Motorolanın Eski telefonalrından olan c113a modelinin telefon kabı arıyorum.. İlgilenenler burdan yazabilirler.
nıye kardesım telefoncularda satmıyorlarmı burada hadi buldum dıyelım nasıl alacan bide kargo parasımı werecen?
Kasma kendini ne işe yarar o telefon.
Bende aradım bulamadım ama gitigidiyor comda var ama 19 tl verilmez zaten forumda kompile 25 tl bu telefon sadece alo deme yarıyor. çift hat olarak kullanıyorum. 1 hafta şarjı gidiyor . ama tahtakale 5 tl bulursam alıcam kullanmasam da bir kenarda dursun sağlam bir telefon 5 . kattan aşağı düştü turp gibi maşallah taşşş gibi neden bazı arkadaşlar telefonun en çoook radyosyon yaydığını söylüyor anlamadım halla yinede en çook motorolla markası yaydığını biliyorum . ama bu model değil . benden 113a hastalığı var
telefon radyasyonu aşırı derece yüksek degil kullanma kılavuzunda en yüksek 0,88 w/kg cepde taşımada en yüksek 0,35 w/kg o kadar abartılı degil tam benlik bir tel 10 kere düşürüyorum haftada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme