Şimdi Ara

Motorola Atriximi geri veriyim mi ??karar vericem yardım :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu golddan aldım ama cok fazla sikayet var, 2.el ürün olabilir deniyor, yedek parçası yok dediyor ( avea calısanı hemen geri ver vs dedi.) 2.el 200 liraya ancak satarmışım vs, uyumsuzmuş falanmış filanmış

benim yaşadığım tek sorun youtube'da cihaz videoların bazılarını hiç açamıyor bazılarını ise cok geç açıyor, bunu nasıl çözerim ?

sizce şansım varken iade edip yerine samsung wonder almalımıyım?? lütfen yardımcı olunn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 23 Ekim 2012; 18:04:38 >

• up
  • Ben golddan Samsung Galaxy GT S5360 aldım hiç sorun yok hocam.
  • benim de sorun yok dostum ama bu ihtimaller düşündürdü açıkcası.. galaxy w den fazlası var eksiği yok ama aslında değil mi ?
  • Hayır nasıl tüketicisiniz anlamadım.telefonu yeni almışsın ve sorunu olduğunu söylüyorsun ve elden çıkarmak istediğini belirtiyorsun.e güzel kardeşim eğer sorunlu ise satın aldığın yere iade et ya paranı geri al yada başka bir ürün al.2. ci el satmakta neyin nesi ? hem bozuk mal alıyorsun ( bozuk olup olmadığıda belli değil ) hemde zararına 2. ci ele satıcağını belirtiyorsun yada satmayı duşunuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Hayır nasıl tüketicisiniz anlamadım.telefonu yeni almışsın ve sorunu olduğunu söylüyorsun ve elden çıkarmak istediğini belirtiyorsun.e güzel kardeşim eğer sorunlu ise satın aldığın yere iade et ya paranı geri al yada başka bir ürün al.2. ci el satmakta neyin nesi ? hem bozuk mal alıyorsun ( bozuk olup olmadığıda belli değil ) hemde zararına 2. ci ele satıcağını belirtiyorsun yada satmayı duşunuyorsun.

bak kardeşim , sorunlu falan demedim ben hiçbir zaman, sorunlu olma ihtimali var dedim, ayrıca ben satmayı düşünmüyorum o adamın yorumu böyleydi, sen niye beni azarlıyosun ki gece gece ? satmaktan bahseden kim kardeşim ya..ne içiyosunuz aynısından istiyorum suanda..

• telefonu kurcala eğer bu sorunun düzelmez ise teknik bilgi almadan telefonu satın aldıgın yere iade et.bu arada Flash player yüklü değilmi yada güncelledinmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alacağın her telefonun sorumlu olma ihtimali var arkadaşım, bu işte bi garanti olamaz. Ayrıca çok şikayet olması seninkinin de sorunlu olacağı anlamına gelmiyor, şikayet olduğu kadar sorunsuz alet alanlar da var.
  • neyse hocam sen en iyisi geri ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen telefonundan memnun musun hocam ? Memnunsan kimin ne dediğin ne önemi var ? Ben de geçen Avea bayiine gittiğimde oradaki çalışanla sohbet ettim.Atrix konusu açıldı.O özellikte bir telefonu gayet iyi fiyata almışsın dedi.Ben de almadan önce tereddüt yaşadım.Şimdi gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

youtube'da cihaz videoların bazılarını hiç açamıyor bazılarını ise cok geç açıyor

Cihazınızın kullandıgı ınternet baglantısı zayıf olmalı.Tahminen evden baglandıgınızda aynı sorunu yasıyorsanız cıhaz hakkında yazılımsal veya donanımsal arıza olabilir.Dikkat ederseniz kesin bir tanı yok okuyabildigim kadarıyla kullanmıs oldugunuz hattın internet hızıyla ılgılı bır sorun.Atrix basit bir telefon degildir bence..
  • evet en iyisi geri vermek
  • geri verip wonder alın aynı seviye telefonlar ne de olsa onun işlemcisi 1.4 cigaherz. :D youtube uygulaması problemli silip tekrar yükleyin hurafelere inanmayın o avea da çalışan arkadaşada söyleyin elini öpene 600 e satarsın..

telefonun bir kronik sorunu falan yok forumda çok hurafe dolaşıyor tek sorunu kamerası kalitesiz o da romlarla çözülüyor şuan 4.1.2 rom kullanıyorum ekran da ki solukluk kamera problemi hiçbirşey kalmadı...

telefon acayip seri bi hal aldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.