Şimdi Ara

Motorola Atrix Uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar Motorola Atrix için kullanabileceğimiz uygulamarı burada paylaşabilirmisiniz?
    Motorola atrix Performansını arttırmak için hangi uygulama kullanılmalı?
    Haberleşme için hangi uygulamalar kullanılmalı
    Android Market ten indirebileceğimiz Motorola Atrix uyumlu ve memnun kaldığınız uygulamarı bu sayfada paylaşalım.
    Motorola Atrix kullanıcılarına bir katkımız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MertCn1990

Sevgili arkadaşlar Motorola Atrix için kullanabileceğimiz uygulamarı burada paylaşabilirmisiniz?
    Motorola atrix Performansını arttırmak için hangi uygulama kullanılmalı?
    Haberleşme için hangi uygulamalar kullanılmalı
    Android Market ten indirebileceğimiz Motorola Atrix uyumlu ve memnun kaldığınız uygulamarı bu sayfada paylaşalım.
    Motorola Atrix kullanıcılarına bir katkımız olsun.

performansa yönelik bişey yapamazsın rom yüklemek dışında.cihazın kendi görev yöneticisinden açık uygulamaları sonlandırabilirsin. markette gördüğün her uygulamayı kullanabilirsin hepsi uyumluluk sağlar.symbian gibi değil android.uyumluluk sorunu olmaz.olsada pek nadiren sürümden sürüme fark edebilir.
  • radyosu olmayan bir telefon düşünülemz
  • Eğer androidse ve hak ettiği değerin altında satiliyorsa düşünülür. Trt ue vergi vermemek amaçlı radyo yoktur. Yani ucuza alabilmen birazda bundandır. Romlarla ilgilenirsen radyoya sahip olabilir telefonun:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

Eğer androidse ve hak ettiği değerin altında satiliyorsa düşünülür. Trt ue vergi vermemek amaçlı radyo yoktur. Yani ucuza alabilmen birazda bundandır. Romlarla ilgilenirsen radyoya sahip olabilir telefonun:-)

radyo olayının romlarla çözümü yok, çünkü cihazda radyo donanımı yok. Tek çözüm internetten radyo dinlemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

quote:

Eğer androidse ve hak ettiği değerin altında satiliyorsa düşünülür. Trt ue vergi vermemek amaçlı radyo yoktur. Yani ucuza alabilmen birazda bundandır. Romlarla ilgilenirsen radyoya sahip olabilir telefonun:-)

radyo olayının romlarla çözümü yok, çünkü cihazda radyo donanımı yok. Tek çözüm internetten radyo dinlemek.

Custom romlara daha geçiş yapmadım ama olur diye tahmin ediyordum. Çok mantıksız radyo alicisinin bulunmaması anakartta.

• bu rom ne demek ??
    ben şimdi task killer yükledim
    faydaları ce zararları nelerdir ?
    ve
    atrix te bulunması gereken başka programları paylaşırmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertflix -- 22 Kasım 2012; 1:05:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

quote:

Custom romlara daha geçiş yapmadım ama olur diye tahmin ediyordum. Çok mantıksız radyo alicisinin bulunmaması anakartta.

Malesef antenin kablo bağlantısı yok anakart ile.

• arkadaşlar bazen oyun reklamı sayfaları açılıyor kendiğinden
    bunu çözümü ve temizliği nasıl mümkün?
    zoner antivirus te taradım herhangi bir virus bulmadı.
  • arkadaşlar viber uygulamasında bazen konuşurken donuyor ve reset atıyor telefon bi kaç kez oldu.
    Sizde de aynı sorun oldumu hiç?
  • arkadaşlar markette root maneger indirsem faydası ne yönde olur ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertCn1990

arkadaşlar markette root maneger indirsem faydası ne yönde olur ??

ayrıca temayı değiştirmnek istiyorum
  • Arkadaşlar bende hepsiburada comdan aldım atrix i. biraz eski cihaz ama özellikleri farkı kapatıyor.
    Birbirimize daha detaylı yardımcı olursak cihazı daha aktif kullanırız diye düşünüyorum.
    Cihazda kullandığınız programlar ve oyunları yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükadam

radyosu olmayan bir telefon düşünülemz

Bilmeden yazmasan keşke gel yanıma ben sana ATRİX ten bütün radyoları açayım Slow Türk - Power Türk vb

Çünkü artık net paketi olmayan hat kullanan yok, ki bu telefonda net olmazsa olmaz

marketten ANDROTURK RADYO İNDİR indir ve dinle.

diğer kullandığım uygulamalar ise
    ADAFFİX (isimlere tıklayınindirmek için)
    kesinlikle olmazsa olmaz bilmediğiniz numaralar arayınca isim çıkıyor

AndroidSyncManager Pcye ek yazılım kurarak Wifi den pc ile arasında bağlantı kurmaya yarar.

Launcher 8 mükemmel bir tema

• gereksiz ve kulanılmayan uygulamaya indrimeyin derim müzik player olarak ttpod uygulaması ve enson video player olarak super video indirin derim tavsiye ediyorum bu programı aynı anda 2 video izleyip ve internet veya oyun oynma imkanı sunuyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.