arkadaşlar dün motorola aldım ben c336 istedim bana gtirdiler dış görünüş olarak hicbifar olmayan bir telefon ama kutuda c330 yazıyodu ben c336 istemiştim dedim bayan bu c336 dedi bunlar aynı telefonlar falan filan iyi dedik aldım am icime kurt düştü citten bu telefonlar aynımı? ne fark var??.....
ibr, evet kutuda c330 yazar cunki bu telefonlar c330 serisi. yani eger elindeki alet goruntu olarak aha bu telefon ise sorun yok.
efet bendeki telefon bu merak etmeme gerek yok demekki...
bu arada teknik servise gittim yeni yazılımı yükleteyim diye ama yüklemediler yeni yazılımda rehber sorunlu dediler birkac gün icinde yenisi gelecek dediler bakalım o yazılımı bekleyip onu yükletecem
bu haberi "motorola c336" basligi altina yazarsan daha iyi olur.
c330 da dahili modem yok galiba.. yani bilgisayardan internete gprs kullanarak giremezsin..
Çünkü sadece adaptör için giriş vardı alt tarafında..
c330 series yazar ve kapağın şekline göre isim alır.Bu kapak c336 diye isimlendiriyor. Başka kapaklar c332 filan... Dahili modem var ortadaki adaptör onun yanında firewire girişi gibi bişi var o da kablo girişi c336 da dahili modem varsa c330 da da var.Zaten aynı şey.Pek dikkatli bakmamışsın