Şimdi Ara

Motorola Atrix, Turkcell tarafından satışa sunuluyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
6
Favori
77.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün saat ikide buçukta hepsiburada dan sipariş verdim benimkide onay bekliyor. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay Yelken -- 2 Şubat 2012; 9:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay Yelken

Bende dün saat ikide buçukta hepsiburada dan sipariş verdim benimkide onay bekliyor. :D

hayırlı olsun güle güle kullan benimkide kargoda şu an yarın gelir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nagasadow82

Arkadaşlar telefonu Cuma günü Hepsiburada adlı siteden aldım.

950 lira görünmesine rağmen %10 access puan + 100 TL hediye çekiyle 750 liraya geldi gibi.

Telefon bu gün elime geçti ve şu an kurcalamaktayım. Tek kelime ile harika bir cihaz.

Bir kere direk Android 2.3.4 sürümü ile gelmekte. İnternetteki videolar genelde 2.2 sürümlü Atrix ile hazırlanmış ve sanırım o nedenle başarısı tam görünmemiş. Ama şu an elimde ki harika bir cihaz.

Ekran gayet güzel. HTC Hd7'den geçiyorum bu telefona ve ekranı ondan parlak ve güzel. İşyerimde bir arkadaşta Galaxy S2 var. Onun ekran daha başarılı ama buda sönük kalmıyor. Şu an Shadowgun adkı oyunu yüklemekteyim. Bakalım merak ediyorum.

Not: Ha bu arada normalde içinden kulaklık çıkmıyor ama Türkiye paketine dahil etmişler. İçi,nden kulaklık çıktı. Son derece kalitesiz ama bilgi vereyim yine de.

Bu arada içinde ki rom son derece başarılı. Özellikle güç tüketimle ilgili ekstra ayarları çok beğendim. 2.3.4 romu daha sade ve güzel gibi. (Diğerini internette gördüm). İçinde hiç Türkcell programıda yok.

Unutmayın bu telefonda birde 16gb dahili hafıza var.(11,2 gbsi boş). Bugün 16gb lik hızlı bir hafıza kartı 70 TL para eder. Hatta bu direk telefon hafızası olduğu için daha da değerli. Bunu da göz önüne alın.

Bu arada TİM mağazalarında uğraşmayın direk hepsiburada'dan alın hızlıca geliyor.

Sormak istediğiniz bir şey olursa cevap verebilirim.

Hocam android markette girip uygulama indirmede ve nvidia sitesinden oyun indirmede bir sıkıntı varmı?

• hepsiburada dan alan arkadaşlar hepinize %10 puan ve 100 TL hediye çeki verdiler mi? çekle ilgili sitede bişey göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

hepsiburada dan alan arkadaşlar hepinize %10 puan ve 100 TL hediye çeki verdiler mi? çekle ilgili sitede bişey göremiyorum.

O daha önceki kampanyaydı ben sevgililer günü kampanyasından yüzde on word puan ile aldım ancak puanlar yüklenmedi daha ayın 18. ne kadar yüklenecekmiş, hediye çeki yok 830 TL ye geliyor telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

hepsiburada dan alan arkadaşlar hepinize %10 puan ve 100 TL hediye çeki verdiler mi? çekle ilgili sitede bişey göremiyorum.

O daha önceki kampanyaydı ben sevgililer günü kampanyasından yüzde on word puan ile aldım ancak puanlar yüklenmedi daha ayın 18. ne kadar yüklenecekmiş, hediye çeki yok 830 TL ye geliyor telefon

Öncellikle eyvallah sağ olasın kardeşim seninki de hayırlı olsun. Benimki şuan tedarik sürecinde. Bende worldle aldım 932 tl oluyor + %10 değerinde world puan veriliyor 840-830 tlye geliyor.
  • Bu arada Motorola Atrixciler DH grubu var mı?
  • hepsiburada da ürün kalmadı sanırım, hızlı gönderi seçeneği kaldırılmış ve sınırlı stok ibaresi eklenmiş.
  • Motorola kral bir markadır kalite olarak. Kullananlar bilir.

Umarım Türkiye'ye daha çok modeli gelirde bizde Motorola kullanırız bundan sonra. Avrupa'da ne güzel modelleri var klavyeli vs...

Türkiye'ye birileri sokmuyor bu markayı nedense.
  • Bende Hepsiburada dan alacağım. Şuan hediye çeki kampanyanyasını bekliyorum.
  • Alanlar test edebilme şansı varmı özellikle ekranı ve parmak izi okuyucusunu.Galaxy S e 650 TL teklif var 200 TL koyup dual core telefon almak mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

Alanlar test edebilme şansı varmı özellikle ekranı ve parmak izi okuyucusunu.Galaxy S e 650 TL teklif var 200 TL koyup dual core telefon almak mantıklı

Uzun suredir kullaniyorum parmak izi okuyucu cok kullanisli kimse de acamiyor bu sayede telefonu ;) ekran soylenildigi gibi kotu ya da sonuk degil merak etme arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

950 lira görünmesine rağmen %10 access puan + 100 TL hediye çekiyle 750 liraya geldi gibi.

Telefon bu gün elime geçti ve şu an kurcalamaktayım. Tek kelime ile harika bir cihaz.

Bir kere direk Android 2.3.4 sürümü ile gelmekte. İnternetteki videolar genelde 2.2 sürümlü Atrix ile hazırlanmış ve sanırım o nedenle başarısı tam görünmemiş. Ama şu an elimde ki harika bir cihaz.

Ekran gayet güzel. HTC Hd7'den geçiyorum bu telefona ve ekranı ondan parlak ve güzel. İşyerimde bir arkadaşta Galaxy S2 var. Onun ekran daha başarılı ama buda sönük kalmıyor. Şu an Shadowgun adkı oyunu yüklemekteyim. Bakalım merak ediyorum.

Not: Ha bu arada normalde içinden kulaklık çıkmıyor ama Türkiye paketine dahil etmişler. İçi,nden kulaklık çıktı. Son derece kalitesiz ama bilgi vereyim yine de.

Bu arada içinde ki rom son derece başarılı. Özellikle güç tüketimle ilgili ekstra ayarları çok beğendim. 2.3.4 romu daha sade ve güzel gibi. (Diğerini internette gördüm). İçinde hiç Türkcell programıda yok.

Unutmayın bu telefonda birde 16gb dahili hafıza var.(11,2 gbsi boş). Bugün 16gb lik hızlı bir hafıza kartı 70 TL para eder. Hatta bu direk telefon hafızası olduğu için daha da değerli. Bunu da göz önüne alın.

Bu arada TİM mağazalarında uğraşmayın direk hepsiburada'dan alın hızlıca geliyor.

Hocam android markette girip uygulama indirmede ve nvidia sitesinden oyun indirmede bir sıkıntı varmı?

Hocam oyun ve uygulama indirmede hicbir sorun yok gayet kolay ve hizli bir sekilde kullanabilirsin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

quote:

Alanlar test edebilme şansı varmı özellikle ekranı ve parmak izi okuyucusunu.Galaxy S e 650 TL teklif var 200 TL koyup dual core telefon almak mantıklı

Uzun suredir kullaniyorum parmak izi okuyucu cok kullanisli kimse de acamiyor bu sayede telefonu ;) ekran soylenildigi gibi kotu ya da sonuk degil merak etme arkadasim

Hocam ekranı normal TFT ekran değilmiş. Pentile TFT ekranmış.Şuan 2. telefonum galaxy S super amoled pentile ekran kullanıyor.Galaxy SII ile arasında çok fark var. Normal TFT ekran gibi göstere biliyor mu yoksa bazı renleri göstermede sıkıntı yaşatıyor mu ?TFT nin pentilesini ilk defa duydum O yüzden çekincelerim var ekran konusunda..Birde telefonun parlaklığı nasıl? Normal bir TFT ekran telefonla yanyana getirebilme imkanın var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 2 Şubat 2012; 12:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay Yelken

Bu arada Motorola Atrixciler DH grubu var mı?

Ben görmedim forumda, atrix artık resmi olarak satılmaya başlandı alıcısı çoğalacak, forumda atrix kullanan aktif arkadaşlar kurarlarsa bende üye olurum, motorola konusunda motomod forumunda motorola telefon konusunda birçok usta arkadaş var, o ustalarda yardımcı olabilirler grup kurulmasına......
  • quote:

quote:

quote:

Hocam oyun ve uygulama indirmede hicbir sorun yok gayet kolay ve hizli bir sekilde kullanabilirsin ;)

Anladım hocam sağol, telefon kargoda şansımada kar yoğun şekilde başladı belki ulaşımda aksaklık olabilir, gelse şu telefonda başlasak kullanmaya

• quote:

quote:

quote:

Hocam ekranı normal TFT ekran değilmiş. Pentile TFT ekranmış.Şuan 2. telefonum galaxy S super amoled pentile ekran kullanıyor.Galaxy SII ile arasında çok fark var. Normal TFT ekran gibi göstere biliyor mu yoksa bazı renleri göstermede sıkıntı yaşatıyor mu ?TFT nin pentilesini ilk defa duydum O yüzden çekincelerim var ekran konusunda..Birde telefonun parlaklığı nasıl? Normal bir TFT ekran telefonla yanyana getirebilme imkanın var mı

Hocam kesinlikle cekincelerin olmasin normal tft ekranlara gore oldukce keskin hos gosteriyor renkleri ayrica parkligi oldukca guzel gunes isiginda zorlanmadan kullanabiliyorum ekrani ayrica son seviyede parkliga kesinlikle ihtiyac duymayacaksin emin ol s2den cozunurluk olarak daha iyi oldugu icin yazilar goruntuler daha net karsilastirdim suphen olmasin ;) sormak istedigin baska soru varsa bekliyorum ;)

• quote:

quote:

quote:

youtube da S2, IP4,Atrix in kıyaslandığı videolar var, S2 nin ekranı çok parlak görünüyordu videoda, atrix in ekranıda fena değildi ama.

bende karar veremedim sipariş verme konusunda, fiyatı uygun gereçekten.

• Atrix'im bana ulaştı, şu an keşfetme aşamasındayım...
    Kısaca gözlemlerim;
    Parmak izi okuyucu gayet başarılı, algılamamazlık okuyamamazlık falan yapmıyor,
    Ekran htc desire s e göre biraz sarı tonlu geldi ama sorun yok,
    Video çekimi desire s ten daha güzel...
    Almayı düşünenler gönül rahatlığı ile alabilir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kesinlikle cekincelerin olmasin normal tft ekranlara gore oldukce keskin hos gosteriyor renkleri ayrica parkligi oldukca guzel gunes isiginda zorlanmadan kullanabiliyorum ekrani ayrica son seviyede parkliga kesinlikle ihtiyac duymayacaksin emin ol s2den cozunurluk olarak daha iyi oldugu icin yazilar goruntuler daha net karsilastirdim suphen olmasin ;) sormak istedigin baska soru varsa bekliyorum ;)

Hocam bilgilendirdiğin için teşekkür ederim Sıra geldi kullanıcı deneyimine hepsiburada kampanyası 14 şubata kadar zamanı varmış.13 üne kadar bekliyecem kullanıcı deneyiminede bakalım ozaman kadar bir çok kişi telefona sahip olur .13 şubata kadar stokta bitmez inş

“%10 Worldpuan” kampanya koşulları:
    ● Hepsiburada, Altıncı Cadde, Daybuyday ve Alışveriş Saati sitelerinden
    1 - 15 Şubat 2012 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri peşin veya
    taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.
    ● Kampanya kapsamında yapılacak alışverişlerde chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri,
    hediye kartı, kontör, Vodafone kontratlı ürünler ve Outlet ürünleri geçerli değildir.
    ● Kampanya kart bazında değil, müşteri bazındadır. Her müşteri sadece bir kez
    Worldpuan kazanma hakkına sahiptir.Kampanya kapsamında kazanılabilecek
    maksimum puan tutarı 100 TL’dir.
    ● Kazanılan Worldpuan'lar 18 Şubat 2012 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir.
    Worldpuan’ların son kullanma tarihi 1 Mart 2012'dir.
    Kullanılmayan Worldpuan’lar 2 Mart 2012 tarihinde geri alınacaktır.
    ● Bu kampanyada, banka kartları ile kazanılan puanlar 25 Şubat 2012 tarihine kadar kartlara yansıyacaktır.
    ● Kampanyaya World özelliği taşıyan TEB, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar dahildir.
    ● Business kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    ● Bu kampanya kapsamında 300 TL ve üzeri 6 taksitli alışverişlerde “kargo bedava” kampanyası
    31 Mart 2012 tarihine kadar geçerli olacaktır.
    ● Hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.