Akıllı telefonlarında Google'ın mobil işletim sistemi Android'e yer vererek yükselişe geçen Motorola, yepyeni bir modelle karşımızda: XT882
Dünyanın en büyük pazarlarından Çin'de, China Mobile aracılığıyla 830$ fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanan XT882, 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformundan güç alıyor, Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemini kullanıyor ve CDMA / EV-DO ağlarıyla uyumlu çalışabiliyor.
Çift sim kart desteğiyle gelen Motorola XT882'de 4.0-inç boyutunda ve 540 x 960 piksel (qHD) piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 8 GB dahili flash belleğe yer verilmiş. Telefonun önünde görüntülü konuşma için kamera, arka kısmında ise anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde çift led flaşlı kamera konumlandırılmış. 8 megapiksel kamera aynı zamanda 1920 x 1080 (Full HD) çözünürlüğünde video kaydı gerçekleştirebilmekte.
Bu bilgilere ek olarak HDMI portuna sahip Motorola XT882'nin bataryasının 1880 mAh olduğu bildirilirken diğer pazarlara ilişkin açıklama yapılmadı.
Gel Artık Şu Türkiye'ye Motorola Gell,teknosadaki 2 3 dene yetmıyor
tek kelimeyler harika ve piyasaya gereken bi ürün :))
işte şöyle adamakıllı batarya.
Android + çift simkart için 1880mah batarya düşünmeleri iyi olmuş. General mobile ve Trident'ten sonra adam gibi bir markanın android + çift simkartlı model üretmesi çok iyi oldu.
batarya dikkat çekici :D
kartlar arası geçişmi gerekiyor yoksa çift antenlimi
çift sim'li en iyi telefon bu herhalde :D
benim yogun kullanima 4 gün sarji giden samsung b5702 nin eline su dökemez :D
tatlı olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: MEMO1
Gel Artık Şu Türkiyeye Motorola Gell,teknosadaki 2 3 dene yetmıyor
türkiye artık dandik çift hatlı telefonlara doymuştur hala özellikleri kötü çift hatlı telefonları piyasaya sürmek pek mantıklı değil motorola xt882 veya samsung galaxy s2 gibi çift hatlı modelleri piyasaya sürmek gerekiyor, türk halkına layık görülen telefon modelleri(dual sim olarak) hiç iyi değil türkiye, piyasanın kötü mallarını eritme pazarı değildir, halkımız herşeyin en iyisine layıktır. piyasada hd video kaydı yapan androidli oled ekranlı birçok telefon varken dual simlerde hala özellikleri olmayan yeni ithal edilen galaxy ace duos gibi flaşı bile olmayan telefonu hala ne diye pazara sokuyorsunuz anlamak mümkün değil, telpa olarak yaptırım gücünüz yok mu neden bu gelişmiş modelleri türkiye için işletim sistemi uygulatarak ithal etmiyorsunuz? illa yurt dışından mı getirsin vatandaş?
tegra 2 çöp onun dışında sadece oyun için alınacaksa olur.
Tasarımda Motorola'nın yanından kimse geçemez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme