Şimdi Ara

Motorola c336 Gprsimi pc'imda nasil aktif ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben yeni bir motorola c336 aldim simdi yandin diyosundur ama bu yeni yazilim ins verim alirim ama bunu tanitamiyorum modem tanimiyor driverini nerden bulurum ve ayarlarini nasil yaparim kullanirim varsa bir bilen arkadas allah rizasi icin yazsin ya

• motorolanın web sitesinde sürücüsü olmalı ama harbiden başına iş açmış olabilirsin ben de az daha alıyodum son anda vazgeçtim.Hoş t100 aldık telefonu doğru düzgün kullanamadık o da ayrı mesele!!!
  • daha önce de bu telefon hakkında aynı problemden dert yanmıştı bi arkadaş yardım etmiştim ama zahmet edipte sonucunu yollamadı.O' na yolladığım metni olduğu gibi tekrar yolluyorum.

http://www.modem-drivers.com adresinden motorola C330,C332,C333 için tek bi driver var onunla kesinlikle halledersin ben hem 98 de hemde XP de çalıştırdım bu telefonu bu driverla.
    sitede driverguide için kullanıcı ve şifre soracak özeline atıyorum...
  • tesekkur ederim arkadaslar daha beceremedim bu aksam insallah ugrasip hallederim telefonu takmadan gprs bilmemne onu kurcam :) sonra kapatip telefonu takicam ya allah bismillah saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.