arkadaşlar c 350 nin yeni kampanyası ile fiyatı bayaa ucuzladı. eski telefonu verince 50 milyon düşüyorlar. ben en düşük 265 milyona buldum. ne dersiniz almaya değer mi? bir de ankara da daha ucuza veren yer bilen var mı?
kvk ve genpa bayilerine telefon ettim öyle hepsine diil sadece kızılayda 5-6 yere.. teller garantili tabiiki. normal fiyat 315 çeken de var, 340 da. 315 den eski telefona 50 düşünce 265 nakite bırakıyorlar. yaw alalım ama iyi midir bu tel? sonra 336 gibi olmasın, elimizde patlamasın... eski bi takoz var bende onu 50 milyona sayalım derken yanlış bi tel almayalım sonra.. bi de kablosu ucuz bu telin o avantajı var.
Selam arkadaşlar ben İstanbul Doğubanktan garantili olarak 292 milyona aldım ön ve arka kapaklar değişebiliyor ziller zayıf ama polifonik melodi resim yüklenebiliyor telefon hafif ve oldukça küçük ama pil 2 günden fazla gitmiyor pc bağlantısı kolay yanlız cezayir depreminden sonra bu telefonda yabancı sitelerde çok yavaş tabi buda download hızını oldukça düşürüyor (sonyericsson t 200 den kesin hızlı)sonuçta fena telefon değil altarnatif olarak siemens c 55 düşünebilirsiniz.
strong1 saol arkadaşım. telefonu bu kampanyadan önce aldın sanırsam. biraz daha ucuzladı kampanyayla. pil zayıf derken nasıl kullanıyosun acaba. yani full gprs deyken mi 2 gün gidiyor yoksa hiç kullanmadan standby da mı? polifonik zil seslerinden memnun musun bi de renkli ekranı iyi mi?
C336 dan hızlı olabileceğini sanmıyorum
neden? c336 dan çok şikayet var ama tutturan da çok memnun diil mi. bunda o sorunlar giderilmediyse kötü tabii..
INSPECTOR
Telefonu 08:30 ile 24:00 arası açık tutuyorum günde ortalama 5 dakika gibi görüşme yapıyorum 2 gün max 2.5 günde şarz bitiyor ben bunu pilin boyutuna bağlıyorum ufacık bir pili var zil tonlarına gelince tabi polifonik oluşu cazip istediğn müziği yüklüyebiliyorsun ancak nokia 3510 olduğu gibi güçlü bir ses çıkamıyor kalabalık yerlerde duyman mümkün değil anca titreşimle birlikte açarsan çağrı geldiğini anlarsın renkli ekran iyi tabi telefona baya hava katıyor son olarak çok gıcığıma giden bir özelliğini belirteyim yapılan çağrılar sırasında sürekli olarak numaranızı saklıyamıyorsunuz sadece sonra diye bir özellik koymuşlar bir kereye mahsus numaranız gizlenebiliyor kısaca pek öyle ahım şahım bir telefon değil.
c350 ilede gprs problemi olan arkdaşlar wardı. veri kesilmesi yaşadıgını soyleyen bir kaç kişi war.
yani c336 ile aynmı problem war bence ugrasmak istemiyorsanız c350 almayın ..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by inspector</i> <br />neden? c336 dan çok şikayet var ama tutturan da çok memnun diil mi. bunda o sorunlar giderilmediyse kötü tabii.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Bu ne abi piyango mu alıyosun telefon mu ?
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin belki sizede dogru düzgün çalışan bir telefon cıkabilir.
Birden fazla telefon alarak şansınızı artırabilirsiniz
DAHA COK TELEFON ALIN SORUNSUZ BİR TELEFON ALMA FIRSATINI YAKALAYIN
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by inspector</i> <br />neden? c336 dan çok şikayet var ama tutturan da çok memnun diil mi. bunda o sorunlar giderilmediyse kötü tabii.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Bu ne abi piyango mu alıyosun telefon mu ?
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin belki sizede dogru düzgün çalışan bir telefon cıkabilir.
Birden fazla telefon alarak şansınızı artırabilirsiniz
DAHA COK TELEFON ALIN SORUNSUZ BİR TELEFON ALMA FIRSATINI YAKALAYIN
eeemre arkadaşım 336 problemin var anlıyorum ama fikrini söylemen yeterdi.
Ewet gayet güzeL bi uyguLama .. Yeni teL aLmak için iyi bir bahane .. YaLnız bi şey soracağım sadece eski motoroLa için mi yoksa eski herhangi bir teLEfon içinde geçerLimi ?? ..
SewgiLerimLe !! ..
herhangi bir telefonu pili ve şarj cihazı ile vermek yeterli. telefonu inceledim gayet şık bir telefon. ama henüz karar veremedim ben. 336 dan öyle şikayet var ki insan çekiniyor. bir de 336 ile 350 nin kapakları uyumlu. acaba board ve yazılımı da aynı mıdır?
Benim fikrim buydu ? :)
Sence birden fazla alıp az miktarda bulunan sorunsuz c336lara sahip olma fırsatını yakalamak iyi bir fikir deil mi ? :)
Bence fikir harika..
ilacın buysa kel kalmaya mahkumsun dostum:))
336 ile 350 arasinda pek bi fark oldugunu sanmiyorum.gprs acisindan tabi ki de
yaa arkadaşlar c336 ve c350 arasındaki tek fark ekranı diğer tüm özellikleri aynı. haa bir de pili 2 gün yerine 3 gün gidiyormuş. 336nınki 650mAh 350'ninki biraz daha yüksekti :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme