Şimdi Ara

Motorola atrixin gelecegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atrix tam f/p ürünü . Fiyatı uygun. Özellikleri güzel. Telefonu aldık 1-2 yıl kullandık diyelim. Telefonu elden çıkarmak isteyecegiz. İşte sorun burada başlıyor. Motorola markayı nasıl satacagız. Kim alır ki. Ama samsung felan olsa satılıyor bir şekilde. Benim gio vardı. 1 sene kullandım. Sıfırı 420 tl ye satılırken ben 2. elden 320 sattım. Atrixi 1 sene kullanıp satsak kim alacak. Sadece tereddütüm bu konuda.

• Cope at.yahu kardesim aldinda satmasi kaldi sanki bunun icin konu acilir mi.
  • Teknoloji bu hızla gelişmeye devam ettikçe bundan böyle her telefon aşırı değer yitirecek bu bir gerçek. Türkiye' de ise tutalan ve tutulmayan markaları iyi gözlemlemek gerekir. Motorola amerikada ne kadar tutulursa tutulsun ülkemizde tutulmamaktadır. Asla ve asla bir Samsung olamaz. Atrix ise adam gibi kullanamadığı tegra2 işlemcisinden midir yoksa pikselli görüntü veren kalitesiz ekranından mıdır bilmem ama ülkemizde zaten tutulmamaktadır. Aşırı derecede geri çekilen fiyatları da buna en büyük örnektir. Geçenlerde hepsiburada da yanlış hatırlamıyorsam 600 küsur fiyatlara kadar çekilmişti fiyatları. O yüzden düşünürseniz yine aynı fiyatlara düşmesini bekleyebilir yada bu rakamın altındaki (Tr garantili ve 600 ün altındaki rakamlar) bir 2. el ilana yönelebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Teknoloji bu hızla gelişmeye devam ettikçe bundan böyle her telefon aşırı değer yitirecek bu bir gerçek. Türkiye' de ise tutalan ve tutulmayan markaları iyi gözlemlemek gerekir. Motorola amerikada ne kadar tutulursa tutulsun ülkemizde tutulmamaktadır. Asla ve asla bir Samsung olamaz. Atrix ise adam gibi kullanamadığı tegra2 işlemcisinden midir yoksa pikselli görüntü veren kalitesiz ekranından mıdır bilmem ama ülkemizde zaten tutulmamaktadır. Aşırı derecede geri çekilen fiyatları da buna en büyük örnektir. Geçenlerde hepsiburada da yanlış hatırlamıyorsam 600 küsur fiyatlara kadar çekilmişti fiyatları. O yüzden düşünürseniz yine aynı fiyatlara düşmesini bekleyebilir yada bu rakamın altındaki (Tr garantili ve 600 ün altındaki rakamlar) bir 2. el ilana yönelebilirsiniz.

Dostum ben atrixi alalı yaklaşık 2 ay oluyor, daha önceden amoled ekranlı wave 1 vardı, belirtmiş olduğun gibi telefonda hiç bir şekilde pikselleşmiş ekran görmüyorum, amoled ekran aklıma bile gelmiyor şimdi,hangi oyunu yüklediysem hiç takılmadan oynuyor, ikinci el satımı gerçekten zor birkaç yıl kullanıp sıkılırsam tanıdığım birisine veya eşime hibe eder geçerim bu kadar düşünmeye gerek yok bu arada hepsiburada da atrix hiç bir zaman 600 tl seviyesinde olmadı onu nereden çıkardın anlamadım saygılarımla......

• @ Tayfun64

Mesajımda da belirttiği gibi tam emin değilim yalnızca öyle hatırlıyor gibiyim, dediğin gibi yanlış da olabilir fiyat konusundaki bilgim. Zira pek üzerine düşmemiştim. Ekrandaki pikselleşmeyi ise (simgelerde bunu rahatlıkla görebilirsin) Galaxy s ile yan yana koyduğunuzda dikkatli bakarak görebilirsin. Araştırmalarımdan öğrendiğim Motorola nın bunu bilinçli olarak daha uzun batarya perormansı sunmak için yaptığı yönünde. Yani Samsung' un Led ekranları için kullandığı bir malzemeyi Lcd ekran için kullanmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Örneğin Htc Wildfire alanların da pikselden rahatsızlık olmadıklarını okumuştum ama cep telefonunu ilk çıktığı yıllardan bu yana kullandığımdan mıdır bilemem wildfire daki düşük çözünürlük resmen "oha" dedirtmişti beni. İnanılmaz derede gözlerim rahatsız olmuştu. Aynı misal bence ekrandaki sorunu anlayamıyorsun diye olmadığını söylememeni öneririm. Hız farklı bir şey ama ekran kalitesi farklı bir şeydir. Bu arada almayı düşünenlere birkaç ay daha beklemelerini öneririm. Zira Atrix 3 geliyor. Üzerine 2 üst model çıktığında bir ürünün fiyatı iyice düşer. Halihazırda Atrix kullanıcısı olanlara ise keyifli kullanımlar diliyorum.

edit . kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR_001 -- 30 Mart 2012; 15:21:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

@ Tayfun64

Mesajımda da belirttiği gibi tam emin değilim yalnızca öyle hatırlıyor gibiyim, dediğin gibi yanlış da olabilir fiyat konusundaki bilgim. Zira pek üzerine düşmemiştim. Ekrandaki pikselleşmeyi ise (simgelerde bunu rahatlıkla görebilirsin) Galaxy s ile yan yana koyduğunuzda dikkatli bakarak görebilirsin. Araştırmalarımdan öğrendiğim Motorola nın bunu bilinçli olarak daha uzun batarya perormansı sunmak için yaptığı yönünde. Yani Samsung' un Led ekranları için kullandığı bir malzemeyi Lcd ekran için kullanmasından kaynaklandığı belirtiliyor. Örneğin Htc Wildfire alanların da pikselden rahatsızlık olmadıklarını okumuştum ama cep telefonunu ilk çıktığı yıllardan bu yana kullandığımdan mıdır bilemem wildfire daki düşük çözünürlük resmen "oha" dedirtmişti beni. İnanılmaz derede gözlerim rahatsız olmuştu. Aynı misal bence ekrandaki sorunu anlayamıyorsun diye olmadığını söylememeni öneririm. Hız farklı bir şey ama ekran kalitesi farklı bir şeydir. Bu arada almayı düşünenlere birkaç ay daha beklemelerini öneririm. Zira Atrix 3 geliyor. Üzerine 2 üst model çıktığında bir ürünün fiyatı iyice düşer. Halihazırda Atrix kullanıcısı olanlara ise keyifli kullanımlar diliyorum.

edit . kelime hatası

Neyse dostum dediğin gibi çok çok dikkatli bakmak lazım belki pikselleri görmek için, sonuçta ben memnunum atrixten bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence, amoled ekranların canlılığına parlaklığına diyecek bir şey yok ama bence yapay, atrixin ekranı bana daha doğal geldi, tabi bu benim düşüncem, atrix almak isteyenler rahatlıkla alabilirler, atrix 3 çıkabilir ama ne zaman Türkiyeye geleceği hatta gelip gelmeyeceği belli değil, galaks Ace nin hala 600 TL fiyatla satıldığı ülkemizde android telefonlara bu talep olduğu sürece fiyatının çok da düşeceğini zannetmiyorum, nasıl olsa zengin bir ülkeyiz :)))) hayırlı günler.....

• Nokia 5800 um vardi atrixten once.. 2 yil 3 ay kullandim. Suan sifir satisi hala aldigim tutarda.. ben niye 200 tl ye satayim ki o telefonu mesela. Duruyo. Anneme vericemm :)) 5800 den onceki n 73 umu vermistim hala kullaniyor.. :)) yani telefonu ticaret icin kullaanma fikri bir kullanici icin nantiksiz ;) araba degil ki bu :)) al kullan omru sana gore biterse yakininda birine ver hayir islee :)) ama 2de bir telefonn degistirme huyun varsa ona bisey demem.. motorolaya cevremdekiler uzayli gozuyle bakiyor.. ama ellerine aldikkarinda is degisiyor ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooDSLinCe -- 2 Nisan 2012; 20:43:17 >
  • araba alıp satıyor sanki tee allahım ya :D
  • Telefona iyi baktıgınız sürece hic bir problem yok arkadaslar. Ben 2 sene once bi tanıdıktan 5800 aldım 2ay olmustu adamın aldıgı zaman. 300lira verdim 5800'a 2yıl kullandım temiz bi şekilde dedim bu artık beni idare etmiyor cokta seviyorum ama neyse. 1ay once yanımızdaki telefoncuya bıraktım yan yana dükkanlarımız 310 dedim gelen olursa sat gitsin tamam dedi. 1hafta demedi 310 tl ye sattım 2 sene kullanıp 10 TL kaar eden birisi olarak takmayın

Daha telefon almadım eski telefon kullanıyorum ve para biriktiriyorum nasip olursa 1aya kalmaz Motorola Razr Maxx'ım geliyor almanyadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayay

Atrix tam f/p ürünü . Fiyatı uygun. Özellikleri güzel. Telefonu aldık 1-2 yıl kullandık diyelim. Telefonu elden çıkarmak isteyecegiz. İşte sorun burada başlıyor. Motorola markayı nasıl satacagız. Kim alır ki. Ama samsung felan olsa satılıyor bir şekilde. Benim gio vardı. 1 sene kullandım. Sıfırı 420 tl ye satılırken ben 2. elden 320 sattım. Atrixi 1 sene kullanıp satsak kim alacak. Sadece tereddütüm bu konuda.

Motorola kim alır ki? Şaka mısın? Neden küçümsedin bu kadar anlamıyorum. Türkiye'ye çok gelmemesi kalitesizliğini göstermez. Bence lider telefon üreticilerinden. Bunu bilen kişiler alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.