Şimdi Ara

Motorola Atrix, Turkcell tarafından satışa sunuluyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
6
Favori
77.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim atrix İstanbuldan çıkamadı hala, kargo takipde sabah nasılsa şimdi de aynı yerde duruyor
  • arkadaşlar bende almak istiorum bu telefonu kullanan arkadaşlar

1 - şebeke üzerinden görüntülü görüşme çalışıyormu
    2 - ses kalitesi ve yüksekligi nasıl hem hoparlör hem kulaklık GALAXY S İ9000 KADAR İYİMİ KULLANMIŞ OLAN VARMI GALAXY S
    3- fotograf çekimi nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @2101

arkadaşlar bende almak istiorum bu telefonu kullanan arkadaşlar

2 - ses kalitesi ve yüksekligi nasıl hem hoparlör hem kulaklık GALAXY S İ9000 KADAR İYİMİ KULLANMIŞ OLAN VARMI GALAXY S
    3- fotograf çekimi nasıl

Hocam 2. soruna cevap vereyim.Atrixin Galaxy S gibi ses kalitesinin olduğunu sanmıyorum.Galaxy S Androidte en iyi ses kalitesi olan cihazlardan biri.Galaxy S te wolfson Audio Hub WM8994 chipset kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @2101

arkadaşlar bende almak istiorum bu telefonu kullanan arkadaşlar

3- fotograf çekimi nasıl

her türlü atrix diyorum galaxy s eski telefonum ekran galaxy s ile aynı s2 den düşük dokunmatik çok güzel fotoğraf çekimi bana yeterli geldi ses kalitesi gayet iyi bir fark farkedemedim.
  • hepsiburadada sınırlı stok diyor millet yüklendi herhalde dün ve bugün, D.H de atrix grubu ile ilgili bir çalışma varmı?
  • Selam arkadaşlar 3 saat önce bende sipariş verdim. World card 3d ile ödeme yaptım. Sanırım 932-93,2=838 TL ye geldi. İlk yapacağım iş yükleyebilirsem Samsung touchwiz 4.0 yüklemek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar2004

Selam arkadaşlar 3 saat önce bende sipariş verdim. World card 3d ile ödeme yaptım. Sanırım 932-93,2=838 TL ye geldi. İlk yapacağım iş yükleyebilirsem Samsung touchwiz 4.0 yüklemek olacak.

hayırlı olsun
  • Öncelikle atrixin bu şekilde ilgi görmesine çok sevindim.ben yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum.Att cihazı benim kullandıgım.
    Kesinlikle alınabilecek en iyi telefondur.yukarda bazı yanlış bilgiler verildiğini gördüm.uzun süredir bu telefonu kullanan ve artık iyi derecede cihaza hakim olan biri olarak diyebileceğim alınabilecek en iyi cihazdır.
    Ekranla ilgili endişeleriniz olmasın.gerçekten kaliteli ve yüksek çözünürlüklü bir ekranı var.Ha keşke amoled olsaydı.Daha canlı renkler kırmızı yeşil vs.Ben telefonu en kısık parlaklıkta kullanıyorum yinede gözümü alıyor.yani parlaklık şahane.
    Ekranda takılma yaşayan arkadaşlara önerim launcherpro kullanmalarıdır.stock romda olan takılma cihazın hızıyla vs ile alaklı değil kesinlikle.programsal bi olay.
    ne demek istediğimi launcherpro kurarsanız daha iyi anlayacaksınız.

Bir Ana başlık açılırsa orda da daha yararlı bilgiler paylaşabiliriz.

• atrix 4g 2.eli alınır mı şuan 700 tlye yoksa tr cihazın 2.ellerini mi beklemeliyim
  • quote:

Selam arkadaşlar 3 saat önce bende sipariş verdim. World card 3d ile ödeme yaptım. Sanırım 932-93,2=838 TL ye geldi. İlk yapacağım iş yükleyebilirsem Samsung touchwiz 4.0 yüklemek olacak.

Firmalara özel Senseleri her telefona yükleyemezsin galiba :Öyle yükleme varsa htc senseni yükle daha iyi ama kasabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Firmalara özel Senseleri her telefona yükleyemezsin galiba :Öyle yükleme varsa htc senseni yükle daha iyi ama kasabilir.

Hocam öyle yükleme imkanı varsa yüklersin de sense arayüzünün kasmasının olanağı yok 1 gb roma motoblur hantal sömürüyor o ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: ifteri61

Öncelikle atrixin bu şekilde ilgi görmesine çok sevindim.ben yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum.Att cihazı benim kullandıgım.
    Kesinlikle alınabilecek en iyi telefondur.yukarda bazı yanlış bilgiler verildiğini gördüm.uzun süredir bu telefonu kullanan ve artık iyi derecede cihaza hakim olan biri olarak diyebileceğim alınabilecek en iyi cihazdır.
    Ekranla ilgili endişeleriniz olmasın.gerçekten kaliteli ve yüksek çözünürlüklü bir ekranı var.Ha keşke amoled olsaydı.Daha canlı renkler kırmızı yeşil vs.Ben telefonu en kısık parlaklıkta kullanıyorum yinede gözümü alıyor.yani parlaklık şahane.
    Ekranda takılma yaşayan arkadaşlara önerim launcherpro kullanmalarıdır.stock romda olan takılma cihazın hızıyla vs ile alaklı değil kesinlikle.programsal bi olay.

Bu başlıktaki tüm mesajları okudum. Atrix kesinlikle F/P olarak alınabilir bir telefon gibi duruyor. Uzun süredir kullanan biri olarak aşağıdaki soruları cevaplarsanız sevinirim

1. Şebeke üzerinden görüntülü görüşme sorunsuz yapılıyor mu
    2. WhatsUp kullanıyormusunuz, herhangi bir sorun var mı?
    3. Isınma, özellikle şarj sırasında ısınma durumu?
    4. GPS hassasiyeti nasıl, Navigasyon yazılımı olarak ne kullanılıyor cihazda, sorun var mı?
    5. Görüşmede giden ve gelen ses kalitesi nasıl?
    6. Bir forum üyesi, cihazın arkası çok kaygan, elimden düşüyordu diye yazmış. Sizin görüşünüz nedir?
    7. Gece flashlı çekimde sonuşlar nasıl?
    8. Flash video çekiminde aydınlatma olarak kullanılabiliyor mu?
    9. Wi-Fi hassasiyeti nasıl?
    10. Cihazda donma kendini resetleme sorunu var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 3 Şubat 2012; 3:15:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ifteri61

Öncelikle atrixin bu şekilde ilgi görmesine çok sevindim.ben yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum.Att cihazı benim kullandıgım.

Hocam merhaba, telefona hakim biri olarak d.h de atrix kullanıcı grubu kurabilirsin, ben ve diğer arkadaşlar da üye olarak destek olur, atrix ile ilgili sorunları sıkıntıları orada çözüm yolu bulabiliriz, dün de yazmıştım, motomod grubunda motorola konusunda uzman ustalar var onlarda destek verirlerse (doğangöksel kardeşim yardımcı olur belki......) çok daha iyi olur...

• Bende siparişi verdim az önce, hayırlısı bakalım
  • evet ya, telefonu bilen birileri bir grup kursada bizde katılsak. genel olarak tavsiyeler, programlar, sorunlar falan orada konuşulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Hocam öyle yükleme imkanı varsa yüklersin de sense arayüzünün kasmasının olanağı yok 1 gb roma motoblur hantal sömürüyor o ayrı

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1061883
    Burada touchwiz 4.5 hakkında birşeyle anlatılmış. Google çeviriden birşey anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

Bende siparişi verdim az önce, hayırlısı bakalım

hayırlı olsun hocam bende iki gün önce verdim siparişi bugün gelir diye umuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

Bende siparişi verdim az önce, hayırlısı bakalım

hayırlı olsun hocam bende iki gün önce verdim siparişi bugün gelir diye umuyorum...

siparişi verdim 10 dk sonra kargoya verildi mesajı geldi, çok hızlı oldu
  • Merhabalar,
    Cihazı hepsiburada üzerinden çarşamba sipariş vermiştim, ertesi gün de elime ulaştı.
    Kutu içeriğinde; cihaz, şarj adaptörü, usb kablo, hdmi kablo, kulaklık ve kitapçıkları mevcut.
    Cihazın üzerinde android 2.3.4 yüklü olarak geldi. Batarya tam dolumunu yaptıktan sonra kullanıma başladım.
    Ekran kalitesi bakımından yapılan eleştirilerden dolayı bende terddüt etmiştim. Ancak beklentinin üzerinde bir kaliteye sahip. Görüş açısı ve ekran parlaklık seviyesi gayet iyi.
    İncelemelerdede belirtildiği üzere ekran çok yakından bakmanız durumunda pikselleri görebilme durumu söz konusu. Ancak bu durum rahatsız edebilecek düzeyde kesinlikle değil.
    Diğer bir durum ise power tuşununun parmak okuyucu ile bütünleşil olması. Bu nedenle power tuşunun yerini yadırgamanız muhtemel. Kullanımına henüz alışamadım. Parmak okuyucuyu kullanabilmek için öncelikle üzerine basıp ekranı aktif etmeniz ve sonrasında parmağınızı üzerinden geçirmeniz gerekiyor. Bana biraz zor geldi bu durum.
    Dokunmatik algılaması ve kullanımında herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet hassas. Yanlız sadece 2 parmak dokunmayı algılayabiliyor daha fazlası yok.
    Cihazın performansı konusunda çok fazla yorum yapmama gerek yok sanırım. İlgili testler zaten kapasitesin ortaya seriyor.
    Şimdilik yapabileceğim değerlendirme bu kadar. Merak edilen başka birşey varsa yanıtlamaya çalışırım.

• Benim telefonum birazdan elimde olacak şarj konusunda ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.