Şimdi Ara

MOTOROLA ATRIX-VODAFONE İLE İNTERNET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yeni aldığım motorola atrix telefonumda bir türlü vodafone hattım ile internet bağlantısı kuramıyorum. Gerekli tüm ayarları yükledim.Müşteri hizmetleri ile uzun görüşmeler yaptım. Hatta sim kartım eski,problem sim kartımdan kaynaklanıyor diye sim kartımı yenisi ile bile değiştirdim. Fakat ne yaptıysam internete bağlanamadım. Wifi ile internete sorunsuz bağlanabiliyorum. Bir arkadaşımın Avea sim kartını takarak deneme yaptık ve hiçbir ayar bile yapmadan internete bağlanabildik. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Acaba sorun telefondan mı kaynaklanıyordur? Daha yeni aldım telefonu,iade edip etmemek konusunda arada kaldım. 1 hafta geçmeden bir karar vermem lazım.

• 7048 e EVET diye mesaj gönderip gelen sms ile ayarlarınızı yaptınız mı?
  • BU sorun sanırım bende de mevcut vodafone kullanıcısıyım ve motoblur u kuramadım internede dahi giremedim normal telefondan :/
  • Yakın zamanda bende aldım bu telefondan hattımda vodafone ve cepten internet aboneliği var hiçbir ayar yapmadığım ve blur hesabı kurmadığım halde internete girebiliyorum,hatta pc ye bile kablosuz olarak paylaştırdım.Size önerim telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın ve tekrar deneyin,açılışta gelecek olan veri hesabını aktif seçin.
  • ağ ayarları /mobil ağlar /Apn lere girin. ordan yeni apn oluşturun.
    bu yeni apnde isme "vodafone internet" apn ye de "internet" yazın ve kaydedip bu apn ayarını tikleyin .. sorunsuz çalışacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

ağ ayarları /mobil ağlar /Apn lere girin. ordan yeni apn oluşturun.
    bu yeni apnde isme "vodafone internet" apn ye de "internet" yazın ve kaydedip bu apn ayarını tikleyin .. sorunsuz çalışacaktır..

bende aynı sorun var. vodafondan bir türlü internete bağlanamadım. sizin dediğiniz yerleride bulamadım.ayarlardan giriyoromkablosuz özelliği ve ağlar çıkıyor sonra mobil ağlar diyorum ağ seç, oparatör seçimi, erişim noktası adları, smsc ayarları çıkıyor. burdan sonra ne yapmam lazım.
  • google marketten apn turkey isimli programı kurun direk internet ayarlarınızı otomatik olarak yapıyor ve sorunsuzca giriyorsunuz cihazınızdan internete saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.