Şimdi Ara

Motorola Atrix, Turkcell tarafından satışa sunuluyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
6
Favori
77.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Granis

Bugün arkadaşıma hepsiburada'dan aldık bizde. Zaten daha öncesinde kullanan arkadaşlarım vardı o yüzden şüphe duymadan aldım direk.

Performans açısından sıkıntısı olmayan, ancak motoblur'un ağırlığını hissettiren bir telefon. İsteyen oldukça şık görünen motoblur'u kullanır, isteyen bundan feragat edip aosp romları kurup, daha fazla performans alabilir. Ama bunlar detay tabi.

1000 tl'nin üzerinde olması gerekirdi bu telefonun, bu fiyata kaçmaz :)

Bende bugün hepsiburadadan atrix siparişini verdim, yüzde on word puan kampanyası ile 850 tl civarına, yarın elimde olur, bu telefonu MOTOMOD forumundan dogangoxel kardeşimin yorum ve tavsiyesi ve şemsettin beyin daha önce forumda yapmış olduğu yoruma güvenerek aldım, ilk android deneyimim olacak, pişman olmayacağımı halen kullandığım wave 1 telefonu aramayacağımı düşünüyorum,

• Bugün bende atrix'in siparişini verdim. Akşam üzeri kargoya verilmiş, yarın elimde olur. Bakalım desire s i değiştirdiğime değecekmi...
  • Kadıkoy tarafındaki TİM'lerde telefonu bulabilen var mı? Karakoy- Beyoğlu tarafında bulamadım, belki bulan vardır.
  • Arkadaşlar uzun süredir atrix kullanıcısı olarak telefonu yeni alanlara hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum . Kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün olacak özellikle de bu fiyata bundan daha iyi performanslı bir ürün bulmak kesinlikle imkansız. Almak isteyen arkadaşların her türlü sorusunu cevaplamaya hazırım tereddütünüz olmasın öyle ekran da kötü değil gayet yeterli
  • Biri hayrına benim Optimus Black'i alsa de bende gidip Atrix alsam
  • yeni n8 aldim alacaan olsun moto yapilirmi bu :D...ama gaza gelmem kolay kolay zamani var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Bugün bende atrix'in siparişini verdim. Akşam üzeri kargoya verilmiş, yarın elimde olur. Bakalım desire s i değiştirdiğime değecekmi...

hocam hepsiburadadan mı aldın bende bugün sipariş verdim saat 2 de hala kargo falan yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun_64

quote:

Bugün bende atrix'in siparişini verdim. Akşam üzeri kargoya verilmiş, yarın elimde olur. Bakalım desire s i değiştirdiğime değecekmi...

hocam hepsiburadadan mı aldın bende bugün sipariş verdim saat 2 de hala kargo falan yok ortada

hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Evet hepsiburada dan aldım. Siparişi saat 12:00 da verdim, 1-2 saat sonra siparişiniz kargoya verildi diye mail geldi.
    Şimdi baktım taşıma durumunda görünüyor...

Kargo Hareketleri
    İşlem Sırası İşlem Tarihi İşlem Saati İşlem İşlem Detay İşlem Yapan Birim İlçe İl
    1 01.02.2012 14:03 Gönderi Araca Yüklendi - D-market Ümraniye İstanbul

• -Arkdaşlar yanında hafıza kartı veriliyormu?
    -Ram 512 mi?
    -dahili hafıza 16 GB yazıyor doğrumudur

hepsiburada ve hızlıal da bu ikisi hakında bilgi verilmemiş.
  • 1 haftalık tr garantili atrix'imi satıyorum. ilgilenenler ilanıma bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 1 Şubat 2012; 21:44:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

-Arkdaşlar yanında hafıza kartı veriliyormu?
    -Ram 512 mi?
    -dahili hafıza 16 GB yazıyor doğrumudur

hepsiburada ve hızlıal da bu ikisi hakında bilgi verilmemiş.

2 soruna cevap vereyim

Ram 1 gb
    16 gb dahili hafıza var evet
  • bu telefona ics 4.0 güncellemesi gelirmi acaba
    birde şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyormu
  • hepsiburada da %10 world puan kampanyası var ama 100 TL hediye çeki kampanyasını göremedim, alan arkadaş nasıl aldı acaa çekleri?

nette izlediğim videolarda menü geçişlerinde takılmalar oluyor, galeride resimleri falan büyültmek istedfiğinde görüntü takılıyor veya donuyor, kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi?
  • arkadaşım 2.3 update videolarında hiçbir takılma söz konusu değil. gayet stabil çalışıor cihaz. yanlış ön yargılara kapılmayın. android 2.2 sürümünde sıkıntı vardı düzeltikdi yazılımsal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

hepsiburada da %10 world puan kampanyası var ama 100 TL hediye çeki kampanyasını göremedim, alan arkadaş nasıl aldı acaa çekleri?

nette izlediğim videolarda menü geçişlerinde takılmalar oluyor, galeride resimleri falan büyültmek istedfiğinde görüntü takılıyor veya donuyor, kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi?

nette bulunan videolarda 2.2 yüklü iken testler var.Şuan 2.3 yüklü olarak geliyormuş.
  • Atrix 4g kullanıcısı olarak özellikle gingermod#6 (2.3.6) rom unu yüklerseniz ve ics temasınıda eklerseniz telefon uçuyor arkadaşlar. Temada çok hoş zaten. Xda forumlarında rom u bulabilirsiniz.
  • Arkadaslar 2.2 surumunde cok fazla sorun vardi bunlara aldanip sakin kararinizdan vazgecmeyin telefonda ne takilma ne yavaslama ne donma soz konusu ;) gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz motorola ice cream sandwich uzerinde calisiyor kesin gelip gelmeyecegi belli degil ama xda uzerinden cok rahatlikla birkac ay icerisinse 4.0 yukleyebilirsiniz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbasri67

quote:

quote:

hayırlı olsun

Teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

Evet hepsiburada dan aldım. Siparişi saat 12:00 da verdim, 1-2 saat sonra siparişiniz kargoya verildi diye mail geldi.
    Şimdi baktım taşıma durumunda görünüyor...

Kargo Hareketleri
    İşlem Sırası İşlem Tarihi İşlem Saati İşlem İşlem Detay İşlem Yapan Birim İlçe İl
    1 01.02.2012 14:03 Gönderi Araca Yüklendi - D-market Ümraniye İstanbul

Hocam bende dün saat 2 de verdim siparişi teslimata hazır diyordu bugün baktım hala tedarik sürecinde diyor nasıl iş anlamadım depodaki son atrixi sana gönderdiler herhalde

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.