunlarda 2 dokunuş işe yarıyor.Bu tartışmada saçma.Bu telefon ideos x5 in f/p liderliğini eline alıcak bir cihaz öyle düşünün.... 3 dokunmuş-5 dokunmuş fazla bir extra özelliği yok.....Tablet olsa hadi diyecekde 4 inç bir ekrana 3 parmak dokunuşu yapınca ekran gözükmez

Yani hocam bende onu demeye getiriyorum, 4 inçlik bir ekrana üç parmakla dokunup algılasa ne olur, algılamasa ne olur, on parmakla dokunup on parmağını da algılasa senin ne işine yarar, boşuna bir tartışma yapılıyor,
    ikinci mevzu buraya galiba üçüncü yazışım bir grup kurulsa bu tartışmalar orada yapılsa daha iyi olmazmı?

• bencede bir grup kurulmalı.
  • quote:

Gerçekten millet dokunma davasına birbirine girmiş,belki benim bilmediğim birşey var?
    10 noktaya nasıl dokunulur,10 parmak dokunsak ne yapılır.10 nokta anlamı 10 noktaya dokunup birşeyler yapmakmı yoksa algılama ile ilgili birşeymi?
    Ciddi soruyorum espri filan değil,ilginç geldi.
    T20 kullanıyorum ama motorola telefonları severim,özellikle şu suya şoka dayanıklı bir telefonu var model ismi aklıma gelmiyor.
    USA ya giden biri olsa aldırıcağım.
    Neyse herkeze iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

quote:

Gerçekten millet dokunma davasına birbirine girmiş,belki benim bilmediğim birşey var?
    10 noktaya nasıl dokunulur,10 parmak dokunsak ne yapılır.10 nokta anlamı 10 noktaya dokunup birşeyler yapmakmı yoksa algılama ile ilgili birşeymi?
    Ciddi soruyorum espri filan değil,ilginç geldi.
    T20 kullanıyorum ama motorola telefonları severim,özellikle şu suya şoka dayanıklı bir telefonu var model ismi aklıma gelmiyor.
    USA ya giden biri olsa aldırıcağım.
    Neyse herkeze iyi forumlar...

Motorola defy galiba senin bahsettiğin telefon

• arkadaşlar atrix için ekran jelatinleri ve kılıfları nerelerden aldınız? ben çok fazla bulamadım
  • quote:

quote:

quote:

Yani hocam bende onu demeye getiriyorum, 4 inçlik bir ekrana üç parmakla dokunup algılasa ne olur, algılamasa ne olur, on parmakla dokunup on parmağını da algılasa senin ne işine yarar, boşuna bir tartışma yapılıyor,
    ikinci mevzu buraya galiba üçüncü yazışım bir grup kurulsa bu tartışmalar orada yapılsa daha iyi olmazmı?

Hocam grubu siz kurun sonra devredersinizAndroid konularının yetkilisi halledebilir bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

arkadaşlar atrix için ekran jelatinleri ve kılıfları nerelerden aldınız? ben çok fazla bulamadım

Telefon türkiyeye yeni geldiği için kılıf daha yaygın değil.Fakat e-baydan temin edebilirsiniz çok ucuza.Teslimat süresi 2 haftayı buluyor yurtdışı olduğu için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam grubu siz kurun sonra devredersinizAndroid konularının yetkilisi halledebilir bu sorunu

Hocam anlasam kuracağımda bu konularda bilgisi olan aktif bir arkadaş kursa daha iyi olur ben her gün foruma giremiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında hocam sen kursan daha iyi olur aktif ve bilgili bir arkadaşa benziyorsun yanılıyormuyum

• Cevap veremeyince kes artık.
    O küçük ekrana nekadar parmak sığdırmayı planlıyorsa artık.
  • arkadaşlar bende atrix almaya karar verdim ama turkcelldeli atrix - hepsiburada daki atrix 4g ikiside aynı cıhazmı fark
    varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında hocam sen kursan daha iyi olur aktif ve bilgili bir arkadaşa benziyorsun yanılıyormuyum

Atrix Telefonu olan biri kursa daha mantıklı olur.Ben ilgilenemem kendi konuma zor zaman ayırıyorum hocam :):) Ama belki bu telefona rom hazırlayabilirim Bu arada xda developers sitesindeki atrix 4g romlarını kurmayın.Telefonu brick yapabilirsiniz....Genelde bu telefon AT&T hattı 4G olarak satılmış galiba.Dikkat etmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 3 Şubat 2012; 17:15:34 >

• ARKADAŞLAR,NETTE ATRİX ARAŞTIRIRKEN,ilanyolla nokta com adresinde birisinin ilan verdiğini gördüm.
    ilan sitesindeki adamın hesabı
    sgs 2 205 euro vs vs çok kelepir fiyatlara ilan vermiş.mail adresi var orda mail attim,geri dönüyorlar.
    ATRİX ARIYORUM ELİNİZDE VAR MI DİYE MAİL ATTIM, YOLLADIKLARI CEVAP :
    Merhaba,

Biz stok DROID Motorola RAZR XT912, Yeni ve Unlocked Brand, komple aksesuarları ve 12 ay garanti ile şirket üreticisi orijinal kutusunda mühür.

SİPARİŞ
    ----------

Motorola DROID RAZR XT912 (kargo ücreti dahil) ...... 230 Euro

* Eğer 2adet satın 1unit serbest olsun

* 2adet ücretsiz ve discout fiyat almak 5adet satın alırsanız.

Evinizin ya da ofisinizin teslim
    --------------------------------

* Biz FedEx Express, DHL veya UPS ile gönderilir.

* (Iki gün), yaklaşık 48hours içinde teslim

* Dünya çapında gemi.

NASIL SATIN ALMAK İÇİN
    ----------

Aşağıdaki gerektiren tam teslim bilgileri ile bize geri almak yapın:

Adı:

Teslimat Adresi

Cep telefonu numarası:

NOT:
    -----

* Biz satış promosyon fiyat şimdi böylece şirketimizin satış promosyon yararlanmakiçin şanslı müşterileri arasında olabilir deneyin tekrar artacaktır sonra şirketimizinSATIŞ PROMO artık, çünkü ucuz satmak.

* Bize öğeyi geri dönebilirsiniz memnun değilseniz Size 6 ay iade politikası ve biztam parayı geri vermek ya da sizin için öğeyi değiştirmek. teşekkürler
    ----------------------------------------
    BUNA KARŞILIK BEN YİNE MAİL ATTIM DRZ İSTEMİYORUM ATRİX 4G VAR MI ELİNİZDE DEDİM,TEKRAR MAİL YOLLADILAR:
    Evet, biz Motorola ATRIX 4G, kapı adıma kargo ücreti dahil $ 290 usd maliyet.

Yani, şimdi, sizin için shippment hazır öğeyi paketi böylece İsim, adres ve kişiseltelefon numarası ile geri ok.thanks cevap yok

Saygılar
    -----------------------------------------------------------------------------
    BU MAİL.LER MANTIKLI MI ARKADAŞLAR,BU İLANLARI GÖREN BU KİŞİLERİ TANIYAN VAR MIDIR, GÜVENİLİR BİR YÖNTEM MİDİR. LCV.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

arkadaşlar atrix için ekran jelatinleri ve kılıfları nerelerden aldınız? ben çok fazla bulamadım

http://www.pdateknoloji.com/Motorola-Atrix-seffaf-Silikon-Kilif-Siyah-Renk_4362.html#0
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.