Şimdi Ara

Motorola'dan yeni bir akıllı telefon daha; Droid Razr M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android bu kadar popülerken bi tane Türk firması çıkıp adam gibi destekle beraber bu pazardan yararlanamıyor ya hakikaten şaşıyorum. Bu habere bakınca nedense bu aklıma geldi. Çokmu zor adam gibi yerli Android bir cihaz üretmek. Hem bizim içinde avantaj olur ucuza kullanırız.

• yahu arkadaş bu tasarımcılara deli oluyorum üstten 1cm yer var alttan 4cm altla üstü eşit tut adam gibi olsun.resimdekinde verizon yeri olmasa çok daha karizma olur hatta verizonun biraz altını da silmek lazım
  • Tasarım olarak beğendim. Kullandığı donanım hakkında yorum yapmayacağım.
  • Şu "√verizon" yazısını sevmiyorum ya çok göze batıyor sanki, umarım canlı bir şekilde telefonu alınca da öyle gözükmez. Şahsen telefon üzerinde ana logodan başka logo olmasa daha güzel olur gibime geliyor.
  • Tasarım çekici.
  • Motorolanın tasarımları hep hoşuma gidiyor. Özgün ve güzel tasarımlar. Türkiyede de geniş bi satış alanı olsa eminim çok başarılı olur ama Türkiye satışlarını durdudular..

• Motorola koseden koseye full ekranli telefon tanitacakti bu telefon M olmuyor herhalde ? Sanirim daha tanitilmadi yok eger bu ise bunun neresi koseden koseye ekran .ayrica piyasada şirketlerin aradan siyrilma farkini koyma cabalari var ve bunu gosteriyorlar.ornek verirsem eger sony : ses teknolojisi,kameralari ile farklilasma cabasinda samsun ekran teknolojisi ve kendi uretimi kompanentleri ile ve kendi teknolojisi olan S pen ile ayrica kendi kamerasini gelistirerek aradan siyrilmakta.bu soruyu motorolaya yonelttigimizde ne gorebiliriz ? Motorolanin kendini farkli gosterdigi nedir ? Benim gorebildiğim sadece batarya oluyor ve saglamlik konusunda kasa kapaginin arkasini dupont kevlar ile cami corning gorilla glass ( yanlis yazmis olabilirim ) yaptigidir.bence motorola farkliligini dahada cok hissetirmeli ha bu arada tasarim olarakta motorola rakiplerinden ustun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 16 Eylül 2012; 10:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kim ne derse desin Motorola batarya olayını çözmüş en azından diğer akıllı telefonlarında durum böyleydi bu modelde de tatmin edici bir batarya süresi olursa alınacaklar listesine ekleyebilirim.
  • bunu pek begenmedim ama özellikleri kötü degil.

• mükemmel
  • Telefon iyi güzelde , hani nerede motorola kapanıyordu ? Motorola otomasyona bağlamış çatır çatır telefon çıkarıyor.
  • Akıllı telefonun 2 yıllık sözleşme karşılığında 99.99$
    Ülkemizdeki sözleşme fiyatı 999,99 olurdu (tr de satılıyor olsaydı)
  • Motorolanın amiral gemisi nerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.0.x ''Ice Cream Sandwich'' sürümüyle gelen ve ileride Android 4.1 ''Jelly Bean'' güncellemesi alacağı dile getirilen akıllı telefon

yahu anlamadığım şey motorola google'ın değil mi ? neden telefon jelly bean güncellemesi ile gelmiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Motorola koseden koseye full ekranli telefon tanitacakti bu telefon M olmuyor herhalde ? Sanirim daha tanitilmadi yok eger bu ise bunun neresi koseden koseye ekran .ayrica piyasada şirketlerin aradan siyrilma farkini koyma cabalari var ve bunu gosteriyorlar.ornek verirsem eger sony : ses teknolojisi,kameralari ile farklilasma cabasinda samsun ekran teknolojisi ve kendi uretimi kompanentleri ile ve kendi teknolojisi olan S pen ile ayrica kendi kamerasini gelistirerek aradan siyrilmakta.bu soruyu motorolaya yonelttigimizde ne gorebiliriz ? Motorolanin kendini farkli gosterdigi nedir ? Benim gorebildiğim sadece batarya oluyor ve saglamlik konusunda kasa kapaginin arkasini dupont kevlar ile cami corning gorilla glass ( yanlis yazmis olabilirim ) yaptigidir.bence motorola farkliligini dahada cok hissetirmeli ha bu arada tasarim olarakta motorola rakiplerinden ustun.

köşeden köşeye ekran dedikleri telefon buymuş.

Diğeri ise intel ortaklığı ile gelen Motorola razr i.
    Oda tatmin etmedi

• Güzelmiş, androidin sadece galaxy de olmadığını kabullenin artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Güzelmiş, androidin sadece galaxy de olmadığını kabullenin artık

Android tabikide sadece galaxyde degil bunun htc,sony,motorola vs var.onemli olan android yarişinda farkliligini ve üstünlugunu gosterebilmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Güzelmiş, androidin sadece galaxy de olmadığını kabullenin artık

Android tabikide sadece galaxyde degil bunun htc,sony,motorola vs var.onemli olan android yarişinda farkliligini ve üstünlugunu gosterebilmektir.

Tabikide galaxy daha üstün fakat android diyince samsung galaxy mi diye bir cevap alınca sinirim bozuluyor nedense

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.